Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaguska napisał(a):
mam jeszcze ogromna prośbę, jak będę prosić o info o Dziaduniu to jak mam pytać i wytłumaczyć o którego psiaka mi chodzi, wystarczy pytać o Dziadunia, proszę o jakąś podpowiedź

lepiej może będzie jak napiszesz na naszym schroniskowym wątku masz link?

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaguska napisał(a):
Wczoraj napisałam maila do schroniska w sprawie Śleputka, myślę że po weekendzie powinnam już otrzymać odpowiedź, czekam :-)

cierpliwie poczekaj,a jak nie dostaniesz to daj znać;)

Posted

Wielkie ukłony i zapraszamy Cię częściej, chociaż ja też raz jestem raz nie, teraz mam dużo pracy i z doskoku zaglądam na swoje ulubione wątki: Fredzio, Nuka, Gniewka, Bary na nich rzeczywiście panuje fajna atmosfera :):) miło tu z Wami ale biegnę do pracy pa pa pa.... :):)

Posted

Odwiedzam późną porą Fredziaszka.Mój Edziaszek już słodko sobie śpika i chrapie na swoim fotelu.Żebyś ty kiedyś, jeszcze zaznał, Fredziu, podobnego uczucia i spokoju....dobranoc kochany.

Posted

[quote name='Syla']Odwiedzam późną porą Fredziaszka.Mój Edziaszek już słodko sobie śpika i chrapie na swoim fotelu.Żebyś ty kiedyś, jeszcze zaznał, Fredziu, podobnego uczucia i spokoju....dobranoc kochany.[/QUOTE]
Sylwia! marzenia się spełniają... miejmy nadzieję, że Fredziowi się poszczęści :) a tak zbaczając z tematu: wiesz Sylwia fajna z Ciebie kobieta, mówię serio trzymaj się !!!! :):):) czekam na wiadomość ściskam Cię mocno i całusek dla synia :):):)

Posted

Witanki dla Fredzia.Zima u nas nijaka, śnieg topnieje, bo temperatura dodatnia, za to błoto i czasami ślisko.Za tydzień zaczynają się u nas ferie, a tu zimy nie będzie :lol: