Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja Hera to raczej myślicielka ,ożywia ją jedynie aport-kocha ponad życie.Ale jak inne psy biegną to ona woli popatrzeć,a jak się gryzą to ona biegnie po pomoc-oczywiście do mnie.Stawy trzeba zbadać ,bo do tej pory nie było podstaw do kontrolowanie w kierunku dysplazji.

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weronika nie zastanawiaj się tylko próbuj!!
Też myślałam że z mojego psa to już nic nie będzie bo baaardzo trudno ją do czegokolwiek zmotywować. Jedzenie tak ale do pewnego momentu, piłka nie za bardzo a ganianie z psami to marzenie (chociaż raz zdarzyło jej się pobiegać jakieś 30sek. z cardiganem Masajem). Ale na hopkach to już zupełnie inny pies!! I też nie jest najlżejszej budowy a skacze nadzwyczaj chętnie i do tego całkiem szybko. No i już ma swoje małe sukcesy :biggrina:
A jeśli twój labek kocha aporcik to już macie świetne narzędzie do nauki :D

Posted

Anulka, a pamietasz takiego malucha czarnego co Ci przeszkadzal w ciwczeniach przy kwadracie chyba :wink: , to byla moja sznaucerka mini czarna :wink: :lol: , hehe chyba ze dwa ray musialam po nia do Ciebie chodzic bo mi uciekala do Was :wink: :D , pamietasz??????

• 5 months later...
  • 8 months later...
Posted

z lekka odświeżę :wink:

12 (czy tam 13) marca zaczynamy naszą naukę w Cavano! :multi: :laugh2_2:ktoś jeszcze ma zamiar zapisać się na ten kurs? :)

Posted

A czy przypadkiem nie jedenastego??:lol:
My bedziemy, jak zwykle, ale jakoze wreszcie namowilam qmpele ze sznaucerko srednio p&s, to bedziemy jezdzic z nimi na poczatkujacych i zostawac na swoje treningi :) Wiec sie poznamy ;)

Posted

talut napisał(a):
z lekka odświeżę :wink:

12 (czy tam 13) marca zaczynamy naszą naukę w Cavano! :multi: :laugh2_2:ktoś jeszcze ma zamiar zapisać się na ten kurs? :)

TAK, TAK!! My będziemy na kursie dla początkująch ;) Ciesze się, że inni dogsi tez tam będą.
Chcę także uprzejmie wszystkich ostrzec, że moja dziewczynka jest tchórzliwa i nasz kurs ma też cele integracyjne, mam nadzieje, że nie bedziecie się złościć na to, ze będzie sie chować pod nogi na widok dużego psa :oops:

Posted

zakla napisał(a):
Widze ze atak sznauferoof sie szykuje ;)
Spoko Puenta, jakos to przezyjemy, nie taki potwory nawiedzaly ten klub:cool1:

Tak, tak..Jak rozmawiałam z Iwoną (od sheltie Aresa) to mowiła, że były takie co miałay jeszcze gorsze problemy :D
Zakla to o Twoim psie na stronie jest, że prowadzi spokojne życie kanapowca?

Posted

Tak, o moim, ale nie o tym skaczacym, bo on ma jeszcze troche rozrywki w postaci treningow i zawodow:P
A zreszta duzego wyboru malamutow w naszym klubie(i nie tylko:P) to raczej nie ma:lol: