Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A tak - w dzisiejszym wydaniu Teleskopu prezentowaly się ciciasy ślicznie. Może im to jeszcze też pomoże,. KB i BB - bardzo Wam dziekuję za pomoc i umożliwienie nakręcenia tego programu

Posted (edited)

Nie bardzo. Jedna osoba zadzwoniła dziś o Aviko z gumtree, chciała po niego od razu przyjeżdżać. Jak tylko usłyszała o ankiecie... itd, to podziękowała i się rozłączyła.

Edited by BeaBono
Posted

[quote name='supergoga']I co, pojdzie do domu?[/QUOTE]

Aviko się rozchorował :-(- dostał biegunki, temperatura była za niska - miał robiony test na leukopemię ( chyba nie pomyliłam nazwy ?), test chwała bogu ujemny.
Był dzisiaj na kroplówce, dostał komplet zastrzyków.
Pan , który chce adoptować Aviko ( domek sprawdzony przez ciocię Skarpetkę jest ok.) wie o chorobie malucha - jutro przyjedzie do nas w odwiedziny.
Aviko jak się "wychoruje" to pojedzie do swojego domku - będzie to chyba za tydzień

Posted (edited)

Do nowych domów pojechali dzisiaj: Lancelot (państwo z Kejtrówki) i Aviko (będzie miał trzy koty do towarzystwa) :lol:....

Edited by BeaBono
Posted

[quote name='What May NN']super :-)
jeszcze tylko 8...[/QUOTE]

Poprawka - 9
Galahad ( wyperfumowany :shake:) dzisiaj wrócił z adopcji - powód : zapach kocura w domu (zaczęło jej śmierdzieć :shake:)
Ptysia, najlepsza kumpela Galahada, na dzień dobry nasyczała na niego, Mufinka go ugryzła, a Manson schował się w krytej kuwecie z dzikim miaukiem:evil_lol:

Posted

Pilnie szukam dt dla spaniela lagodnego slodkiego psa ktory kocha inne psy zarowno suczki jak i samce:) i koty tez kocha i ludzi i wszystko i zostaje sam grzecznie i nie szczeka. ciotki puscie wici moze ktos akuratnie na wolne dt .Tofik opuszcza klinike jest zdrowy ja go zabrac nie moge raz zabrany byl interwencyjnie na moja prosbe prze fundacje z mojej wsi powrot do wsi ale do mnie w to byłby jak policzek dla wlasciciela bylego drugi juz:) i nie wiem jak by sie to skonczylo dla mnie;)dwa i tak nie ma mnie w domu i nieredko wroce:(

Posted

[quote name='KateBono']
Galahad ( wyperfumowany :shake:) dzisiaj wrócił z adopcji - powód : zapach kocura w domu (zaczęło jej śmierdzieć :shake:)
[/QUOTE]
ludzie są powaleni na maxa
a swoją drogą dlaczego ona sobie wyobraża, że ona ma prawo perfumować kota, a kot nie ma prawa perfumować jej domu?

Posted

[quote name='rytka']Pilnie szukam dt dla spaniela lagodnego slodkiego psa ktory kocha inne psy zarowno suczki jak i samce:) i koty tez kocha i ludzi i wszystko i zostaje sam grzecznie i nie szczeka. ciotki puscie wici moze ktos akuratnie na wolne dt .Tofik opuszcza klinike jest zdrowy ja go zabrac nie moge raz zabrany byl interwencyjnie na moja prosbe prze fundacje z mojej wsi powrot do wsi ale do mnie w to byłby jak policzek dla wlasciciela bylego drugi juz:) i nie wiem jak by sie to skonczylo dla mnie;)dwa i tak nie ma mnie w domu i nieredko wroce:([/QUOTE]

A byłaby szansa na zdjęcia.

Posted

ja oczywiscie pisze haotycznie przepraszam.

chodzi o Tofiika spaniela z mojej wiochy trzymanego w kurniku( w chlewiku bez wybiegu) nigdy nie bylo mu lekko w zyciu biedak zmkniety nieraz cale tyg.lub wypuszczony samopas na 3 dni a niech sobie polata...zapchlony zabiedzony.Czara goryczy przelala sie kiedy zachorował zobaczylam go lysego obolalego w ranach .wlasciciel nie zamierzal go leczyc powiedzial mi cyt.samo przyszlo samo przejdzie ba nawet nie pozwolil mi zabrac go do weta(chcialam sama zawiesc go przebadac go i kupic leki).Wkurw*ł mnie ostatecznie poprosilam o pomoc fundacje glosem zwierzat bo oni przeprowadzaja interwencje Gonia przyjechala zabrala psiaka zawiozla do kliniki okazalo sie,ze mial swierzba drazacego.biedyny skonal by w meczarniach w tym chlewie a to aniol nie pies jest juz zdrowy(nie zaraza) trzreba go zabrac z kliniki a nie ma gdzie.
Tofik ma watek na dogo
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228664-Tofik-spaniel-z-kurnika-ze-swierzbem-prosi-o-pomoc/page2[/URL]
i wydarzenie na FB
[URL]http://www.facebook.com/events/437485702940519[/URL]
ma wspaniały charakter tylko dt nie ma:(

Posted

Tofik tez znalazl ds i mialam tel ws.Silver bardzo porzadny dom(nie wyłsałam ankiety ale przepytalam dobrze)niestey Pani Silver nie chce sie odwiesc kota do Poznania(propozycja byla,spotkania w polowie drogi w Poznaniu oni sa z Wolsztyna).

Posted (edited)

szkoda, ale trudno - mialaby kicia dom. Ja nie dam rady jechać po nia bo nie ma Darka. To w takim wypadku czy ma być nadal w ogłoszeniach.
A może ktoś da radę przywieźć kicię za zwrot paliwa? Bylaby juz bezpieczna.

Edited by supergoga