kinga_kinga7 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 wieści o Fredziulku od p.Joasi :) Witam Panią,jest super,Fredzio czasem chrapie i lubi leżeć koło nas na dywaniku kolo sofy jak wszyscy oglądamy telewizje,a jak już słyszy ze macham smyczą to wie ze idziemy na spacer i tak się cieszy ze trudno mi buty czasem nałożyć:) Bardzo ładnie chodzi na smyczy,choć czasem jest uparty ale i tak jest słodki:) Dziśs kupiliśmy mu kilka smakołyków no i jakieś swinskie ucho do gryzienia ...a i jeszcze pani powiem,ze zawsze kiedy wracamy ze spacerow to zanim wejdziemy do mieszkania to mu wszystkie lapki wycieram i brzyszek,bo u nas taka chlapa niestety,to fredzio jak jest juz pod drzwiami to klade mu smycz i on tak stoi i czeka kiedy bede go wycierala:) i tak ogolnie jest fajnie nam wszystkim razem,Pozdrawiamy :) Quote
storozak Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 jeju jak cudnie się czyta takie wiadomości:) suuuuuuuuuuper;) Quote
danusiadanusia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 kinga_kinga7 napisał(a):wieści o Fredziulku od p.Joasi :) Witam Panią,jest super,Fredzio czasem chrapie i lubi leżeć koło nas na dywaniku kolo sofy jak wszyscy oglądamy telewizje,a jak już słyszy ze macham smyczą to wie ze idziemy na spacer i tak się cieszy ze trudno mi buty czasem nałożyć:) Bardzo ładnie chodzi na smyczy,choć czasem jest uparty ale i tak jest słodki:) Dziśs kupiliśmy mu kilka smakołyków no i jakieś swinskie ucho do gryzienia ...a i jeszcze pani powiem,ze zawsze kiedy wracamy ze spacerow to zanim wejdziemy do mieszkania to mu wszystkie lapki wycieram i brzyszek,bo u nas taka chlapa niestety,to fredzio jak jest juz pod drzwiami to klade mu smycz i on tak stoi i czeka kiedy bede go wycierala:) i tak ogolnie jest fajnie nam wszystkim razem,Pozdrawiamy :) jednym słowem.. super!!! tylko dlaczego tyle lat Fredek musiał czekać na kochaną p. Joasię:) Quote
magdyska25 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 prawda, że cudne te psiaki z długim stażem w schronisku? tyle lat- kupa czasu ale teraz- nadrabia! Quote
bluess Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 :kiss_2: pozdrowienia dla Śleputka i jego nowej rodzinki :multi: Quote
Nadziejka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 :bye::modla::buzi::buzi:pozdrowienia ogromne slemy calkunia rodzinka Quote
danusiadanusia Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 nie wiem czy wyjdzie, ale jest filmik naszego dżentelmena z Anglii ze spaceru http://www.facebook.com/photo.php?v=3984447788952&set=vb.1813476366&type=2&theater Quote
kinga_kinga7 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Fredziulek ma się bardzo dobrze! ;) Quote
danusiadanusia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 kinga_kinga7 napisał(a):Fredziulek ma się bardzo dobrze! ;) prawdziwy angielski dżentelmen:):) super chłopak się zaadoptował:) i angielskiego szybko się nauczył:):) Quote
karolkamadry Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 No i cudnie chlopaku:) Trzymaj sie tam za morzem:) Quote
karolkamadry Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 cieszą mnie takie wieści....trzymaj się kochany Chińczyku Śleputku:)))) Quote
kinga_kinga7 Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Dawno nic to się nie działo, nikt nie zaglądał ... A ja dostałam dzisiaj zdjęcia naszego chłopaka - Fredzia ! U niego wszystko w porządku, całkiem dobrze się trzyma jak na swój wiek, zresztą zobaczcie sami :) i ze swoją młodszą opiekunką :) Quote
danusiadanusia Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 cudownie:), kurcze dziadziunio dostał szansę! i nieźle z nie korzysta:):) trzymaj się Fredziu!:):) pańcia cudowna i widać, że bardzo kocha naszego Śleputka:):) a On jest szczęśliwy, chociaż życie Go nie rozpieszczało! GODNĄ EMERYTURĘ dostał u Pani Joasi:):) Quote
kinga_kinga7 Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Wszyscy już zapomnieli o chłopaku?? Dzisiaj Fredzio idzie do salonu piękności! Będzie wykąpany, będzie miał obcięte pazurki ... :) Quote
Recommended Posts