Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Chyba tak , bo poprawdzie Mufinka swoim charakterem przypomina moją Petronelcię ( za TM) a Solinki widać bardzo brakuje Petroneli- umiała się z nią dogadać i teraz z Mufcią też potrafi się dogadać.Śmiesznie wygląda jak obie małpy nawzajem się myją:evil_lol:

Edited by KateBono
Posted

KateBono napisał(a):
Chyba tak , bo poprawdzie Mufinka swoim charakterem przypomina moją Petronelcię ( za TM) a Solinki widać bardzo brakuje Petroneli- umiała się z nią dogadać i teraz z Mufcią też potrafi się dogadać.Śmiesznie wygląda jak obie mały nawzajem się myją:evil_lol:

Petronela była wyjątkowa, była pierwszym kotem, który mnie polubił i przychodził sam z własnej, nieprzymuszonej woli się przytulać. Mi też jej brakuje...... :placz:
.blueberry. napisał(a):
To może i ja od Was ciciasa wezmę :) Już jeden dobry egzemplarz ale psi od Was dostałam :D

Doskonały pomysł :multi:. Gdyby nie Czika to też bym wzięła......

Posted

Witam cioteczkę :lol: Ale mnie zatkało cioteczko:lol:.A jak sobie wybierzesz taki egzemplarz koci jak "podarowaliśmy " ci psi - ojej aż się boję co by mogło w domu się dziiać.Mnie aż jest wstyd ,że takiego łobuza ci dałam:oops:

Posted

Nasz kocurek Manson to chyba dałby radę Filusiowi, a najbardziej poradziłaby sobie z łobuzem właśnie Mufinka :evil_lol:- ta małpa nie boi się niczego i nikogo
Ale u nas to tylko czarna banda a nie wszyscy lubią czarnuszki

Posted

Wiesz może by się przydał jakiś koci "wychowawca" dla Filusia bo Michalina już sobie odpuściła szkolenie. Stwierdziła że nie ma sensu i daje wchodzić sobie na głowę. Nic na niego nie działa :D Może taki ciciul ;)

Posted

Maluchy ważą od 1900 g do 2100 g ( chłopaki ) , a Cyna waży 1880 g. Są mega zarobaczone - robale z nich wychodzą jak na defiladę:shake:. Drą japy , aż uszy puchną, mam nadzieję ,że jutro już będzie lepiej.Ciciasy tylko na nie syczą i uciekają na wyżki, po podłodze to nie za bardzo chcą biegać:lol:
Solinek za to jest wniebowzięta, pozwala maluchom ciągnąć się za cycole, podgryzać i zaprasza je do zabawy