Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zakla napisał(a):
Zawody sa dla chetnych, przy czym jak juz ebdziecie razem biegac, to bede Was na nie namawiac, bo to super zabawa:p

Olcia&Tasha, uwazaj, agility wciąąąga :P Jeszcze bedziesz sie rozgladac, gdzie tu jakies zawody :cool3:

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luthien, po pierwsze, czytaj dokładniej :roll: Zadajesz takie banalne pytania, jakbyś nawet nie zadała sobie trudu, żeby prześledzić cały ten topik, który przecież nie ma imponujących rozmiarów :roll:

A po drugie najbliżej będzie ci chyba do Pęcic, tam jest klub Alternatywa.

Posted

asher napisał(a):
Luthien, po pierwsze, czytaj dokładniej :roll: Zadajesz takie banalne pytania, jakbyś nawet nie zadała sobie trudu, żeby prześledzić cały ten topik, który przecież nie ma imponujących rozmiarów :roll:

A po drugie najbliżej będzie ci chyba do Pęcic, tam jest klub Alternatywa.
dobra sorry już nie mam żadnych pytań. nara

Posted

*luthien* napisał(a):
godzine od warszawy, przy gminie michałowice,, yyyy przy podkowie leśnej,.....nie wiem co jescze ;)

nie wszyscy wiedza gdzie sa michalowice i podkowa lesna ;) ale spoko. Przesledz na mapie gdzie Ci bedzie najblizej, i jaki masz dojazd. Do Cavano najlatwiej trafic metrem-stacja Raclawicka, i kawalek dojsc lub dojechac(3 przystanki). W Cavano jest sporo dogomaniakow i nie. Ale ludzie i psy bardzo sympatyczni.
Alternatywa jest poza Warszawa, tez jest super, prowadzacy rowniez. Ale wybor nalezy do Ciebie:cool3:

EDIT: nie przejmuj sie wszystkimi slowami tzn. tez tymi w sensie negatywnym, nie warto- nie wszyscy reaguja jak sobie zyczymy, i to tez trzeba zaakceptowac ;) takie jest moje zdanie.
Pozdro. trzymaj sie.

Posted

*luthien* napisał(a):
hehe, ja się musze wybrać gdzieś najbliżej komorowa ;) i gdzie są dogomaniacy :eviltong:

Sorry dziewczyny, ze wam wchodze w srodek waszego watku, ale Komorow jest dokladnie 5 minut piechota od toru w Pecicach :-)

Nasz strona: www.agility.prv.pl
Kurs poczatkujacy rusza od najblizszej soboty.

Posted

myriad napisał(a):
Sorry dziewczyny, ze wam wchodze w srodek waszego watku, ale Komorow jest dokladnie 5 minut piechota od toru w Pecicach :-)

na serio?? Ale fajnie!!! :multi:

Posted

Luthien, mnie nie chodziło o to, żebyś w ogóle o nic nie pytała, a tylko o to, żebyś zadała sobie trud i przeczytała ten topik. Bo na większośc twoich pytań odpowiedź mogłaś znaleźc parę postów wcześniej.
Hihi, widzisz, jak trafiłam z tymi Pęcicami? Powodzenia!

Posted

myriad napisał(a):

ja tez chce tak blisko Pecic :-( moglabym czesciej widziec kochane aussiki i w koncu zobaczyc te wrzosowki:cool3:

Posted

betty_labrador napisał(a):
ja tez chce tak blisko Pecic :-( moglabym czesciej widziec kochane aussiki i w koncu zobaczyc te wrzosowki:cool3:

Jacie!!!
to wrzosowki u was biegaja agility?
To ja tez chce zobaczyc!!!:cool3:

Posted

Musiałek napisał(a):
a ja jestem jakas nie tutejsza :shake:

Co to sa "wrzosowki" :crazyeye:

Musiałek, wstyd, masz przecież pastucha :lol:

Posted

betty_labrador napisał(a):
w koncu zobaczyc te wrzosowki:cool3:

a co na terenowych zajeciach sie nie bylo w zeszlym roku ze musisz je w Pecicach ogladac???:evil_lol:
moge jeszcze dodac ze za hodowle wrzosowek kase sie dostaje - jako rasa zachowawcza, jak mi sie szkolne wiadomosci przydały:cool3:

Posted

ogromek napisał(a):
moge jeszcze dodac ze za hodowle wrzosowek kase sie dostaje - jako rasa zachowawcza

z tego co mi się wydaje to od roku czy dwóch już NIE