Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beataczl']to trzymamy kciuki za ta dluga podroz..ale wrazen bedzie mial Fredzio ![/QUOTE]

no na pewno ;) jak tylko wyjedzie z Białegostoku,mam dostać wiadomość od Moniki,trzymamy mocno kciuki za Fredzia! troszkę się obawiam tej jego podróży,jak się tam zaklimatyzuje ... ale wierze,że wszystko będzie dobrze

Posted

[quote name='kinga_kinga7']no na pewno ;) jak tylko wyjedzie z Białegostoku,mam dostać wiadomość od Moniki,trzymamy mocno kciuki za Fredzia! troszkę się obawiam tej jego podróży,jak się tam zaklimatyzuje ... ale wierze,że wszystko będzie dobrze[/QUOTE]

trzymamy caly czas mocno!

a jakies wiesci sa juz ?

Posted

Fredzio już w Anglii!! od razu dostałam wiadomość od jego nowej Pańci :loveu:

Wiatam! Fredzio dzis o 4 rano przyjechal!:) ma sie swietnie , powolutku obwachuje katy swego nowego domku:) na Fredzia wszsycy czekalismy z upragnieniem i ze spoznienionymi prezentami swiatecznymi!:) wszedzie lezy ale na legowisku poki co nie ma ochoty;)teraz odpoczywa zmeczony po podrozy, choc zachowywal sie fantastycznie... byl juz na spacerku w parku i poznaje swoje nowe okolice,,, zdjecia napewno wkrotce bede duzo i czesto bo to nasz nowy czlonek rodziny!:)pozdrawiam

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
Fredzio już w Anglii!! od razu dostałam wiadomość od jego nowej Pańci :loveu:

Wiatam! Fredzio dzis o 4 rano przyjechal!:) ma sie swietnie , powolutku obwachuje katy swego nowego domku:) na Fredzia wszsycy czekalismy z upragnieniem i ze spoznienionymi prezentami swiatecznymi!:) wszedzie lezy ale na legowisku poki co nie ma ochoty;)teraz odpoczywa zmeczony po podrozy, choc zachowywal sie fantastycznie... byl juz na spacerku w parku i poznaje swoje nowe okolice,,, zdjecia napewno wkrotce bede duzo i czesto bo to nasz nowy czlonek rodziny!:)pozdrawiam

:multi::multi::multi: czekamy z niecierpliwoscia na fotki z ds :loveu:

Posted

Wspaniała wiadomosc! Śleputek zasłużył sobie na taki dobry dom! :) Podziwiam Panią, która mimo wieku i utraconego wzroku Śleputka zechciała dac mu wspaniały domek :loveu: Uwielbiam takich ludzi :loveu:

Posted

u Fredziulka wszystko dobrze,zresztą zobaczcie sami .... :loveu:

Pani Paulino,noc mu dobrze minela,spal jak zabity.Znalazl sobie miejsce w korytarzu,na legowisku raczej w duzym pokoju nie lezy za duzo.Tak bylo wczoraj.Dzisiaj jak juz przyszlam z zakupow to nawet sobie na sofe wlazl i tak spal,ale potem juz w duzym pokoju na dywaniku spal i wyglada na to,ze dzisiejsza noc spedzi w duzym pokoju na dywaniku,a nie jak wczesniej w korytarzu kolo drzwi:) Fredzio jest bardzo posluszny i bardzo kochany i zrobie wszystko zeby wynagrodzic mu tamte lata w schronisku.Kupilam mu taka karme dla staruszkow po 7mym roku zycia,ale niestety jej nie je,wiec wymieszalam mu z inna mokra karma,tez dla staruszkow,to wyjadl tylko mokra a ta sucha zostala:) Dzis kupilam mu nowe miseczki,bo wczesniej kupilam i byly za male dla niego,kupilam tez szczotke do masowania i czesania i jak widac bardzo mu sie podobalo i pewnie moglby byc drapany godzinami.Fredzio poznal juz wszystkie pokoje i katy u nas w domku:)Nie wiem co Pani jeszcze napisac,ale jestem szczesliwa ze moge mu dac troche ciepla,bo choc nie jest taki piekny na zewnatrz,to jest bardzo kochany i taki cieply,ze po prostu nie da sie go nie pokochac,ja juz sie zakochalam i mysle ze to byla jedna z najlepszych decyzji w moim zyciu,zeby mu dac domek:) Ja robie zdjecia na bierzaco,i obiecuje ze cos pani przesle i tez cos dodam na moim fb.Chwilowo jestem troche zajeta i mam tez troche na glowie.Pozdrawiamy z Fredziem

Posted

a nie mówiłam, że nasze psiaki są cudowne:) nawet języki obce znają:):) bardzo się cieszę, że po tylu latach znalazł kochanych ludzi... bardzo dziękujemy za tą adopcję. CHŁOPAK EMERYT - ANGLIK:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja dopiero przyszłam ze szkoły, mam zastępstwo, teraz będę rzadko na dogo do następnego tygodnia, ale na tą sesję musiałam zajrzeć.