Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='supergoga']To ja wystawiam na stronie i Tablicy. RYtka - daj znać jesli pójdzie do domu. Imię do ogloszeń potrzene. POnieważ nie będę juz poźniej przy komputerze, w ogloszeniach zanwalam Silver[/QUOTE]

wielkie dzieki:) ma na imie chyba Pamela ale Silver lepiej pasuje;)
dam znac jak znajdzie dom.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='rytka']WMN bierz kota do Gniezna dowioze:)[/QUOTE]

ja chętnie, tylko Poison mógłby nie być zadowolony..
ale w końcu z jakimś kocim dzieciakiem spróbujemy. w końcu się odważę !

Posted

rytka napisał(a):
wielkie dzieki:) ma na imie chyba Pamela ale Silver lepiej pasuje;)
dam znac jak znajdzie dom.

Jakaś Pani na Tablicy pytala o kotę. Jest ze Żnina. Mila dzwonić na Twój telefon, bo chyba jego dałam w ogłoszeniu. dzwonila może?

Posted

Ciciasom dopisuje apetyt, rosną jak na drożdżach, ładnie załatwiają się na "wybiegu" ( klatka) ,a w kontenerku spią ( drą japy jak się obudzą i chcą jeść albo siusiu )W sobotę jadę do weta na kontrolę
Moja Petronelcia też po poważnej operacji ( czekam jak na szpilkach na wynik badania histopatologicznego )

Posted (edited)

Małe głodomory...

...i film

[video=youtube;-fdTJmiQRyA]http://www.youtube.com/watch?v=-fdTJmiQRyA&feature=youtu.be[/video]

Edited by BeaBono
Posted (edited)

[quote name='supergoga']Jakaś Pani na Tablicy pytala o kotę. Jest ze Żnina. Mila dzwonić na Twój telefon, bo chyba jego dałam w ogłoszeniu. dzwonila może?

nie ale wieczorem i wczoraj rano mialam wylaczony tel.i bylo jakies nieodebrane polaczenie z obcego numeru moze to ona.

tez trzymam kciuki za Petronele.moja Luka tez jakas niebardzo była pomialkiwala ,chudła ,nie jadła okazalo sie powiekszone wezly i zapalenie gardla.dwa dni na antybiotyku i szaleje jak gupia apetyt tez lepszy skonczy antyb. to odrobacze ją i Madrtyta .

ps.troche Madryta

madryta sposób na upały...

Edited by rytka
Posted

[quote name='rytka']nie ale wieczorem i wczoraj rano mialam wylaczony tel.i bylo jakies nieodebrane polaczenie z obcego numeru moze to ona.

tez trzymam kciuki za Petronele.moja Luka tez jakas niebardzo była pomialkiwala ,chudła ,nie jadła okazalo sie powiekszone wezly i zapalenie gardla.dwa dni na antybiotyku i szaleje jak gupia apetyt tez lepszy skonczy antyb. to odrobacze ją i Madrtyta .

ps.troche Madryta

madryta sposób na upały...

To niedobrze że telefon był wylączony, bo tylko taki numer podalam, a Pani dwa razy pisala w sprawie kotki. Może oddzwoń.

Posted

supergoga napisał(a):
To niedobrze że telefon był wylączony, bo tylko taki numer podalam, a Pani dwa razy pisala w sprawie kotki. Może oddzwoń.

oddzwoniłam wczoraj rano to nie byly tel. od niej tylko kuriera;)Babeczka ze Znina za to odezwała sie popołudniu smsami czy aktualne, potem jaka to ulicaitp. nie lubie pisac smsow wiec oddzwoniłam powiedziała,ze nie moze rozmawiac i zadzwoni za poł godz. nie zadzwonila narazie.

ps.Madryt i Hopi dziekuja za karme rozpiescisz je :)

Posted

Maluchy odrobaczone , za tydzień będą szczepione.
Ciciasy zaczęły jeść same , na razie rozdrobnione żarełko Butchers, co prawda nie dla juniorów ale takie w tej chwili mamy i oczywiście piją mleczko.
Mufinka jest spokojniejsza , a Ptysia ma charakterek :evil_lol:- na obcych syczy , jak któryś psiak ją potrąci to tez mu nasyczy, jest więcej ostrożniejsza.
Obie ładnie korzystają z kuwety, zaczęły się bawić kocimi zabawkami.
Małgosiu można je wstawić na stronę Animalii?

A moja Petronelcia ma nowotwór złośliwy :-(- dzisiaj dzwoniłam do laboratorium i pani odczytała wyrok dla kici:placz:: mięsak wrzocionowatokomórkowy.......

Posted

KateBono napisał(a):

A moja Petronelcia ma nowotwór złośliwy :-(- dzisiaj dzwoniłam do laboratorium i pani odczytała wyrok dla kici:placz:: mięsak wrzocionowatokomórkowy.......

współczuję :calus: i co teraz? może jeszcze trochę pożyć na lekach, czy trzeba już zakończyć jej cierpienia?

Posted

KateBono napisał(a):

:placz: masakra :placz: biedna kicia !!

Posted (edited)

wrzecionowato, a nie wrzocionowato...
Zobaczymy, co wetka nam powie w czwartek.
Czytałam, że w 70% przypadków dochodzi do przerzutów i wznów.
Mam nadzieję, że guza wycięliśmy odpowiednio szybko i z odpowiednim zapasem i Petronelcie znajdzie się w tych 30%.

Małe były dziś ważone. Mufcia dogoniła Ptysię. Obie ważą po 425 g.

Edited by BeaBono
Posted

Maluchy rosną jak na drożdżach, mają już miesiąc, zostały "przeniesione" do większej klatki, same jedzą , mleczka już z flachy pić nie chcą :lol:........

Małgosiu można je wpisać na stronę Fundacji? No chyba że nie są animaliowskie............;)
Coś cioteczka nie chce ich wziąźć pod "skrzydełka" Fundacji :cool3:

Posted (edited)

Chce, tylko jakbyście mi troche czasu dodały do doby. Nawalilam przez fundacyjne sprawy w pracy w maju, miałam problemy - muszę wszystko nadrobić a do tego sprawozdania nie gotowe. Przepraszam, ale mam czas tylko w nocy.
Już wstawiam.
Trzymam kciuki za 30% dla Petroneli - moja Laguna jak się okazało miała szczęście - wycinek z ucha nie jest nowotworem - chociaz ucho trzeba było usunąć i tylko małżowina zostala.

A to kolejne nasze ciciasy, rówiesniki Mufinki i Ptysi, lub kilka dni młodsze. Kanał... 4 sztuki - prawdopodobnie 2 dziewusie i 2 chłopaków
- ale upewnimy sie u wetki.
Razem rodzeństwo

Galeria indywidualna

Edited by supergoga