Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

CAVANO jest cool!!! Ćwicze tam z moim malamutkiem, i musze przyznac, ze zarowno ludzie jak i psy są wpożo;) Jest duzy, ogrodzony teren, profesjonalne i wszystkie przeszkody. NAPRAWDE POLECAM! :wink:

Posted

A mozliwe:P Sorx. Tak sie sklada, ze my w tym sporcie dopiero zaczynamy i sie pewno do konca na tym nie znamy:D Ale na pewno jest fajnie:):)

P.S. nie wszystkie przeszkody jeszcze widzielismy, wiec na serio sorx:) :)

Posted

OK. Zgadzam sie. Niektóre sięrozwalają, nawet jak sie przez nie nie skacze. Taka to jest jedna chyba:) Dzisiaj to sprawdzilismy. Hopek sie ciągle skladal, ale to tylko jeden na szczescie:)

• 2 months later...
Posted

Mam pytanko,czy labladory nadają sie do tego sportu?????? Mam sunie 16 miesięcy po PT i myślę coraz częściej o zapewnieniu jej jakiejś rozrywki ale mam pewne obawy. :niewiem:

Posted

Blabladory? pewnie 8) na mistrzostwo świata pewnie nie pójdziecie, ale rekreacyjnie i na 'lokalne' zawody pewnie! zresztą w Forcie trenuje golden (z tego co pamietam) :D

Posted

Wow :o to macie wysyp goldenków :lol: jak my biegaliśmy w Forcie, to z nami też zaczynał goldenek jeden, z pewnością fortowcy milej goldenka wspominają, bo to z pewnością mniej kilo do wpychania na palisadę :wink: :lol:

Posted

Sajko napisał(a):
Wow :o to macie wysyp goldenków :lol: jak my biegaliśmy w Forcie, to z nami też zaczynał goldenek jeden, z pewnością fortowcy milej goldenka wspominają, bo to z pewnością mniej kilo do wpychania na palisadę :wink: :lol:

:D To był, a raczej jest, Max z Magdą. Jeszcze mamy Wincenta i Szekspira. :) Był też Lokat, zapowiadał się świetnie, ale, niestety, dysplazja... Dlatego, Weroniko, śmiało próbuj tego sportu, ale przed tym koniecznie sprawdź stawy suczce, a może już to zrobiłaś? :)

Sajko, jesli chodzi o palisadę, to myślę, że zdyskontował Was rodesian Ajson! :D Miłość do strefówek rodziła się w bólach (mięśni instruktorów i pomocników), ale za to teraz... :o :D

Posted

Sajko napisał(a):
Blabladory? pewnie 8) na mistrzostwo świata pewnie nie pójdziecie, ale rekreacyjnie i na 'lokalne' zawody pewnie! zresztą w Forcie trenuje golden (z tego co pamietam) :D

dlaczego Sajko mowisz ze na mistrzostwo swiata nie pojda? a co? labradory i w ogole retrievery gorsze?

ale jak ja bym miala labka mialabym, obawy przed dysplazja, najpierw bym zrobila przeswietlenie na dysplazje.

Posted

Betty, ja mysle, ze Sajko raczej chodzilo o to, ze nigdy nie bedzie tak szybki i zwinny. Labradory sa przeciez dosc ciezkimi i masywnymi psami.

Ja rozniez goraco polecam agility dla labka jako forma zabawy, a takze jestem za zrobieniem rtg wczesniej :D .

Posted

Betty, flaty sa duzo lzejsze, dzieki temu moga byc szybsze i zwinniejsze, wiec wszystko przed Wami :D .
Hehe zreszta sama wiesz jaka szybka potrafi byc Tosca, hehe szczegolnie jak sobie pojdzie pobiegac po gorkach :wink: .

Posted

Taaa... Tosca szybka jest i leciutka, zwinna:D I bardzo jej smakuje Żwirkowa morda... 8) :lol: A mamuty tez masywne, i tez na mistrzostwach zadnych sie nie pojawia nigdy przenigdy na pewno, ale rekreacyjnie, i od czasu do czasu jakies tam zawody dla sprawdzenia to czemu nie... :wink:
Pozdro:)