KateBono Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Dzisiaj nasze ciciasy odwiedziła telewizja:lol: Quote
supergoga Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 A tak - w dzisiejszym wydaniu Teleskopu prezentowaly się ciciasy ślicznie. Może im to jeszcze też pomoże,. KB i BB - bardzo Wam dziekuję za pomoc i umożliwienie nakręcenia tego programu Quote
KateBono Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nie ma za co - co się nie robi dla kociego żłobka:lol: Quote
BeaBono Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 http://www.tvp.pl/poznan/informacja-i-publicystyka/teleskop/wideo/0608-2012-godz-1830/8192126 (20 min i 47 sek) Quote
supergoga Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 A do nas napisano o kolejnym 6-7 btygodniowym malcu który sie przybłakał do kogoś. Ja już nie wiem, co te maluszki tak chodzą. Quote
KateBono Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 To Dulcynea będzie miała koleżankę lub kolegę do zabawy Quote
Ajula Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 kto robił te zdjęcia? są super :loveu: KB i BB czemu się nie pokazałyście w tiwi? Quote
What May NN Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 moja kumpela, która robiła też foto Sauronowi, Tytkowi i Brutusowi. dziewczyny, czy jest jakieś zainteresowanie? ktoś zadzwonił? tyle osób udostępniło na fb.. Quote
BeaBono Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 (edited) Nie bardzo. Jedna osoba zadzwoniła dziś o Aviko z gumtree, chciała po niego od razu przyjeżdżać. Jak tylko usłyszała o ankiecie... itd, to podziękowała i się rozłączyła. Edited August 6, 2012 by BeaBono Quote
BeaBono Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 (edited) Ciocia Skarpetka zrobiła dziś wizytę p/adopcyjną dla Aviko, bardzo dziękujemy :loveu: Edited August 10, 2012 by BeaBono Quote
KateBono Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='supergoga']I co, pojdzie do domu?[/QUOTE] Aviko się rozchorował :-(- dostał biegunki, temperatura była za niska - miał robiony test na leukopemię ( chyba nie pomyliłam nazwy ?), test chwała bogu ujemny. Był dzisiaj na kroplówce, dostał komplet zastrzyków. Pan , który chce adoptować Aviko ( domek sprawdzony przez ciocię Skarpetkę jest ok.) wie o chorobie malucha - jutro przyjedzie do nas w odwiedziny. Aviko jak się "wychoruje" to pojedzie do swojego domku - będzie to chyba za tydzień Quote
BeaBono Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 (edited) Do nowych domów pojechali dzisiaj: Lancelot (państwo z Kejtrówki) i Aviko (będzie miał trzy koty do towarzystwa) :lol:.... Edited August 17, 2012 by BeaBono Quote
supergoga Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Czyli Aviko zdrowy już? I pojechal do tego Pana o którym pisałaś? Quote
KateBono Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='What May NN']super :-) jeszcze tylko 8...[/QUOTE] Poprawka - 9 Galahad ( wyperfumowany :shake:) dzisiaj wrócił z adopcji - powód : zapach kocura w domu (zaczęło jej śmierdzieć :shake:) Ptysia, najlepsza kumpela Galahada, na dzień dobry nasyczała na niego, Mufinka go ugryzła, a Manson schował się w krytej kuwecie z dzikim miaukiem:evil_lol: Quote
rytka Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 tam wyperfumowany niektore babki tak sie kropia,ze jak dotkna zwierza to smierdzi potem dlugo;) Quote
rytka Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Pilnie szukam dt dla spaniela lagodnego slodkiego psa ktory kocha inne psy zarowno suczki jak i samce:) i koty tez kocha i ludzi i wszystko i zostaje sam grzecznie i nie szczeka. ciotki puscie wici moze ktos akuratnie na wolne dt .Tofik opuszcza klinike jest zdrowy ja go zabrac nie moge raz zabrany byl interwencyjnie na moja prosbe prze fundacje z mojej wsi powrot do wsi ale do mnie w to byłby jak policzek dla wlasciciela bylego drugi juz:) i nie wiem jak by sie to skonczylo dla mnie;)dwa i tak nie ma mnie w domu i nieredko wroce:( Quote
Ajula Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='KateBono'] Galahad ( wyperfumowany :shake:) dzisiaj wrócił z adopcji - powód : zapach kocura w domu (zaczęło jej śmierdzieć :shake:) [/QUOTE] ludzie są powaleni na maxa a swoją drogą dlaczego ona sobie wyobraża, że ona ma prawo perfumować kota, a kot nie ma prawa perfumować jej domu? Quote
supergoga Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='rytka']Pilnie szukam dt dla spaniela lagodnego slodkiego psa ktory kocha inne psy zarowno suczki jak i samce:) i koty tez kocha i ludzi i wszystko i zostaje sam grzecznie i nie szczeka. ciotki puscie wici moze ktos akuratnie na wolne dt .Tofik opuszcza klinike jest zdrowy ja go zabrac nie moge raz zabrany byl interwencyjnie na moja prosbe prze fundacje z mojej wsi powrot do wsi ale do mnie w to byłby jak policzek dla wlasciciela bylego drugi juz:) i nie wiem jak by sie to skonczylo dla mnie;)dwa i tak nie ma mnie w domu i nieredko wroce:([/QUOTE] A byłaby szansa na zdjęcia. Quote
rytka Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 ja oczywiscie pisze haotycznie przepraszam. chodzi o Tofiika spaniela z mojej wiochy trzymanego w kurniku( w chlewiku bez wybiegu) nigdy nie bylo mu lekko w zyciu biedak zmkniety nieraz cale tyg.lub wypuszczony samopas na 3 dni a niech sobie polata...zapchlony zabiedzony.Czara goryczy przelala sie kiedy zachorował zobaczylam go lysego obolalego w ranach .wlasciciel nie zamierzal go leczyc powiedzial mi cyt.samo przyszlo samo przejdzie ba nawet nie pozwolil mi zabrac go do weta(chcialam sama zawiesc go przebadac go i kupic leki).Wkurw*ł mnie ostatecznie poprosilam o pomoc fundacje glosem zwierzat bo oni przeprowadzaja interwencje Gonia przyjechala zabrala psiaka zawiozla do kliniki okazalo sie,ze mial swierzba drazacego.biedyny skonal by w meczarniach w tym chlewie a to aniol nie pies jest juz zdrowy(nie zaraza) trzreba go zabrac z kliniki a nie ma gdzie. Tofik ma watek na dogo [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228664-Tofik-spaniel-z-kurnika-ze-swierzbem-prosi-o-pomoc/page2[/URL] i wydarzenie na FB [URL]http://www.facebook.com/events/437485702940519[/URL] ma wspaniały charakter tylko dt nie ma:( Quote
KateBono Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Desdemona wczoraj pojechała do swojego domku:lol: Quote
rytka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Tofik tez znalazl ds i mialam tel ws.Silver bardzo porzadny dom(nie wyłsałam ankiety ale przepytalam dobrze)niestey Pani Silver nie chce sie odwiesc kota do Poznania(propozycja byla,spotkania w polowie drogi w Poznaniu oni sa z Wolsztyna). Quote
supergoga Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 (edited) szkoda, ale trudno - mialaby kicia dom. Ja nie dam rady jechać po nia bo nie ma Darka. To w takim wypadku czy ma być nadal w ogłoszeniach. A może ktoś da radę przywieźć kicię za zwrot paliwa? Bylaby juz bezpieczna. Edited August 26, 2012 by supergoga Quote
Recommended Posts