KateBono Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 BeaBono napisał(a):Kacper robi furorę na allegro. Ma więcej wejść niż Rafcio czy Orfeusz, były dwa telefony, jeden pan chciał po niego przyjechać aż z Legnicy... Poszukujemy kogoś z Legnicy , kto zrobi wizytę p/adopcyjną dla Kacperka Quote
ania z poznania Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Kasiu, wyślę Ci numer na priva, do Anety, która sprawdzała też dom dla Ozzy'ego. Quote
rytka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 chyba dobrze swiadczy o facecie,ze nie odpuscil sobie Kacperka :razz:nieraz sobie w brode pluje,ze trzeba bylo zabrac wszystkie kociaki odrazu jak byly male myslam,ze dadza rade jakos a tu klops i tak koniec koncow Kacper wyladowal w Kasi Pirat u mnie tylko co przeszli niepotrzebnie:shake:gupia baba ze mnie czarny ostatni z rodzenstwa na wolnosci radzi sobie dobrze ..przynajmiej zdowo wyglada.bidny sam został wiec jak wypuszcze Lulke i Pirata to sie zaczął ich trzymac na dworze i jak wolam do domu to on za nimi biegem ale zatrzymuje na klatce i patrzy na mnie 'o nie mi tego zrobisz,nie ja sie nie dam porwac' i zawraca:diabloti: Quote
BeaBono Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 SkarpetKo, bardzo dziękujemy za zabranie Orfiego na wystawę kotów w palmiarni i za zrobienie wizyty p/adopcyjnej :loveu: Orfeusz pojechał do domku :lol: Quote
What May NN Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='BeaBono']SkarpetKo, bardzo dziękujemy za zabranie Orfiego na wystawę kotów w palmiarni i za zrobienie wizyty p/adopcyjnej :loveu: Orfeusz pojechał do domku :lol:[/QUOTE] no co Wy???????????? poważnie??? ale superrr :-) mam nadzieję, że to najlepszy dom jaki mógł mieć oprócz domu u kate i bea.. Quote
skallska Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 BeaBono- wyslij mi jeszcze raz ta ankiete w linku nic nie ma ;( Ania z poznania dzwoniłaś do Ozzyego? Quote
supergoga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A Kacperek kiedy jedzie. Borozumiem że tylko on jeszcze został. Quote
BeaBono Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 (edited) [quote name='What May NN']no co Wy???????????? poważnie??? ale superrr :-) mam nadzieję, że to najlepszy dom jaki mógł mieć oprócz domu u kate i bea..[/QUOTE] Z jednej strony super, ale z drugiej... jestem pełna obaw. Rybki, chomiki, dochodzące króliki... Ja już widzę Orfiego łapiącego rybki albo biegającego z chomikiem w zębach... [quote name='skallska']BeaBono- wyslij mi jeszcze raz ta ankiete w linku nic nie ma ;( Ania z poznania dzwoniłaś do Ozzyego?[/QUOTE] KB wysłała jeszcze raz na pw. [quote name='supergoga']A Kacperek kiedy jedzie. Borozumiem że tylko on jeszcze został.[/QUOTE] Ankieta, o której przesłaniu mowa powyżej, dotyczy Kacpra. Skallska zgodziła się zrobić wizytę p/adopcyjną. Jak wypadnie dobrze, to można będzie umawiać się z Panem na odbiór Kacperka. Edited February 20, 2012 by BeaBono Quote
KateBono Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) A ja dzisiaj :placz::placz::placz: Edited February 20, 2012 by KateBono Quote
supergoga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A na poczcie fundacyjnej jest mail od Pani że wyslala wczoraj ankietę i kiedy dostanie odpowiedź - chodzi o Ofreusza. Komu wysyłala Pani wczoraj jakąś ankietę? Proszę odpowiedzcie że ma dom, bo nie chcę się mieszać. Kasiu nie buuuuu, wreszcie będziesz miala spokój. Quote
skallska Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dziewczyny postaram się w tym tygodniu odwiedzić potencjalnego Pana Kacperka. Ja to jestem zajamniczona x 2 , nigdy kota nie miałam, proszę o wszystkie wskazówki na co mam zwrócić uwagę w przyszłym domku. :) Quote
Ajula Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='BeaBono'] Orfeusz pojechał do domku :lol:[/QUOTE] ooo a mnie Skarpetka prosiła o zrobienie wizyty, a ja się zapierałam, że na kotach się nie znam :oops: Quote
