dog_master Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 zakla napisał(a):Zawody sa dla chetnych, przy czym jak juz ebdziecie razem biegac, to bede Was na nie namawiac, bo to super zabawa:p Olcia&Tasha, uwazaj, agility wciąąąga :P Jeszcze bedziesz sie rozgladac, gdzie tu jakies zawody :cool3: Quote
betty_labrador Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 *luthien* napisał(a):no a jak ;] a ty ćwiczysz?? jak tak to gdzie?? cwiczymy, oczywiscie w CAVANO :p Quote
Mi. Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 betty_labrador napisał(a):cwiczymy, oczywiscie w CAVANO :p a no tak :oops: a gdzie wogule jest to cavano?? Quote
zakla Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 W Warszawie na Mokotowie, przy Raclawickiej i Platowcowej ;) Quote
zakla Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Jak to kto chodzi do Warszwy?:roll: W stolicy jest pare klubow agility, nie tylko cavano...;) Quote
Mi. Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 hehe, ja się musze wybrać gdzieś najbliżej komorowa ;) i gdzie są dogomaniacy :eviltong: Quote
zakla Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 A gdzie dokaldniej jest komorow? Bo podejzewam ze w samej miejscowosci nic nie znajdziesz...:shake: Quote
Mi. Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 godzine od warszawy, przy gminie michałowice,, yyyy przy podkowie leśnej,.....nie wiem co jescze ;) Quote
asher Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Luthien, po pierwsze, czytaj dokładniej :roll: Zadajesz takie banalne pytania, jakbyś nawet nie zadała sobie trudu, żeby prześledzić cały ten topik, który przecież nie ma imponujących rozmiarów :roll: A po drugie najbliżej będzie ci chyba do Pęcic, tam jest klub Alternatywa. Quote
Mi. Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 asher napisał(a):Luthien, po pierwsze, czytaj dokładniej :roll: Zadajesz takie banalne pytania, jakbyś nawet nie zadała sobie trudu, żeby prześledzić cały ten topik, który przecież nie ma imponujących rozmiarów :roll: A po drugie najbliżej będzie ci chyba do Pęcic, tam jest klub Alternatywa. dobra sorry już nie mam żadnych pytań. nara Quote
betty_labrador Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 *luthien* napisał(a):godzine od warszawy, przy gminie michałowice,, yyyy przy podkowie leśnej,.....nie wiem co jescze ;) nie wszyscy wiedza gdzie sa michalowice i podkowa lesna ;) ale spoko. Przesledz na mapie gdzie Ci bedzie najblizej, i jaki masz dojazd. Do Cavano najlatwiej trafic metrem-stacja Raclawicka, i kawalek dojsc lub dojechac(3 przystanki). W Cavano jest sporo dogomaniakow i nie. Ale ludzie i psy bardzo sympatyczni. Alternatywa jest poza Warszawa, tez jest super, prowadzacy rowniez. Ale wybor nalezy do Ciebie:cool3: EDIT: nie przejmuj sie wszystkimi slowami tzn. tez tymi w sensie negatywnym, nie warto- nie wszyscy reaguja jak sobie zyczymy, i to tez trzeba zaakceptowac ;) takie jest moje zdanie. Pozdro. trzymaj sie. Quote
myriad Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 *luthien* napisał(a):hehe, ja się musze wybrać gdzieś najbliżej komorowa ;) i gdzie są dogomaniacy :eviltong: Sorry dziewczyny, ze wam wchodze w srodek waszego watku, ale Komorow jest dokladnie 5 minut piechota od toru w Pecicach :-) Nasz strona: www.agility.prv.pl Kurs poczatkujacy rusza od najblizszej soboty. Quote
Mi. Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 myriad napisał(a):Sorry dziewczyny, ze wam wchodze w srodek waszego watku, ale Komorow jest dokladnie 5 minut piechota od toru w Pecicach :-) Nasz strona: www.agility.prv.pl Kurs poczatkujacy rusza od najblizszej soboty. na serio?? Ale fajnie!!! :multi: Quote
zakla Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Wybaczamy Justynko, i mamy nadzieje ze sie wyzlak stawi na zajeciach:cool3: Do zobaczenia na zawodach:eviltong: Quote
asher Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Luthien, mnie nie chodziło o to, żebyś w ogóle o nic nie pytała, a tylko o to, żebyś zadała sobie trud i przeczytała ten topik. Bo na większośc twoich pytań odpowiedź mogłaś znaleźc parę postów wcześniej. Hihi, widzisz, jak trafiłam z tymi Pęcicami? Powodzenia! Quote
betty_labrador Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 myriad napisał(a):Sorry dziewczyny, ze wam wchodze w srodek waszego watku, ale Komorow jest dokladnie 5 minut piechota od toru w Pecicach :-) Nasz strona: www.agility.prv.pl Kurs poczatkujacy rusza od najblizszej soboty. ja tez chce tak blisko Pecic :-( moglabym czesciej widziec kochane aussiki i w koncu zobaczyc te wrzosowki:cool3: Quote
PATIszon Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 betty_labrador napisał(a):ja tez chce tak blisko Pecic :-( moglabym czesciej widziec kochane aussiki i w koncu zobaczyc te wrzosowki:cool3: Jacie!!! to wrzosowki u was biegaja agility? To ja tez chce zobaczyc!!!:cool3: Quote
Musiałek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 PATIszon napisał(a):Jacie!!! to wrzosowki u was biegaja agility? To ja tez chce zobaczyc!!!:cool3: a ja jestem jakas nie tutejsza :shake: Co to sa "wrzosowki" :crazyeye: Quote
Anulka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Co to sa "wrzosowki" Wrzosówki to taka prymitywna rasa owiec http://www.bioroznorodnosc.izoo.krakow.pl/node/30 Quote
Mokka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Musiałek napisał(a):a ja jestem jakas nie tutejsza :shake: Co to sa "wrzosowki" :crazyeye: Musiałek, wstyd, masz przecież pastucha :lol: Quote
ogromek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 betty_labrador napisał(a): w koncu zobaczyc te wrzosowki:cool3: a co na terenowych zajeciach sie nie bylo w zeszlym roku ze musisz je w Pecicach ogladac???:evil_lol: moge jeszcze dodac ze za hodowle wrzosowek kase sie dostaje - jako rasa zachowawcza, jak mi sie szkolne wiadomosci przydały:cool3: Quote
OlaAB Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 ogromek napisał(a):moge jeszcze dodac ze za hodowle wrzosowek kase sie dostaje - jako rasa zachowawcza z tego co mi się wydaje to od roku czy dwóch już NIE Quote
betty_labrador Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ola a dlaczego juz nie? My w poprzednim roku(przed wakacjami) uczylysmy sie z Jana ze dostaje sie doplaty.. Jana, ale tam gdzie bylysmy nie bylo lowcarkow, ktore te owce moglby poganiac :eviltong: Quote
Recommended Posts