zenobiusz flores Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Dziewczyny , tutaj jest watek tego hotelu u Tattoi do ktorego pojechal zlapany przez Paczka Azor.......i tam tez wysylal Paczek Szczura.........pisalam od poczatku, ze cos tu jest nie halo . Moze poprosimy teraz Nutusie , Agate Balu o komentarz do zaistnialej sytuacji , to sa takie osoby o jakze merytorycznych komentarzach . Agata Balu nazwala nawet mnie zlodziejaka - wedlug niej ukradlam psa .......... http://www.dogomania.pl/threads/201840-M%C5%82ody-ma%C5%82y-Azor-z-ok.Pu%C5%82tuska-ju%C5%BC-u-Tattoi-na-BDT-oczekuje-na-zabranie-do-DS/page15 Co do Azora to byl to naprawde ladny i inteligentny pies, widzialam go , Paczek go zlapal - na nieszczescie tego psa ......Azor niby mial byc u Tattoi b e z p l a t n i e ........SzCzur mial tam jechac , Paczek bardzo nastawal ............
zenobiusz flores Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 No, Nutusiu , prosimy o komentarz do zaistnialej sytuacji . Smialo .
Betbet Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Nooo tam też niezłe kwasy. Czułam, że Pola nie powinna tam jechać dlatego przyłączyłam się tu do sprawy. Nie wiem, intuicja? Zenobiuszu a ja szykuję dom na tymczasowiczkę z mojego podpisu. Niestety nie umiera, nie jest ranna, ciężarna, chora, stara, nie ma w tej historii Pączka stąd wiem ze o wsparcie może być trudno aleee...damy jakoś radę, mam nadzieję:)
zenobiusz flores Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Sprawa tego ' hoteliku " jest chyba rozwojowa .
mari23 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 cytuję - to wpis założycielki wątku Azora, ponieważ to samo dotyczy i tego wątku: [FONT=Times New Roman]Bardzo proszę o niezaśmiecanie wątku informacjami niedotyczącymi bezpośrednio AZORA- dyskusje dotyczące sytuacji innych psów i oceny hoteli/DT proszę prowadzić na poświeconych tym tematom watkach lub pozakładać nowe, w odpowiednich działach i tam dyskutować.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szczegolnie prosiłabym o nieinformowanie innych na tym wątku o osobistych sympatiach i animozjach.[/FONT] [FONT=Times New Roman]PRZYPOMNĘ - WATKI NA DOGOMANII W DZIALE "PSY WPOTRZEBIE" SŁUŻĄ DYSKUTOWANIU O PSACH I POMOCY IM, NIEDOPUSZCZALNE JEST PERSONALNE OCENIANIE LUDZI - JEST TO NIEZGODNE Z REGULAMINEM I NASZYM "WEWNĘTRZNYM KODEKSEM ETYCZNYM".[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeżeli ktoś ma uzasadnione i zasadne uwagi i wątpliwości dotyczące opieki Tattoi proszę o zwracanie się bezpośrednio do niej lub do Paczka - opiekuna psa, oni na pewno udzielą odpowiedzi.[/FONT] [FONT=Times New Roman]JEŻELI POJAWIĄ SIE TU PERSONALNE NAGONKI ,POPROSZE O POMOC MODERATORA/ADMINISTRATORA.[/FONT]
zenobiusz flores Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Niech sie zalozycielka zdecyduje poniewaz nie widze problemu zeby zalozyc Szczurowi osobny watek . Zawsze mozna poprosic moderatora o pomoc . Szczur mial jechac do Tattoi - hotel ten ma byc zamkniety czy tez jest juz zamkniety .
brazowa1 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 o Jakie cudowne to było miejsce - hotelik u Tatoi,gdzie wesoło kicały pieski,podśpiewując sobie czasem. tak moge pisać? akceptowalne? Miałyscie nosa,dziewczyny.W ogóle uważam,ze hotele nalezy kontrolować,niezaleznie od naszych sympatii i antypatii. Hotele egzystuja w głownej mierze dzięki Dogo i na Dogo powinny byc oceniane,weryfikowane. Dobre hotele,nawet jak zdarzy sie wpadka-obronią się. Myslę,ze paczek bedzie chcial odebrac Azora.,miejmy nadzieję,ze sie uda.
zenobiusz flores Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Co pare tygodni wyplywaja jakies przykre sprawy z tymi hotelami .......ja jakos sie uprzedzilam po tej ostatniej historii z ....zapomnialam jak jejtam bylo....nawet ja bronialm troche bo dowodow nie bylo ........zostawila psy w stodole , pod opieka sasiadow i wyjechala do Holandii czy gdzies tam.....od tamtej pory nie darze zaufaniem hoteli choc na pewnio sa takie na ktorych mozna polegac. Wiekszosc jednak to sa przypadkowe osoby, ktore chca sobie w jakis sposob dorobic .......co samo w sobie nie jest zle, ale niestety, w wielu przypadkach zle sie konczy ostatnio .
brazowa1 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Arktyka...hotel w oborze. I dwa zgubione slepe małe pieski,zimą :( Przedtem Oborniki-kiedys cudowny hotel,rozrósł sie dzięki Dogomanii i zamienił sie w piramide klatek transportowych, gdzie sa przetrzymywane psy-u nas w schronie kundle maja o niebo lepiej,niz tam,za słoną opłatą. AlinaS,met... Ale są dobre miejsca. Np pod Warszawą,gdzie pojechał na tydzień Szakal ze Starogardu. Myslałam,ze te kilka piesków,które biegaja po ogródku,sa prywatnymi psami,takie były grubasne,z adresatkami i odprężone,nawet kojce były przytulne.Myślę,ze spokojnie mozna tez polecac Ulki12 hotel,skoro jeżdza tam zerduszko i malawaszka,a to baaardzo wymagajace kobiety,którym absolutnie ufam. No i furciaczek,ona tez bardzo mi sie podoba.
zenobiusz flores Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 No tak, Arktyka.....robila bardzo dobre wrazenie.......
Recommended Posts