LidkaWejman Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 czasem mam wrażenie,że to nie adopcje, a konkurs piękności... Szwagierka nie zdążyła podać Twojego telefonu Gosiu swojemu koledze, który chce kota( poprostu młodego kota, bez wymagań), bo już zablokowałam ten dom- u koleżanki pałęta się mały kot u nich i sąsiadów, sąsiedzi chcą wywieźć kota do schronu... więc dom na cito...bo wiadomo,że ciciak nie przeżyje. Odkąd mam kota to nagle wszyscy z kotami się zaczęli zgłaszać..... Quote
What May NN Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 koty - przestańcie chorować!! i znajdzcie domy!!!!!!!!!!!! Quote
KateBono Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Koty zdrowe :lol:. Szykuje się domek dla Trójci - potrzebna wizyta p/adopcyjna - która z cioteczek z Poznania zrobi? Pani zgodziła się zaszczepić Trójcię ( miała być dopiero szczepiona za 1,5 tygodnia ze wzgledu ,ze dostawała antybiotyk) Trójcia ma wyciągniętą śrubę, chodzi jeszcze w kołnierzu , ranka goi się dobrze, złamanie jest zrosnięte. Arczi na czwartek na godz.9 umówiony na obcięcie jajeczek :lol: Quote
KateBono Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 supergoga napisał(a):A gdzie ta wizyta ma być? W Poznaniu na Jeżycach. Quote
KateBono Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Arczi po kastracji - czuje się dobrze. Wczoraj Trójcia pojechała do domku:lol:. Będzie mieszkać z dwuletnim kocurkiem - Myszkinem. Orfeusz umówiony na środę na badania - krwi , USG i RTG Quote
conceited Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 ja jeszcze raz chciałam poprosić o kilka nowych fotek Afro... pliz? Quote
SkarpetKa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Trójcia powodzenia!!! Arfo śliczna jest, już dawno powinna być w domku, kto zrozumie tych ludzi. To samo Sweet i Szał, a Archi to już w ogóle, ach.... Quote
KateBono Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Orfeusz był dzisiaj u weta - miał robiony RTG. Guzów żadnych nie ma. Trochę powiększona wątroba ale wetka stwierdziła, że Orfi rośnie i taka może być.Wetce nie podobają się Orfiego płucka :shake:, podejrzewa astmę, za miesiąc powtórzenie RTG żeby zobaczyć czy zmiany w płucach się cofnęły albo pogłębiły.Mówiłam wetce o dziwnym kaszlu Orfeuszka ( dla mnie wygladało to tak jakby źle napił się wody i się zachłysnął )Nie pisałam na wątku o tym bo nie wiedziałam ,że to ważne i myslałam ,że to są zachłyśnięcia.Przepraszam. Wklejam zdjęcia RTG całego Orfeuszka: Quote
rytka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 jutro przybedzie KB obowiazków:oops:podrzucam Kasi kociaka prze moja nieudolnosc stacil oko:oops:dzieki Kasia,ze sie zgodziłas zaopiekowac małym i Fundacji za sfinasowanie leczenia.... przy okazji zapraszam na bazarek dla reszty rodzenstwa małego wiecznie chore bo marzną bo spia na dworze...od dzis w budce.bazarek na budke dla kotów. http://www.dogomania.pl/threads/216849-G%C5%82o%C5%9Bniki-d%C5%82ugopisy-kubki-maskotki-dla-kot%C3%B3w-do-11.11.god.22.00/page3 Quote
KateBono Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Mamy nowego podopiecznego - malucha 3- miesięcznego pręguska Kacperka :lol:. Teraz maluszek jest w lecznicy i będzie miał operowane oczko, które trzeba usunąć :-(. Trzymajcie kciukasy aby wszystko poszło dobrze. Quote
Ajula Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kacperek strasznie biedny, ale jak się wygoi to już nie będzie cierpiał z tym okiem Quote
BeaBono Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [video=youtube;RMxqBaogA4I]http://www.youtube.com/watch?v=RMxqBaogA4I[/video] [video=youtube;OLkpAr99-fc]http://www.youtube.com/watch?v=OLkpAr99-fc[/video] [video=youtube;4wGxfcRdlHk]http://www.youtube.com/watch?v=4wGxfcRdlHk[/video] Quote
EiM Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Witam! Garść wieści od Trójci, przemianowanej na Tosię. Dokocanie nadal trwa, dotychczasowy jedynak Myszkin jeszcze jest odrobinę obrażony, że śmieliśmy do jego domu sprowadzić jakąś panienkę, ale jest mu co raz lepiej - ganiają za sobą, skaczą, łapią za ogony i okazjonalnie dochodzi do jakichś trudnych w identyfikacji zachowań (zabawa? walka?) podczas których Tosia syczy a Myszkin się stroszy. Podczas jednego z takich zdarzeń Myszkin drapnął Tosię w oko i wdało się zapalenie błony śluzowej, które ustąpiło po 4 dniach kropienia jakimś specyfikiem. Tosia się, oczywiście, zemściła i teraz musimy kropić Myszkinowi ;) W tym momencie mała śpi na parapecie, a Myszkin siedzi koło niej i zamyślony patrzy w dal, więc mam nadzieję, że niedługo będą się regularnie do siebie tulić. A teraz kilka zdjęć: Quote
supergoga Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Witamy na dogo i pięknie dziękujemy za wieści o naszej trójci - Tosi. Mamy nadzieję że rezydent o rewelacyjnym imieniu Myszkin okaże się dżentelmenem i polubi trikolorową panienkę. I bez obrażeń prosimy 4 nożne stadko! Pozdrawiamy ciepło. Koci brzuś na zdjęciu cudny! Quote
KateBono Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Nowe wiadomości o Emilianie: Witam Pani Kasiu, Przesyłam link na YouTube'a do krótkiego filmu zrobionego przez mojego syna z Emilianem w roli głównej ;) Miluś ma się dobrze i są z synem nierozłączni. Załączam jeszcze kilka zdjęć. http://www.youtube.com/watch?v=I36jLXqyTrg Pozdrawiam Ryszard Quote
Recommended Posts