kinga_kinga7 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 dostałam Fredzia zdjęcie,tylko jedno ....ale jest :loveu: Quote
tymuś Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 jak sie takie rzeczy czyta to aż sie chce żyć!!!!! Quote
kinga_kinga7 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 jutro o 3 w nocy nasz Śleputek - Fredzio opuszcza nas na dobre i wyjeżdża do Londynu! Quote
beataczl Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 to trzymamy kciuki za ta dluga podroz..ale wrazen bedzie mial Fredzio ! Quote
kinga_kinga7 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='beataczl']to trzymamy kciuki za ta dluga podroz..ale wrazen bedzie mial Fredzio ![/QUOTE] no na pewno ;) jak tylko wyjedzie z Białegostoku,mam dostać wiadomość od Moniki,trzymamy mocno kciuki za Fredzia! troszkę się obawiam tej jego podróży,jak się tam zaklimatyzuje ... ale wierze,że wszystko będzie dobrze Quote
kinga_kinga7 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='storozak']A czy Fredzio zna angielski??:D[/QUOTE] douczy się,musi poznać Anglię :evil_lol: Quote
beataczl Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='kinga_kinga7']no na pewno ;) jak tylko wyjedzie z Białegostoku,mam dostać wiadomość od Moniki,trzymamy mocno kciuki za Fredzia! troszkę się obawiam tej jego podróży,jak się tam zaklimatyzuje ... ale wierze,że wszystko będzie dobrze[/QUOTE] trzymamy caly czas mocno! a jakies wiesci sa juz ? Quote
kinga_kinga7 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='beataczl']trzymamy caly czas mocno! a jakies wiesci sa juz ?[/QUOTE] jeszcze nie,wiem tylko,że już dostaje chłopak leki na podróż Quote
kinga_kinga7 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Fredzio już w Anglii!! od razu dostałam wiadomość od jego nowej Pańci :loveu: Wiatam! Fredzio dzis o 4 rano przyjechal!:) ma sie swietnie , powolutku obwachuje katy swego nowego domku:) na Fredzia wszsycy czekalismy z upragnieniem i ze spoznienionymi prezentami swiatecznymi!:) wszedzie lezy ale na legowisku poki co nie ma ochoty;)teraz odpoczywa zmeczony po podrozy, choc zachowywal sie fantastycznie... byl juz na spacerku w parku i poznaje swoje nowe okolice,,, zdjecia napewno wkrotce bede duzo i czesto bo to nasz nowy czlonek rodziny!:)pozdrawiam Quote
beataczl Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 kinga_kinga7 napisał(a):Fredzio już w Anglii!! od razu dostałam wiadomość od jego nowej Pańci :loveu: Wiatam! Fredzio dzis o 4 rano przyjechal!:) ma sie swietnie , powolutku obwachuje katy swego nowego domku:) na Fredzia wszsycy czekalismy z upragnieniem i ze spoznienionymi prezentami swiatecznymi!:) wszedzie lezy ale na legowisku poki co nie ma ochoty;)teraz odpoczywa zmeczony po podrozy, choc zachowywal sie fantastycznie... byl juz na spacerku w parku i poznaje swoje nowe okolice,,, zdjecia napewno wkrotce bede duzo i czesto bo to nasz nowy czlonek rodziny!:)pozdrawiam :multi::multi::multi: czekamy z niecierpliwoscia na fotki z ds :loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 jak tylko dostanę fotki,od razu wstawię! przyznam,że bardzo się martwiłam o Śleputka,ale jak widać na razie jest dobrze :loveu: Quote
Paulaabp Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Wspaniała wiadomosc! Śleputek zasłużył sobie na taki dobry dom! :) Podziwiam Panią, która mimo wieku i utraconego wzroku Śleputka zechciała dac mu wspaniały domek :loveu: Uwielbiam takich ludzi :loveu: Quote
magdyska25 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 tymuś napisał(a):jak sie takie rzeczy czyta to aż sie chce żyć!!!!! podpisuje się pod tym! Quote
kinga_kinga7 Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 u Fredziulka wszystko dobrze,zresztą zobaczcie sami .... :loveu: Pani Paulino,noc mu dobrze minela,spal jak zabity.Znalazl sobie miejsce w korytarzu,na legowisku raczej w duzym pokoju nie lezy za duzo.Tak bylo wczoraj.Dzisiaj jak juz przyszlam z zakupow to nawet sobie na sofe wlazl i tak spal,ale potem juz w duzym pokoju na dywaniku spal i wyglada na to,ze dzisiejsza noc spedzi w duzym pokoju na dywaniku,a nie jak wczesniej w korytarzu kolo drzwi:) Fredzio jest bardzo posluszny i bardzo kochany i zrobie wszystko zeby wynagrodzic mu tamte lata w schronisku.Kupilam mu taka karme dla staruszkow po 7mym roku zycia,ale niestety jej nie je,wiec wymieszalam mu z inna mokra karma,tez dla staruszkow,to wyjadl tylko mokra a ta sucha zostala:) Dzis kupilam mu nowe miseczki,bo wczesniej kupilam i byly za male dla niego,kupilam tez szczotke do masowania i czesania i jak widac bardzo mu sie podobalo i pewnie moglby byc drapany godzinami.Fredzio poznal juz wszystkie pokoje i katy u nas w domku:)Nie wiem co Pani jeszcze napisac,ale jestem szczesliwa ze moge mu dac troche ciepla,bo choc nie jest taki piekny na zewnatrz,to jest bardzo kochany i taki cieply,ze po prostu nie da sie go nie pokochac,ja juz sie zakochalam i mysle ze to byla jedna z najlepszych decyzji w moim zyciu,zeby mu dac domek:) Ja robie zdjecia na bierzaco,i obiecuje ze cos pani przesle i tez cos dodam na moim fb.Chwilowo jestem troche zajeta i mam tez troche na glowie.Pozdrawiamy z Fredziem Quote
danusiadanusia Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 a nie mówiłam, że nasze psiaki są cudowne:) nawet języki obce znają:):) bardzo się cieszę, że po tylu latach znalazł kochanych ludzi... bardzo dziękujemy za tą adopcję. CHŁOPAK EMERYT - ANGLIK:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja dopiero przyszłam ze szkoły, mam zastępstwo, teraz będę rzadko na dogo do następnego tygodnia, ale na tą sesję musiałam zajrzeć. Quote
Nadziejka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 :loveu:Jaki sliczny i spokojny Fredziunio:iloveyou::modla:szczescia kochany piesku , szczescia i zdrowenka , sciskamy ogromnie za ciebie :iloveyou: Quote
karolkamadry Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 no a po tych zdjeciach to ja sie poplakalam.... Quote
Gojasasa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 eh... dopiero teraz wątek znalazłam :c Nasz kochany... aż się popłakałam :D Quote
Recommended Posts