Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i się stało:multi:
Śleputek dzisiaj opuścił schron i swoich azylowych przyjaciół... tyle lat ...

....Śleputek - kurcze! co oni ze mną robią, mówią mi żebym się nie denerwował, bo odjeżdżam do domu stałego!!! ale, co to jest ten dom stały??? nie mam pojęcia:crazyeye:, później mam już umówioną wizytę w salonie u psiego fryzjera! a ja nie wiem po co!? wsadzają mnie do jakiejś machiny i chyba jadę, ciężko mi powiedzieć, bo nie widzę:shake:, ale ogólnie nie jest źle!!!!! trzymajcie kciuki za mnie....

zaraz wstawię zdjęcia jak chłopak pakuje się ...(zdjęcia są robione telefonem,więc słaba jakość,ale następne będą lepsze)

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

właśnie kinga_kinga rozmawia z panią o Śleputku, jest ok! :multi:jutro weterynarz, badania,w planach jest chipowanie :loveu: chłopak musi szykować się do dalszej drogi, ale wszystkie formalności muszą być załatwione a to wymaga czasu ok. miesiąca. Jutro będą nowe wieści i zdjęcia :multi::loveu: spisuj się dzielnie chłopaku... czekamy na nowe wieści...

skoro jemu sie udało to spróbujmy pomóc Liskowi http://www.dogomania.pl/forum/threads/238221-niewidomy-Lisek-ciągle-czeka-!-schronisko-BP

Edited by danusiadanusia
Posted

Cioteczki na konto Śleputka przelewam 232 zł. To pieniądze, które kiedyś Gniewka przekazała Barusiowi...teraz Baruś oddaje je swojemu braciszkowi...Śleputku, jeśli nie wykorzystasz wszystkiego, to przekaż pozostała kwotę innemu braciszkowi lub siostrzyczce. Powodzenia kochany pieseczku!

Posted

nukujek napisał(a):
Cioteczki na konto Śleputka przelewam 232 zł. To pieniądze, które kiedyś Gniewka przekazała Barusiowi...teraz Baruś oddaje je swojemu braciszkowi...Śleputku, jeśli nie wykorzystasz wszystkiego, to przekaż pozostała kwotę innemu braciszkowi lub siostrzyczce. Powodzenia kochany pieseczku!

Asiu,Baruniu :calus: dziękuje w imieniu Ślepka:Rose:

Posted

Oj Asia, dziękuję Ci dzisiaj za telefon:) tak pobiegałam po wątkach, i aż mi się łza zakręciła - Śleputku kochany obyś miał dom pełen dobroci na który zasługujesz i obyś dał mu wiele szczęścia:) Oglądałam dzisiaj też kalendarz zeszłoroczny i Śleputek jest tam razem z Nuczką w czerwcu:) załącze to zdjęcie niebawem

Posted (edited)

jestem po rozmowie z domkiem Ślepka :loveu: noc minęła bardzo dobrze! Śleputek nie chcę spać w "swoim" łóżeczku,tylko pcha się na łóżko "Pańci" - wie co dobre:razz: chodzi już sobie po schodkach,pomalutku,ale chodzi ... wczoraj był u weterynarza,został zaszczepiony p/wsciekliźnie,ogólnie nasz chłopak jest zdrowy! wyjazd do Anglii jest planowany na 30 stycznia,najpóźniej początek lutego

tymczasowa Pani Śleputka jest trochę ograniczona czasowo - prowadzi salon dla psów,a ponadto fundację dla niewidomych psów i czasami nie może ode mnie ani odebrać tel ani wysłać sms-a ,a ja piszę,dzwonię ...bo wyjątkowo jakoś martwię się o naszego Ślepka:shake: na zrobienie zdjęć też nie ma w tej chwili czasu,ale obiecała,więc teraz cierpliwie czekam,czekamy na zdjęcia;):multi:

Edited by kinga_kinga7
Posted

karolkamadry napisał(a):
Oj Asia, dziękuję Ci dzisiaj za telefon:) tak pobiegałam po wątkach, i aż mi się łza zakręciła - Śleputku kochany obyś miał dom pełen dobroci na który zasługujesz i obyś dał mu wiele szczęścia:) Oglądałam dzisiaj też kalendarz zeszłoroczny i Śleputek jest tam razem z Nuczką w czerwcu:) załącze to zdjęcie niebawem

...i mi łezka poleciała...i to nie jedna...ehhh...

Karolka ja też się bardzo, bardzo cieszę, że mogłam Cię usłyszeć. Ściskam Cię:loveu:

Posted

zadzwoniła do mnie Pani naszego Ślepusia :multi: dzisiaj obiecała już zdjęcia,bo ma wolne,więc trzymamy za słowo:modla: poza tym,u Śleputka - Fredzia wszystko w porządku,wszystkie badania już są pozałatwiane u weterynarza,teraz kwarantanna i ....wyjazd! radzi sobie świetnie,śmiga już po schodach,p.Monika powiedziała,że jest bardzo mądrym i kochanym psiaczkiem :p