Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja go zaczynam podejrzewać o szósty zmysł i skłonności do sabotażu.
Trzecie zapytanie o niego przyszło z gumtree.
KB ma wisielczy humor i wspomniała coś o wydłubywaniu oczu wszystkim kociakom do adopcji.

Posted

BeaBono napisał(a):

KB ma wisielczy humor i wspomniała coś o wydłubywaniu oczu wszystkim kociakom do adopcji.

Nie wiem jak u kotów, ale u psów "furorę" robią bez łapy........... Miałyśmy u Danusi w hotelu prawie amstaffa, musiał mieć łapkę tylną amputowaną, jeszcze dreny miał, a ludzie już się w nim zakochali, chcieli brać od razu! I wzięli, ale po kilku dniach, po wyleczeniu.

Lepiej nie pokazuj tego postu KB bo wszystkie stwory stuninguje :diabloti::diabloti:

Posted

rytka napisał(a):
no cóż kot z dwoma oczkami kazdy takiego ma ale z jednym...pies na 4 lapach wszyscy takie maja ale z 3ma orginał...ta
na szybko bazarek dla Kacpra i jego brata Pirata-Pirat ma mgiełke na jednym oku po KK to sie liczy juz stiunigowany czy mam wydłubać?

http://www.dogomania.pl/threads/222380-R%C3%B3%C5%BCne-bi%C5%BCu-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-koteck%C3%B3w-do-13.02-godz.22.00?p=18555268#post18555268

Wydlubujemy!!!

Posted

Kacperek po operacji.
Miał usuwaną główkę kości udowej tylnej prawej łapki.
Na noc był w klatce, a rano o 5 godzinie zrobił pobudkę.Tak się rozdał ,że wyskoczyłam z łóżka nie wiedząc co się dzieje.
Zamiast chodzić to pełza jak wąż,albo skacze na trzech łapkach, napewno go boli ale próbuje się przemieszczać po całym domu.
Musi jak najwięcej ćwiczyć łapinkę żeby wyrobiły się mięśnie.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Nie wiem jak u kotów, ale u psów "furorę" robią bez łapy........... Miałyśmy u Danusi w hotelu prawie amstaffa, musiał mieć łapkę tylną amputowaną, jeszcze dreny miał, a ludzie już się w nim zakochali, chcieli brać od razu! I wzięli, ale po kilku dniach, po wyleczeniu.

Lepiej nie pokazuj tego postu KB bo wszystkie stwory stuninguje :diabloti::diabloti:

no i stiuningowała...teraz jest wersja ful wypas bez oka i z pocharatana noga powinnien miec wziecie jak nie wiem;)