Romas Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PUENTA imszar napisał(a):i nasz kurs ma też cele integracyjne, mam nadzieje, że nie bedziecie się złościć na to, ze będzie sie chować pod nogi na widok dużego psa :oops: O to pytanie Ci chodzi :-) .Absolutnie nie bedziemy sie zloscic ,albowiem moze byc ,ze bedziemy miec podobny problem :-) Wedle powiedzenie ,ze psem i dzieckiem sie nie popiszesz,nie wiem co tam Bianka mi zmaluje :-) W kazdym razie obiecuje poczatkowo trzymac sie w rozsadnej odleglosci od Was zeby Twoja suczka mogla nabrac pewnosci ,ze nie jestesmy grozni . Betty ,bede sie starala dolaczyc w koncu do poczatkujacych w Cavano."W koncu" bo juz w zeszlym roku sie przymierzalam i nie wyszlo.No ale zostawiam siebie pewien margines niepowenosci czy przy moim trybie pracy sie uda ( co druga sobota pracujaca).Pozyjemy, zobaczymy :-) Quote
asher Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 O rany, to może i my z Bugajskim wreszcie byśmy się zmobilizowali... :hmmmm: Tylko widzę, że same szczyle się na kurs szykują, a Boogie to pan w kwiecie wieku już... No nic, wysłałam maila, pożyjemy, zobaczymy ;) Quote
Romas Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Bedzie uczyl szczyle jak sie nalezy zachowac :-) po psiemu . Quote
Mokka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Asher, zapraszamy! Moje psy przygodę z agility zaczęły w dość zaawansowanym wieku, i jakoś się wciągnęły. :lol: Najważniejsze, aby psiur nie miał nadwagi, bo mu stawy rozwalisz. Quote
PsychoSzczurek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Oficjalne info: Kurs dla początkujących rozpoczyna się 12.03.2006!!:multi: ps. Szejk właśnie jest operowany:placz: Quote
Mokka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Mocno trzymamy kciuki za Szejka. Co mu robią? Quote
Musiałek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 a dla zaawansowanych ??? czy juz wiadomo w jakich godzinach ??? a czy spotykamy sie w ten weekend ???? Quote
Mokka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Proponuję przenieść dyskusje na jedyny słuszny topik :mad: Quote
PsychoSzczurek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Co mu robią? naprawiają uszko. czyszczą co trzeba i... nie wiem co jeszcze-za duży szok(mimo, że taki mały zabieg):shake: Boże, to jego pierwsza operacja...:eek: Quote
zakla Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Czyli w niedziele??:roll: A w jakich godzinach?? No i jak to bedzie wygladalo z naszymi treningami? Quote
PsychoSzczurek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Może będę wiedziała coś więcej wieczorem, na razie wiem tyle, ile jest napisane.:p Quote
PUENTA imszar Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 zakla napisał(a):Czyli w niedziele??:roll: A w jakich godzinach?? No i jak to bedzie wygladalo z naszymi treningami? Mogę Cie "pocieszyć" Jak rozmawiałam z instruktorką to poczatkujący o 8!! Cieszycie się kochani :D? Quote
PUENTA imszar Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Romas napisał(a):O to pytanie Ci chodzi :-) .Absolutnie nie bedziemy sie zloscic ,albowiem moze byc ,ze bedziemy miec podobny problem :-) Wedle powiedzenie ,ze psem i dzieckiem sie nie popiszesz,nie wiem co tam Bianka mi zmaluje :-) W kazdym razie obiecuje poczatkowo trzymac sie w rozsadnej odleglosci od Was zeby Twoja suczka mogla nabrac pewnosci ,ze nie jestesmy grozni . Super!! To mnie pocieszłaś ;) A z Tą ogległością to nie przesadzajmy chyba, że Sonia dostanie paraliżu na widok swojej większej siostry, ale wątpię. Najgorszy problem jest z dużymi psami, ale srednie też różnie bywa. Ona teraz jest w okresie odepchnięcia od psów, bo jak miała cieczkę to do wszystkich leciała z zabawą (nawet suk) a teraz jakaś nagła przerwa w tych sprawach ;) Quote
zakla Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ehh, to masakra... Zaraz dryndne do Eli...:-( Quote
zakla Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ehh, no to jeden sznaucer najprawdopodobniej odpada, mnie w niedziele tez raczej nie zobaczycie na treningach...:roll: Quote
Mokka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Na razie wiadomo na pewno, że zajęcia dla początkujących będą w niedziele, ponieważ w soboty Ela pracuje. A co do godziny - najlepiej, żeby przedszkolaki były jak najwczesniej - Ela jest wtedy pełna energii i wigoru, da wycisk :lol: . A konkrety zostaną ustalone, jak już grupa się zbierze, postaramy się tak wszystko zgrać, aby wszyscy byli zadowoleni. I jeszcze raz proszę, aby przenieść się na nasz topik, bo tak robi się bałagan. Quote
PUENTA imszar Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Mokka napisał(a): I jeszcze raz proszę, aby przenieść się na nasz topik, bo tak robi się bałagan. a gdzie znajduje się ten topic?? :) Quote
Musiałek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 a co my mamy wspólnego z pozostałymi terierami ????? nazywamy sie cavano i tu nas łatwo znależć bo topik o agility Mokka - co kombinujesz ???? Quote
zakla Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Iwona, to moze najpierw zajzyj na teriery i dopiero wtedy neguj?:roll: Tam watek klubowy jest juz od paru lat:lol: Quote
asher Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Romas']Bedzie uczyl szczyle jak sie nalezy zachowac :-) po psiemu .Oj, niekoniecznie :lol: On jest niedotykalski sztywniak, nie życzy sobie bliskich kontaktów, co dobitnie oznajmia warczeniem :roll: Ale na szczęście zębów używa nadzywczaj rzadko - powarczy i zdegustowany odsuwa się od natręta ;) Mokka, mnie się Boogie wydaje spaślakiem, ale żebra wyczuwam bez problemu... :hmmmm: Czy ktoś wie, jaka jest cena tego kursu? Bo wciąż nie mam odpowiedzi na maila, właściwie to nawet nie wiem, czy jeszcze są miejsca. No i pora barbarzyńska jak dla mnie :placz: Jestem realistką i wątpię, żeby udawało mi się tydzień w tydzień wstawac w niedzielę o 6 rano :shake: Quote
PUENTA imszar Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 asher napisał(a): Czy ktoś wie, jaka jest cena tego kursu? Ja ci odpowiem! 120 zł cały kurs w każdym bądź razie jak my dzwoniłyśmy. Quote
betty_labrador Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 asher napisał(a): Czy ktoś wie, jaka jest cena tego kursu? Bo wciąż nie mam odpowiedzi na maila, właściwie to nawet nie wiem, czy jeszcze są miejsca. No i pora barbarzyńska jak dla mnie :placz: Jestem realistką i wątpię, żeby udawało mi się tydzień w tydzień wstawac w niedzielę o 6 rano :shake: miejsca ZAWSZE sa :p nie prawda, pora nie jest az taka zla, mozna sie przyzwyczaic do wstawania wczesnie :D Quote
talut Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 to piszemy tutaj czy na terierach? :p super, że oprócz nas będzie jeszcze paru dogomaniaków :cool1: o 8? rany, to muszę strasznie wcześnie wstać...wydawało mi się, że miało być ok. 14...:p Quote
Recommended Posts