kinga_kinga7 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 jaguska napisał(a):mam jeszcze ogromna prośbę, jak będę prosić o info o Dziaduniu to jak mam pytać i wytłumaczyć o którego psiaka mi chodzi, wystarczy pytać o Dziadunia, proszę o jakąś podpowiedź lepiej może będzie jak napiszesz na naszym schroniskowym wątku masz link? Quote
jaguska Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Proszę o link do wątku schroniskowego, czyli w sprawie Śleputka piszę mail do schroniska a o Dziadunia pytam na wątku schroniskowym. Quote
kinga_kinga7 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='jaguska']Proszę o link do wątku schroniskowego, czyli w sprawie Śleputka piszę mail do schroniska a o Dziadunia pytam na wątku schroniskowym. tak jest Jaguska:p nasz wątek http://www.dogomania.pl/threads/173527-schronisko-Bia%C5%82a-Podlaska-w%C4%85tek-informacyjno-pogaduszkowy-)-zapraszamy! Quote
jaguska Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Wczoraj napisałam maila do schroniska w sprawie Śleputka, myślę że po weekendzie powinnam już otrzymać odpowiedź, czekam :-) Quote
kinga_kinga7 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 jaguska napisał(a):Wczoraj napisałam maila do schroniska w sprawie Śleputka, myślę że po weekendzie powinnam już otrzymać odpowiedź, czekam :-) cierpliwie poczekaj,a jak nie dostaniesz to daj znać;) Quote
Syla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Witaj Fredziaszku.Nie było mnie trochę, ale poprawię się.Lecę ponadrabiać zaległości na Dogo.Do juterka. Quote
danusiadanusia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Wielkie ukłony i zapraszamy Cię częściej, chociaż ja też raz jestem raz nie, teraz mam dużo pracy i z doskoku zaglądam na swoje ulubione wątki: Fredzio, Nuka, Gniewka, Bary na nich rzeczywiście panuje fajna atmosfera :):) miło tu z Wami ale biegnę do pracy pa pa pa.... :):) Quote
storozak Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Widzę, że mamy podobne ulubione wątki:) Buziaki dla Fredzika i miłego dnia dla wszystkich:) Quote
Syla Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Odwiedzam późną porą Fredziaszka.Mój Edziaszek już słodko sobie śpika i chrapie na swoim fotelu.Żebyś ty kiedyś, jeszcze zaznał, Fredziu, podobnego uczucia i spokoju....dobranoc kochany. Quote
danusiadanusia Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Syla']Odwiedzam późną porą Fredziaszka.Mój Edziaszek już słodko sobie śpika i chrapie na swoim fotelu.Żebyś ty kiedyś, jeszcze zaznał, Fredziu, podobnego uczucia i spokoju....dobranoc kochany.[/QUOTE] Sylwia! marzenia się spełniają... miejmy nadzieję, że Fredziowi się poszczęści :) a tak zbaczając z tematu: wiesz Sylwia fajna z Ciebie kobieta, mówię serio trzymaj się !!!! :):):) czekam na wiadomość ściskam Cię mocno i całusek dla synia :):):) Quote
Syla Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Odwiedzam Fredzia i zostawiam linka do malusieńkiej dziewczynki z Rudy Śląskiej.Z tego schroniska miałam, ponad 2 lata Muchę. http://www.dogomania.pl/threads/221122-4-kg-8-10-lat-MALEŃKA-ma-chore-serduszko.Nie-ma-szans-w-Schronisku. Quote
Syla Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Witanki dla Fredzia.Zima u nas nijaka, śnieg topnieje, bo temperatura dodatnia, za to błoto i czasami ślisko.Za tydzień zaczynają się u nas ferie, a tu zimy nie będzie :lol: Quote
kinga_kinga7 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 w sobotę wieczorem wstawię dwa zdjęcia Fredzia,to może ktoś zrobi kilka ogłoszeń?:) Quote
storozak Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 ja bym mogła mu wykupić - widział ktoś jakiś bazarek z ogłoszeniami?? Quote
kinga_kinga7 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 obiecane zdjęcia Fredzia:loveu: Quote
Recommended Posts