Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cavani to mnie pocieszyłaś :).
Widziałam już ludzi z kotem na smyczy i z tchórzofredką ale że ze świnką wietnamską to nie wiedziałam.

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie, ale bardzo bym chciała - to musi być widok :cool3:
Moja przyjaciółka mieszkająca w Warszawie już widziała kilka razy takie świnkowe spacery na szeleczkach :cool3:

Posted

Takie jeszcze znalazłam- Chińczyk zimą...W zabawie psiak trochę mnie podgryzał,ale robił to z dużym wyczuciem!Jest wyjątkowo przyjacielskim psem!

:)

:)

• 2 weeks later...
Posted

Dogo07 napisał(a):
No właśnie maleńki, dlaczego nikt Cię nie chce :(.

jeszcze chyba nikt się nie poznał,na tym wspaniałym,wesolutkim psiaczku..:) szkoda!

niedługo będę w schronisku,to odwiedzę Ślepaczka i może wybieszemy się na spacerek..:)

Posted

Jest promocja w Dzienniku Zachodnim.Jak się zgodzicie, to ja mu wykupię, w wydaniu codziennym.Będzie też w alegratce i naszemiasto - Gliwice.Potrzebuję kilku zdjęć, najlepiej na trawce i takie, gdzie widać, że jest malutki.Jeden tekst spory...wezmę z pierwszej i taki ok 140 znaków, łącznie ze spacjami, kropkami i przecinkami...sama napiszę.Jeszcze kontakt potrzebuję.Ten co na pierwszej?

Posted

Syla napisał(a):
Jest promocja w Dzienniku Zachodnim.Jak się zgodzicie, to ja mu wykupię, w wydaniu codziennym.Będzie też w alegratce i naszemiasto - Gliwice.Potrzebuję kilku zdjęć, najlepiej na trawce i takie, gdzie widać, że jest malutki.Jeden tekst spory...wezmę z pierwszej i taki ok 140 znaków, łącznie ze spacjami, kropkami i przecinkami...sama napiszę.Jeszcze kontakt potrzebuję.Ten co na pierwszej?

super Syla,jasne,że możesz:) jutro będę w schronisku,to zrobimy sesję;) tekst i kontakt z pierwszej..

Posted

Wstawiam tekst z jakim ja ogłaszałam Chinczyka (ciut zmieniony od tego na pierwszej stronie)

[FONT=Times New Roman]Przedstawiam Wam psiaka wyjątkowego, najwierniejszego i najlepszego![/FONT]

[FONT=Times New Roman]Trafił do schroniska w 2002 roku jako młodziutki pies. Niestety już wtedy był niewidomy. Zapewne ktoś się Go pozbył, gdy zauważył, że Chińczyk nie widzi…. Ale czy to był powód do wywalenia psa?? Oczywiście, że nie… Psiak doczekał w schronisku starości… Jednakże jest bardzo wesoły i energiczny. Biega radośnie tak jak inne psy, które widzą… Doskonale nauczył się posługiwać innymi zmysłami. Jako jedyny ze starszych psów chodzi na spacery. Gdy tylko czuje człowieka – od razu biegnie do Niego, wspina się na nogi prosząć o głaskanie.. prosząc o domek. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Czy staruszek spotka jeszcze człowieka, który Go pokocha? Czy będzie skazany spędzić w schronisku całe swoje życie? Niewątpliwie psiak zasługuje na wszystko co najlepsze![/FONT]

[FONT=Times New Roman]PODARUJ MU DOM![/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kontakt z wolontariuszką: 609 118 027, paulina_zarebska@prokonto.pl[/FONT]

Posted

[quote name='obraczus87']Wstawiam tekst z jakim ja ogłaszałam Chinczyka (ciut zmieniony od tego na pierwszej stronie)

[FONT=Times New Roman]Przedstawiam Wam psiaka wyjątkowego, najwierniejszego i najlepszego![/FONT]

[FONT=Times New Roman]Trafił do schroniska w 2002 roku jako młodziutki pies. Niestety już wtedy był niewidomy. Zapewne ktoś się Go pozbył, gdy zauważył, że Chińczyk nie widzi…. Ale czy to był powód do wywalenia psa?? Oczywiście, że nie… Psiak doczekał w schronisku starości… Jednakże jest bardzo wesoły i energiczny. Biega radośnie tak jak inne psy, które widzą… Doskonale nauczył się posługiwać innymi zmysłami. Jako jedyny ze starszych psów chodzi na spacery. Gdy tylko czuje człowieka – od razu biegnie do Niego, wspina się na nogi prosząć o głaskanie.. prosząc o domek. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Czy staruszek spotka jeszcze człowieka, który Go pokocha? Czy będzie skazany spędzić w schronisku całe swoje życie? Niewątpliwie psiak zasługuje na wszystko co najlepsze![/FONT]

[FONT=Times New Roman]PODARUJ MU DOM![/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kontakt z wolontariuszką: 609 118 027, paulina_zarebska@prokonto.pl[/FONT]

Wykorzystam ten tekst, jak mogę.Ten krótki jednak muszę sama napisać.Zdjęcia śliczne, trudno będzie wybrać :lol: On cały jak mój Edi, jak sobowtór i też taki ruchliwy.Jak chcę zdjęcia mu pocykać, to na dworze, to karkołome zadanie, siłę też ma mój taratuńcio-wariatuńcio.Czyli można napisać, że ma ok 10 lat?Czy więcej?