danusiadanusia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 popieram, może rzeczywiście trzeba spróbować, czy masz na oku jakiś dt, trzeba się zorientować o miejsce i koszty:) Quote
Syla Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 danusiadanusia napisał(a):popieram, może rzeczywiście trzeba spróbować, czy masz na oku jakiś dt, trzeba się zorientować o miejsce i koszty:) Jeżeli koleżanka mojego Ediego, z Azorka, Kremcia, pójdzie do DS, a na to się zanosi, to ja mogę zrobić deklarację na 20 zł.Zapytam kilka znajomych osób prowadzących DT, ale tu może być problem z tolerancją innych piesków. Quote
danusiadanusia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 chyba trzeba go dobrze sprawdzić? ale on przebywa w kojcu z innymi staruszkami i nie jest agresywny, faktem jest, że jest bardzo sprawny, bo ostatnio jak weszłam do azylku staruszków tak się rozpychał, że zjadł sam całą paczkę przysmaków, ale to nie było na zasadzie gryzienia tylko rozpychania:) Quote
Syla Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Witaj kochany śleputku.Inaczej Danusiu, to wygląda w schronie, a zupełnie inaczej poza nim.Gadałam z Pauliną i już coś wiem i dla mnie ok.Naradzcie się i może warto spróbować z tym PDT.Kremcia poszła do świetnego DS, to sunia ze schroniska mojego śleputka, dlatego dopingowałam.Można by zrobić bazarki.Nie umiem, ale znam ludzi, którzy potrafią. Quote
danusiadanusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 witaj! ok! pomyślimy co da się zrobić? pozdrawiam Quote
paulinken Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dostałam link od Syli. Jeśli będziecie zbierać na Śleputka, to ja mogę dać 10 zł stałej. Quote
Sabina02 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Jesli sie zdecydujecie na PDT, to ciocia karmelcia oferuje domowy PDT za $250 plus ew. koszty weta. Moj hotelowicz Franio tam jedzie na dniach. Quote
paulinken Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 A ktoś tam był, widział jakie warunki? Quote
Syla Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 paulinken napisał(a):Dostałam link od Syli. Jeśli będziecie zbierać na Śleputka, to ja mogę dać 10 zł stałej. Serdeczne dzięki paulinken, ale nie po to Ci dawałam linka :evil_lol: Sama o niego zapytałaś :evil_lol: Mojego śleputa dało się wyciągnąć na PDT, był tam 5 m-cy, z małym haczykiem i potem poszedł do DS, czyli do mnie. Droga Sabina02, nie umiem dodawać drugiego postu, kogoś innego.250 zł to niedużo, poza tym ogłaszać ślepka i ogłaszać, gdzie się da. Quote
paulinken Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Syla napisał(a):Serdeczne dzięki paulinken, ale nie po to Ci dawałam linka :evil_lol: Sama o niego zapytałaś :evil_lol: . Zapytałam o wątek, żeby móc się zadeklarować ;) A u Renatki (Lionees) nie byłoby miejsca? Quote
Syla Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 paulinken napisał(a):Zapytałam o wątek, żeby móc się zadeklarować ;) A u Renatki (Lionees) nie byłoby miejsca? Jeszcze można zapytać kikou, joaaa, Bea Bono, furciaczek.... Quote
paulinken Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Napisałam na wątku Kolczyka, który jest u Reni, czy byłoby miejsce. Do fur głównie duże psy jeżdżą... Quote
Sabina02 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='paulinken']A ktoś tam był, widział jakie warunki? Oto watek Karmelci: http://www.dogomania.pl/threads/203939-dt-okolice-opola Zaprosze Karmelcie tutaj, moze poda Wam nicki osob z dogo ktore ja znaja. :lol: Quote
danusiadanusia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 czekajcie, trzeba zbierać deklaracje czyli jeszcze raz proszę , kogo mam zapisać? Quote
danusiadanusia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 a co tu tak pusto? biegusiem chłopaku na pierwszą!!!! witajcie! ja zajrzę tu dopiero wieczorem, bo jadę do Lublina, pa, pa Quote
karmelcia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 witam wszystkich,jestem na zaproszenie Sabiny 02,pytajcie dziewczeta,co chcecie wiedziec o mnie,postaram sie wszystko opowiedziec. Quote
