Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
i nasz kurs ma też cele integracyjne, mam nadzieje, że nie bedziecie się złościć na to, ze będzie sie chować pod nogi na widok dużego psa :oops:

O to pytanie Ci chodzi :-) .Absolutnie nie bedziemy sie zloscic ,albowiem moze byc ,ze bedziemy miec podobny problem :-) Wedle powiedzenie ,ze psem i dzieckiem sie nie popiszesz,nie wiem co tam Bianka mi zmaluje :-)
W kazdym razie obiecuje poczatkowo trzymac sie w rozsadnej odleglosci od Was zeby Twoja suczka mogla nabrac pewnosci ,ze nie jestesmy grozni .

Betty ,bede sie starala dolaczyc w koncu do poczatkujacych w Cavano."W koncu" bo juz w zeszlym roku sie przymierzalam i nie wyszlo.No ale zostawiam siebie pewien margines niepowenosci czy przy moim trybie pracy sie uda ( co druga sobota pracujaca).Pozyjemy, zobaczymy :-)

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany, to może i my z Bugajskim wreszcie byśmy się zmobilizowali... :hmmmm:
Tylko widzę, że same szczyle się na kurs szykują, a Boogie to pan w kwiecie wieku już... No nic, wysłałam maila, pożyjemy, zobaczymy ;)

Posted

Asher, zapraszamy! Moje psy przygodę z agility zaczęły w dość zaawansowanym wieku, i jakoś się wciągnęły. :lol:
Najważniejsze, aby psiur nie miał nadwagi, bo mu stawy rozwalisz.

Posted

zakla napisał(a):
Czyli w niedziele??:roll:
A w jakich godzinach??
No i jak to bedzie wygladalo z naszymi treningami?

Mogę Cie "pocieszyć" Jak rozmawiałam z instruktorką to poczatkujący o 8!! Cieszycie się kochani :D?

Posted

Romas napisał(a):
O to pytanie Ci chodzi :-) .Absolutnie nie bedziemy sie zloscic ,albowiem moze byc ,ze bedziemy miec podobny problem :-) Wedle powiedzenie ,ze psem i dzieckiem sie nie popiszesz,nie wiem co tam Bianka mi zmaluje :-)
W kazdym razie obiecuje poczatkowo trzymac sie w rozsadnej odleglosci od Was zeby Twoja suczka mogla nabrac pewnosci ,ze nie jestesmy grozni .

Super!! To mnie pocieszłaś ;) A z Tą ogległością to nie przesadzajmy chyba, że Sonia dostanie paraliżu na widok swojej większej siostry, ale wątpię. Najgorszy problem jest z dużymi psami, ale srednie też różnie bywa. Ona teraz jest w okresie odepchnięcia od psów, bo jak miała cieczkę to do wszystkich leciała z zabawą (nawet suk) a teraz jakaś nagła przerwa w tych sprawach ;)

Posted

Na razie wiadomo na pewno, że zajęcia dla początkujących będą w niedziele, ponieważ w soboty Ela pracuje. A co do godziny - najlepiej, żeby przedszkolaki były jak najwczesniej - Ela jest wtedy pełna energii i wigoru, da wycisk :lol: . A konkrety zostaną ustalone, jak już grupa się zbierze, postaramy się tak wszystko zgrać, aby wszyscy byli zadowoleni.
I jeszcze raz proszę, aby przenieść się na nasz topik, bo tak robi się bałagan.

Posted

[quote name='Romas']Bedzie uczyl szczyle jak sie nalezy zachowac :-) po psiemu .Oj, niekoniecznie :lol: On jest niedotykalski sztywniak, nie życzy sobie bliskich kontaktów, co dobitnie oznajmia warczeniem :roll: Ale na szczęście zębów używa nadzywczaj rzadko - powarczy i zdegustowany odsuwa się od natręta ;)

Mokka, mnie się Boogie wydaje spaślakiem, ale żebra wyczuwam bez problemu... :hmmmm:

Czy ktoś wie, jaka jest cena tego kursu? Bo wciąż nie mam odpowiedzi na maila, właściwie to nawet nie wiem, czy jeszcze są miejsca. No i pora barbarzyńska jak dla mnie :placz: Jestem realistką i wątpię, żeby udawało mi się tydzień w tydzień wstawac w niedzielę o 6 rano :shake:

Posted

asher napisał(a):

Czy ktoś wie, jaka jest cena tego kursu? Bo wciąż nie mam odpowiedzi na maila, właściwie to nawet nie wiem, czy jeszcze są miejsca. No i pora barbarzyńska jak dla mnie :placz: Jestem realistką i wątpię, żeby udawało mi się tydzień w tydzień wstawac w niedzielę o 6 rano :shake:

miejsca ZAWSZE sa :p nie prawda, pora nie jest az taka zla, mozna sie przyzwyczaic do wstawania wczesnie :D

Posted

to piszemy tutaj czy na terierach? :p

super, że oprócz nas będzie jeszcze paru dogomaniaków :cool1:

o 8? rany, to muszę strasznie wcześnie wstać...wydawało mi się, że miało być ok. 14...:p