Weronika Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Moja Hera to raczej myślicielka ,ożywia ją jedynie aport-kocha ponad życie.Ale jak inne psy biegną to ona woli popatrzeć,a jak się gryzą to ona biegnie po pomoc-oczywiście do mnie.Stawy trzeba zbadać ,bo do tej pory nie było podstaw do kontrolowanie w kierunku dysplazji. Quote
Anulka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Weronika nie zastanawiaj się tylko próbuj!! Też myślałam że z mojego psa to już nic nie będzie bo baaardzo trudno ją do czegokolwiek zmotywować. Jedzenie tak ale do pewnego momentu, piłka nie za bardzo a ganianie z psami to marzenie (chociaż raz zdarzyło jej się pobiegać jakieś 30sek. z cardiganem Masajem). Ale na hopkach to już zupełnie inny pies!! I też nie jest najlżejszej budowy a skacze nadzwyczaj chętnie i do tego całkiem szybko. No i już ma swoje małe sukcesy :biggrina: A jeśli twój labek kocha aporcik to już macie świetne narzędzie do nauki :D Quote
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Anulka, czy Ty nie bylas czasem na tym spotkaniu obedience w Cavano? Quote
betty_labrador Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Anulka byla na spotkaniu obedience sama ja widzialam ;) jak mozna nie zauwazyc Cavaliera :) Quote
Ka-Vanga Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Wiem, ze byly jeden cavik, ale ja chcialam wiedziec, czy to byla Anulka :wink: :D . Quote
Anulka Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 A byłam owszem z moim autystycznym "dzieckiem" :biggrina: i na lotnisku na Bemowie też byłam ale się spóźniłam bo... pomyliły mi się lotniska :oops: Quote
Ka-Vanga Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Anulka, a pamietasz takiego malucha czarnego co Ci przeszkadzal w ciwczeniach przy kwadracie chyba :wink: , to byla moja sznaucerka mini czarna :wink: :lol: , hehe chyba ze dwa ray musialam po nia do Ciebie chodzic bo mi uciekala do Was :wink: :D , pamietasz?????? Quote
Anulka Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 no ba pewnie że pamiętam :lol: To ta z lekko zakręconym ogonkiem :D Ja mam lepszą pamięć do psów niż do twarzy ;) Quote
Ka-Vanga Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Nio innych miniatur tam nie bylo :wink: , ale mala byla z ogonkiem :grins: . w takim razie milo mi bylo Ciebie poznac :D . Quote
ogromek Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hej specjalnie dla Eli :lol: i Lidki zamieszczam adres do stronki na ktorej są filmiki z zawodow agility w Pecicach :wink: milego oglądania własnych przebiegów :D http://www.dogs.gd.pl/filmy/ PS Ela pamiętaj o ostatnim miejscu !!!!!!!!!!!!!! :wink: Pozdrawiamy Jana&Koka Quote
Ludek Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Widzę, że udało Ci się zalogować :D. Dziękuję za link. Z chęcią popatrzę. Quote
ogromek Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 no i stało się, :wink: jestesmy z Futrzakiem na stronie cavano!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki Sajko :) Quote
Mokka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Świetne fotki Koki na stronce. Jana, my spotykamy się też tu http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9542 Quote
ogromek Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Dzieki Mokka za info :) bede miała co czytać!!!!!!!!!! :wink: , a co do zdjęć też mi sie podobają :lol: Quote
talut Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 z lekka odświeżę :wink: 12 (czy tam 13) marca zaczynamy naszą naukę w Cavano! :multi: :laugh2_2:ktoś jeszcze ma zamiar zapisać się na ten kurs? :) Quote
zakla Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A czy przypadkiem nie jedenastego??:lol: My bedziemy, jak zwykle, ale jakoze wreszcie namowilam qmpele ze sznaucerko srednio p&s, to bedziemy jezdzic z nimi na poczatkujacych i zostawac na swoje treningi :) Wiec sie poznamy ;) Quote
PUENTA imszar Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 talut napisał(a):z lekka odświeżę :wink: 12 (czy tam 13) marca zaczynamy naszą naukę w Cavano! :multi: :laugh2_2:ktoś jeszcze ma zamiar zapisać się na ten kurs? :) TAK, TAK!! My będziemy na kursie dla początkująch ;) Ciesze się, że inni dogsi tez tam będą. Chcę także uprzejmie wszystkich ostrzec, że moja dziewczynka jest tchórzliwa i nasz kurs ma też cele integracyjne, mam nadzieje, że nie bedziecie się złościć na to, ze będzie sie chować pod nogi na widok dużego psa :oops: Quote
Romas Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ja z Bianka chcemy sie zapisac na ten kurs :-) wiec pewno Was tam spotkamy :-) Quote
PUENTA imszar Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Romas napisał(a):Ja z Bianka chcemy sie zapisac na ten kurs :-) wiec pewno Was tam spotkamy :-) SUPER!! Wreszcie się poznamy no, ale odpowiedz na moje ankietowe pytanie,które jest w poście powyżej :D Quote
zakla Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Widze ze atak sznauferoof sie szykuje ;) Spoko Puenta, jakos to przezyjemy, nie taki potwory nawiedzaly ten klub:cool1: Quote
betty_labrador Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 o i Bianka bedzie z nami cwiczyc :D ekstra :D Quote
PUENTA imszar Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 zakla napisał(a):Widze ze atak sznauferoof sie szykuje ;) Spoko Puenta, jakos to przezyjemy, nie taki potwory nawiedzaly ten klub:cool1: Tak, tak..Jak rozmawiałam z Iwoną (od sheltie Aresa) to mowiła, że były takie co miałay jeszcze gorsze problemy :D Zakla to o Twoim psie na stronie jest, że prowadzi spokojne życie kanapowca? Quote
zakla Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Tak, o moim, ale nie o tym skaczacym, bo on ma jeszcze troche rozrywki w postaci treningow i zawodow:P A zreszta duzego wyboru malamutow w naszym klubie(i nie tylko:P) to raczej nie ma:lol: Quote
Musiałek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witamy, witamy !!! ja bede z Blue na poczatkujacych i z aresem w zaawansowanych wiec wszyscy sie zobaczymy :multi: To juz niedługo :lol: oby sniegi zeszły i trawka wyrosła :lol: Quote
PUENTA imszar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Musiałek napisał(a):Witamy, To juz niedługo :lol: oby sniegi zeszły i trawka wyrosła :lol: Miejmy nadzieje!!! Quote
Recommended Posts