danusiadanusia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='karmelcia']witam wszystkich,jestem na zaproszenie Sabiny 02,pytajcie dziewczeta,co chcecie wiedziec o mnie,postaram sie wszystko opowiedziec. WITAJ! , ale ja z innej beczki nasz Śleputek załapał się do kalendarza tutaj link http://www.dogomania.pl/threads/217513-KONIEC-G%C5%81OSOWANIA-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00/page31 zaraz pomyślę, nad zestawem pytań:) Quote
danusiadanusia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Sabina02']Oto watek Karmelci: http://www.dogomania.pl/threads/203939-dt-okolice-opola Zaprosze Karmelcie tutaj, moze poda Wam nicki osob z dogo ktore ja znaja. :lol: więc, teraz obrzucę Cię pytaniami, mam nadzieję, że przeczytałaś wątek tego chłopaka, deklaracji jeszcze nie mamy, ale czekamy tu na Ciebie, napisz nam jak wyglądałaby miejscówka naszego bohatera, ile musimy nazbierać, co nam oferujesz? jeśli nie chcesz pisać na wątku proszę o pw. z góry dziękuję i liczę na współpracę, pozdrawiam Quote
Syla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Syn przytaszczył ze szkoły grypę i leżę trzeci dzień plackiem.Przepraszam za nieobecność.Dzwoniłam do joaaa i u niej to byłoby 300 zł.Pytała mnie też, czy pies kastrowany i ile waży.Po niedzieli, jak już trochę dojdę do siebie, to pozapraszam ludzi.Cieszę się bardzo, że Śleputek będzie w kalendarzu.Szóste miejsce, to dobre miejsce.Bardzo dziękuję osobom, które głosowały na niego :loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 chłopak jest fotogeniczny:):), osoby, które to doceniły i głos swój oddały na niego ,Śleputek serdecznie dziękuje i sam w to nie wierzy Quote
kinga_kinga7 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Syla']Syn przytaszczył ze szkoły grypę i leżę trzeci dzień plackiem.Przepraszam za nieobecność.Dzwoniłam do joaaa i u niej to byłoby 300 zł.Pytała mnie też, czy pies kastrowany i ile waży.Po niedzieli, jak już trochę dojdę do siebie, to pozapraszam ludzi.Cieszę się bardzo, że Śleputek będzie w kalendarzu.Szóste miejsce, to dobre miejsce.Bardzo dziękuję osobom, które głosowały na niego :loveu:[/QUOTE] Asia będzie w schronisku chyba we wtorek to obejrzy i pomaca chłopaka:):) Quote
danusiadanusia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='paulinken']U joaaa miejsce w domu?[/QUOTE] a jakieś konkrety? Quote
Syla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='paulinken']U joaaa miejsce w domu?[/QUOTE] U joaaa byłby w domu. U karmelci też byłby w domu i nawet 50 zł taniej, tylko nie ma nigdzie sensu mniejsca blokować, bo nie mamy kompletu deklaracji.Wpłacasz mi paulinken na Rambusia i znasz Joasię, chociaż z wątku.Wiemy już, że 250 zł deklaracji trzeba nazbierać najmniej, jak więcej to będzie super.Teraz tak: proponuję zmianę imienia.Dla mnie było ok, ale od 2 osób dostałam zapytanie, dlaczego ten pies ma takie imię?Przecież Chińczycy jedzą psinę.Po przemyśleniu....faktycznie, troszkę to imię niefortunne.Śleputek i Ślepek też nieładne.Jak się da to zmieńcie mu to imię na ładniejsze.Stateczne, ale ciekawe.Znikam, bo znowu temperaturę dostaję, muszę to jeszcze wyleżeć.Jutro zajrzę.Odezwę się do Ciebie Danusiu, zdjęcia mam, ale nie wszystkie i pomiary jeszcze muszę porobić. Quote
karmelcia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 jak juz Sabina pisala 250mc plus ew wet,mieszkam na wsi w kamienicy tymczas jest typowo domowy,opieka 24 h bo nie pracuje zawodowo ,max mam 4-5 psionkow w tym licze tez moje prywatne boksie ,dla wiekszej ilosci nie mialabym czasu a one tego potrzebuja najbardziej ,czasu i bycia z nimi,duzo spacerujemy po lesie,lace jak i po wsi zeby psionki poznawaly auta .ludzi itp ucze wszystkiego tego co moze im byc przydatne w ds,np zostawanie samemu w domu itp,psiaki robia ze mna wszystko,tak jakby byly moje,lacznie z chodzeniem na zakupy i po drzewo do szopy...dodatkowo ucze sie w tech wet wiec czesc czynnosci pielegnacyjnych umiem zrobic sama,nie wiem co jeszcze chcecie wiedziec wiec jakby cos mi umknelo to pytajcie Quote
Recommended Posts