rytka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 nic dziwnego bo Felicjan taki 'psi z zachowania' troche z tym proszeniem o jedzienie itp. a wogole to wszystkie koty u Was takie zrelaksowane i zgodne :) Quote
What May NN Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 strasznie się cieszę, że Felicjan znalazł dom :-) Quote
conceited Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Dziewczyny, a dlaczego Felek nie pojechał do Kostrzyna? Bo ta Pani teraz chciałaby adoptować Milusia i mnie się bardzo spodobała jej ankieta. Jakie miałyście obiekcje? Quote
conceited Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Tak jak Wam mówiłam, wykupiłam maluchom ogłoszenia... boszszsz... u rudego tellefon dzwoni od osmej. Jest problem bo Państwo chętnie na adopcję... nie obsługują internetu, więc nie mogę im wysłać ankiety. Na moje pytanie, to skąd w takim razie wiedzą o kocie..."no z telefonu, mamy ten HTC" :D Quote
SkarpetKa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 BeaBono napisał(a):Sweet jest już u nas. Szczęściary z Was :) Poprosimy o zdjęcia zdjęcia zdjęcia tej słodzizny małej:multi: Quote
KateBono Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 SkarpetKa napisał(a):Jaki mały z niej wypłosz :evil_lol: Nie taki wypłosz :lol:.Mała zołza jak przyjechała do nas to rzucała się na wszystkie kociaki po kolei - syczała , gryzła , prychała, atakowała :cool3::crazyeye:. Stwierdziłyśmy , że panienkę oddzielimy od maleństw i "dodamy" do Orfeusza i Emiliana - chłopaki dadzą sobie radę z małpą ;). Nazywamy ją Scarlet , a Orfeusz to Rett , Emilian -Ashley ; klateczka - Tara :evil_lol:. Sweety już trochę się uspokoiła - zaczęła się wreszcie zachowywać jak porządny kociak i zaakceptowała ,że nie tylko ona jest w kręgu uwagi. Archibalt trochę nam choruje.Zaczął nam łysieć i okazało się ,że ma grzybka - od piątku dostaje leki, jest kąpany ( Nizoral ) i opryskiwany preparatem na grzyba. Orfeusz przypomina wreszcie normalnego kociaka- waży już 800 g , został odrobaczony w piątek , a za tydzień będzie miał pierwsze szczepienie.Będzie trzeba mu zrobić też badanie krwi na hormony - ma jeszcze nie taką sierść jaką powinien mieć. Quote
BeaBono Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Bidok Archi ... ... i reszta łobuzerii Quote
BeaBono Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 [video=youtube;AXwxHUhZHCI]http://www.youtube.com/watch?v=AXwxHUhZHCI[/video] [video=youtube;sKCJuEwRszE]http://www.youtube.com/watch?v=sKCJuEwRszE[/video] Emiliana zawiozłyśmy dziś do domku. Quote
supergoga Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Że Wy jeszcze nie oszalałyście z ta ferajną - to na medal zasługujecie. To jakies torpedy są a nie kocieta. A ta Sweet to taka sweet jak ja MM. Quote
Ajula Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 biedny szczurek mały, oby mu te kąpiele pomogły a Wy dziewczyny........jak Gosia mówi - jesteście Wielkie Quote
rytka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Arczi ma bardzo udręczone spojrzenie.jakiego grzyba i gdzie wychodował? Quote
KateBono Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jaki grzyb - nie wiem, pobrane zostały zeskrobiny, wyniku nie ma na razie. A skąd się wziął - przyjechał chyba z nim do nas z lecznicy Quote
rytka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 KateBono napisał(a):Jaki grzyb - nie wiem, pobrane zostały zeskrobiny, wyniku nie ma na razie. A skąd się wziął - przyjechał chyba z nim do nas z lecznicy ja pytalam na jakiej czesci ciała wychodował a nie skad przybył;).podobno grzyby sa wszędzie a atakuja w chwili oslabienia organizmu. Quote
KateBono Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Świeciły mu się grzybki na łapkach i uszach. Quote
supergoga Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Mam konkretne pytanie o Sweet. Kiedy ona będzie mogła w razie czego opuścić Wasz cudowny wychowalnik. Quote
KateBono Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jutro jadę do weta z Rudolfem i Sweety na szczepienie, więc do domku mogą iść od czwartku ( 25.08 ) Quote
Recommended Posts