Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ostatni kociak u nas znalazł domek :lol:.
Po Kacperka przyjechał pan Tomasz z TŻ z Legnicy , maluch sam wszedł do koszyczka i nie chciał już wyjść.W domku będzie miał koleżankę 3-miesięczną Zosię.Mamy obiecane zdjęcia i wiadomości.
Już tęsknię za malutką "łamagą", a łzy same się cisną do oczu:placz::placz::placz:

Posted

nie płacz kochana :glaszcze: pomogłyście Kacperkowi a teraz już pora się cieszyć, że pojechał do swojego domu, nie możesz zatrzymać u siebie wszystkich biedaków, którym pomagasz...
bo Rytka na pewno nie płacze, tylko skacze z radości, że Kacperek ma dom :)

Posted

kurcze nikt nie ma takiego problemu jak ja z zdjeciami tu na forum wiec to chyba cos z moim komputerem?nie widze,zadnych zdjec hostowanych na imageshack inne np.na fotosik tak nie macie pojecia o co moze biegac?

Posted

[quote name='Ajula']może powinnaś używać innej przeglądarki? jaką masz teraz?[/QUOTE]

teraz Firefoxa i Explorera, Opera nie dziala i nie mozna zainstalowac nowej od kiedy kot zepsuł .

[quote name='KateBono']Rytka ściągnij ComboFix i zainstaluj , powinien ten program trochę pomóc.[/QUOTE]

ja taka tepota sciagnelam i probowalam zainstalowac ale nie jestem pewna czy do konca sie udało bo nie zadzialalo;)
bede usiala poczekac chyba na sasiada;)

Posted

[quote name='KateBono']A jaki masz Windows?Trzeba ściągnąć do takiego , którego masz - XP, VISTA, WIN 7
Ja mam 7 i zadziałało[/QUOTE]

wista...tez tak miałas ,ze nie widziałas zdjęc?