KateBono Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Chyba tak , bo poprawdzie Mufinka swoim charakterem przypomina moją Petronelcię ( za TM) a Solinki widać bardzo brakuje Petroneli- umiała się z nią dogadać i teraz z Mufcią też potrafi się dogadać.Śmiesznie wygląda jak obie małpy nawzajem się myją:evil_lol: Edited November 22, 2012 by KateBono Quote
.blueberry. Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 To może i ja od Was ciciasa wezmę :) Już jeden dobry egzemplarz ale psi od Was dostałam :D Quote
ania z poznania Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 KateBono napisał(a):Chyba tak , bo poprawdzie Mufinka swoim charakterem przypomina moją Petronelcię ( za TM) a Solinki widać bardzo brakuje Petroneli- umiała się z nią dogadać i teraz z Mufcią też potrafi się dogadać.Śmiesznie wygląda jak obie mały nawzajem się myją:evil_lol: Petronela była wyjątkowa, była pierwszym kotem, który mnie polubił i przychodził sam z własnej, nieprzymuszonej woli się przytulać. Mi też jej brakuje...... :placz: .blueberry. napisał(a):To może i ja od Was ciciasa wezmę :) Już jeden dobry egzemplarz ale psi od Was dostałam :D Doskonały pomysł :multi:. Gdyby nie Czika to też bym wzięła...... Quote
KateBono Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Witam cioteczkę :lol: Ale mnie zatkało cioteczko:lol:.A jak sobie wybierzesz taki egzemplarz koci jak "podarowaliśmy " ci psi - ojej aż się boję co by mogło w domu się dziiać.Mnie aż jest wstyd ,że takiego łobuza ci dałam:oops: Quote
.blueberry. Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Oj Kasiu ale ja tego łotra kocham nad życie :D a kocurek to chyba jednego dnia u nas by nie wytrzymał bo Glizdogon goni wszystko jak leci :D Quote
KateBono Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Nasz kocurek Manson to chyba dałby radę Filusiowi, a najbardziej poradziłaby sobie z łobuzem właśnie Mufinka :evil_lol:- ta małpa nie boi się niczego i nikogo Ale u nas to tylko czarna banda a nie wszyscy lubią czarnuszki Quote
.blueberry. Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Wiesz może by się przydał jakiś koci "wychowawca" dla Filusia bo Michalina już sobie odpuściła szkolenie. Stwierdziła że nie ma sensu i daje wchodzić sobie na głowę. Nic na niego nie działa :D Może taki ciciul ;) Quote
Ajula Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 blueberry najwyraźniej ma ochotę na kota, tylko nie wie, jak to powiedzieć :D Quote
rytka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 ja mam swietnego wychowawce Madryt nie da sobie wejsc na glowe a i przyłozy psu jak trzeba;) Quote
.blueberry. Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Tylko znając Filka to jak kocur na meble to on też. Już nie takie rzeczy przy nim widziałam. A nie wiem ile jeszcze moje nerwy zniosą :D Quote
BeaBono Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 (edited) Edited November 24, 2012 by BeaBono Quote
ania z poznania Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 To są na pewno kociaki :evil_lol:??? http://imageshack.us/a/img407/9461/p1010017lj.jpg Ale dla ciotki Sol to wsio rybka :) Quote
KateBono Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Maluchy ważą od 1900 g do 2100 g ( chłopaki ) , a Cyna waży 1880 g. Są mega zarobaczone - robale z nich wychodzą jak na defiladę:shake:. Drą japy , aż uszy puchną, mam nadzieję ,że jutro już będzie lepiej.Ciciasy tylko na nie syczą i uciekają na wyżki, po podłodze to nie za bardzo chcą biegać:lol: Solinek za to jest wniebowzięta, pozwala maluchom ciągnąć się za cycole, podgryzać i zaprasza je do zabawy Quote
ania z poznania Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Przecież Solinek nie ma cycoli, te jej rodzyneczki to nawet nie ma jak chwycić :diabloti: Quote
supergoga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Na szczęście dzisiaj ten psi asortyment jedzie do innego tymczasu - ale żeby Solinka miałą zajęcie ( o KB nie wspomnę) to dojadą 2 maluszki - nie-ciciasowe Quote
BeaBono Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 2 maluszki już dotarły:lol:. Pierwsze, niezbyt udane fotki, więc proszę na razie nigdzie nie wstawiać. Z Solką: Monty: Python :diabloti:: Quote
supergoga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Nawet nie takie calkiem masakryczne - ale za to kolejne. Juz wyystawiamy!!! Quote
Recommended Posts