SkarpetKa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='supergoga']A na poczcie fundacyjnej jest mail od Pani że wyslala wczoraj ankietę i kiedy dostanie odpowiedź - chodzi o Ofreusza. Komu wysyłala Pani wczoraj jakąś ankietę? Proszę odpowiedzcie że ma dom, bo nie chcę się mieszać. Kasiu nie buuuuu, wreszcie będziesz miala spokój.[/QUOTE] Kate pisałaś coś tej Pani? to chyba będzie ta z Jerzykowa w takim razie, ja poprosiłam od Safiori jakieś koty, które mógłby być wychodzące, jutro rano ma mi podesłać, a jak nie to nasz kot Mały może by się im spodobał, komuś już go podesłałam, ale nie wiem czy coś z tego będzie. Co do rybek i chomików - miałyście prawo decyzji - to było w ankiecie, którą miałyście od Państwa - rybki mają zasłonięte akwarium, a chomik ma dostać klatkę, więc powinno być dobrze, pytałam o to. Najwyżej Orfeusz będzie miał niezłą zabawę :cool3: W końcu gryzonie i rybki to bardziej naturalne składniki w diecie kotka niż świnki, krówki i kurczaczki :diabloti: Quote
KateBono Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Do pani z Jerzykowa napisałam - pyta o Pesco lub Kacperka - nie moge nawet odpowiedzieć bo nie działa mi poczta.Podałam też link do strony fundacyjnej. Quote
BeaBono Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 (edited) [quote name='SkarpetKa'] Co do rybek i chomików - miałyście prawo decyzji - to było w ankiecie, którą miałyście od Państwa - rybki mają zasłonięte akwarium, a chomik ma dostać klatkę, więc powinno być dobrze, pytałam o to. Najwyżej Orfeusz będzie miał niezłą zabawę :cool3: W końcu gryzonie i rybki to bardziej naturalne składniki w diecie kotka niż świnki, krówki i kurczaczki :diabloti:[/QUOTE] Zawsze się martwię, gdy któryś z naszych stworów pojedzie do nowego domku, czy będzie grzeczny, czy czegoś nie zmaluje... Jak pojechała Szał to obawiałam się o papugę, jak Sweet to o żółwia. Ja już tak mam. Orfi na pewno nie będzie się nudził - fish tv, hamster tv i psia kumpela na dodatek. Edited February 20, 2012 by BeaBono Quote
SkarpetKa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Pewnie, to zrozumiałe! Też zawsze się boję, a w tym wypadku podwójnie, dlatego wszystkim kazałam najpierw do Was dzwonić, mówiłyście abym to jednak ja przejęła kwestię wizyty i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłyśmy, bo możecie byłybyście spokojniejsze teraz, pewniejsze tej decyzji. Oj czuje teraz spory ciężar na sobie :nerwy: A psiak fajny, spokojny :) Quote
What May NN Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 ja mam z 10 kotów z wioski, kilka młodych urodzonych latem - może by się nadały także.. mam dostac foty niebawem to wstawię! Quote
supergoga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Pesto pojechal do domu. Kacperek może pojedzie. Teraz na stronie sa aktualne kotki Quote
ania z poznania Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='skallska']Dziewczyny postaram się w tym tygodniu odwiedzić potencjalnego Pana Kacperka. Ja to jestem zajamniczona x 2 , nigdy kota nie miałam, proszę o wszystkie wskazówki na co mam zwrócić uwagę w przyszłym domku. :)[/QUOTE] Witaj, Skallska :). Dzwoniłam zaraz po adopcji, wszystko było super, Ozzulkowi baaaaaardzo się choinka spodobała :). Jakbyś miała chwilkę wolną, to może wpadłabyś do Państwa na po/a :razz:? Quote
skallska Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ania z przyjemnością ;) Pani Ozzulka robi pyszną pomidorówkę :) Quote
supergoga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 KB - kto w końcu ma adoptować Kacperka, bo już na tym wątku wszystko się rozjechalo i nic nie rowumiem. Pan ktory był opiekunem wirtualnym napisal do mnie dzisiaj, że cieszy sie że Kacperek ma domek. A mialam wrażenie że to OPn jest tym potencjalnym domkiem stałym. Możesz mi to jakos uporządkować. Quote
BeaBono Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Kacpra chce adoptować pan Tomasz z Legnicy. O wirtualnym opiekunie nic nie wiem. Quote
rytka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 gdyby ktos szukał wychodzacego kota to polecam tez mojego Pirata(brata kacperka) wychował sie na dworze obecnie domowy, kuwetkowy,kastrowany wywalam go na dwór na kilka godzin dla przewietrzenia ale zawsze trzyma sie blisko wystarczy zagwizdac i natychmiast przychodzi na wołanie;) Quote
KateBono Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Jutro wizyta p/adopcyjna o godz.19 dla Kacperka. Quote
BeaBono Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 skallska, bardzo dziękujemy za zrobienie wizyty :loveu: pan Tomasz jutro da nam znać, kiedy przyjeżdża po Kacperka (albo w piątek albo w sobotę) Quote
Recommended Posts