Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nic dziwnego bo Felicjan taki 'psi z zachowania' troche z tym proszeniem o jedzienie itp. a wogole to wszystkie koty u Was takie zrelaksowane i zgodne :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak jak Wam mówiłam, wykupiłam maluchom ogłoszenia... boszszsz... u rudego tellefon dzwoni od osmej. Jest problem bo Państwo chętnie na adopcję... nie obsługują internetu, więc nie mogę im wysłać ankiety. Na moje pytanie, to skąd w takim razie wiedzą o kocie..."no z telefonu, mamy ten HTC" :D

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Jaki mały z niej wypłosz :evil_lol:

Nie taki wypłosz :lol:.Mała zołza jak przyjechała do nas to rzucała się na wszystkie kociaki po kolei - syczała , gryzła , prychała, atakowała :cool3::crazyeye:.
Stwierdziłyśmy , że panienkę oddzielimy od maleństw i "dodamy" do Orfeusza i Emiliana - chłopaki dadzą sobie radę z małpą ;). Nazywamy ją Scarlet , a Orfeusz to Rett , Emilian -Ashley ; klateczka - Tara :evil_lol:.
Sweety już trochę się uspokoiła - zaczęła się wreszcie zachowywać jak porządny kociak i zaakceptowała ,że nie tylko ona jest w kręgu uwagi.

Archibalt trochę nam choruje.Zaczął nam łysieć i okazało się ,że ma grzybka - od piątku dostaje leki, jest kąpany ( Nizoral ) i opryskiwany preparatem na grzyba.

Orfeusz przypomina wreszcie normalnego kociaka- waży już 800 g , został odrobaczony w piątek , a za tydzień będzie miał pierwsze szczepienie.Będzie trzeba mu zrobić też badanie krwi na hormony - ma jeszcze nie taką sierść jaką powinien mieć.

Posted

[video=youtube;AXwxHUhZHCI]http://www.youtube.com/watch?v=AXwxHUhZHCI[/video]

[video=youtube;sKCJuEwRszE]http://www.youtube.com/watch?v=sKCJuEwRszE[/video]

Emiliana zawiozłyśmy dziś do domku.

Posted

KateBono napisał(a):
Jaki grzyb - nie wiem, pobrane zostały zeskrobiny, wyniku nie ma na razie. A skąd się wziął - przyjechał chyba z nim do nas z lecznicy

ja pytalam na jakiej czesci ciała wychodował a nie skad przybył;).podobno grzyby sa wszędzie a atakuja w chwili oslabienia organizmu.