Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sorry, przepraszam pomylilam sie, co ja bym bez Ciebie zrobila Beatko, ta tajemnicza Hania Sz., to po prostu Magda S, nasza stala deklarowiczka, tylko nie wiedziec czemu wpisalam ja pod innym imieniem.:oops:
Skorygowalam juz w pierwszym poscie.:roll:

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwna5702 napisał(a):
Sorry, przepraszam pomylilam sie, co ja bym bez Ciebvie zrobila Beatko, ta tajemnicza Hania Sz., to po prostu Magda S, nasza stalka deklarowiczka, tylko nie wiedziec czemu wpisalam ja pod innym imieniem.:oops:
Skorygowalam juz w pierwszym poscie.:roll:

A szkoda, myślłam, że dodatkowa deklarowiczka :-(:-(

Posted

Elja dostała od Agnieszki V. zapomniane 17zł za pierniczki pobazarkowe i dodatkowo 10 zł, możemy zmniejszyć dług suni o 27zł :multi:

Iwonka, może , jak pisałam w zeszlm tygodniu, dodaj w tytule, że Elja baardzo potrzebuje pieniędzy na leczenie i domu. Bo tak to trzeba się wczytywać w wątek , zeby to stwierdzić.,
Dokupilam Elji i Pokerkowi allegro

Posted

To dom tymczasowy jest bezpłatny ?
Tak wynika z tytułu wątku ;)

Trzeba trochę porozsyłać wątek, mało osób tu zagląda.
Jak samopoczucie Elji ?

Posted

Dada M napisał(a):

Jak samopoczucie Elji ?

Hotelik jest płatny

Posted

Informacje z hoteliku:, kopiuje z maila:

"Elja, czuje sie lepiej, chociaz kupy nadal smiercza niesamowicie. Zachowanie tez sie nie zmienilo, nadal jest troche nieufna, ale za to jak jest na posesji puszczona to za Astorem chodzi krok w krok jak cien i juz nie dobija sie by uciec. Chodzi tylko tak caly czas za nim:-)To dobrze ze chociaz znim sie dogadala i chyba na swoj sposob polubila.
Caly tydzien probowalam ja wykapac, ale pogoda mi nie pozwolila. Caly czas albo zbieralo sie na burze albo padalo. A musi byc cieplo bo przy okazji musze tez bude wyszorowac bo inaczej cala kapiel nie mialaby sensu!!!"

Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej i ze zdrowiem i z ufnością suńki.
Zamierzamy wybrać się w gości do p. Kasi i Elji, tylko musimy się umówić.

Posted

Dada M napisał(a):

Jak samopoczucie Elji ?

Hotelik platny - czyli PDT ( a nie BDT jak poczatkowoa wpislalam - sorki)

Posted

APSA napisał(a):
Polecamy obroże Kiltix - starcza na 7 miesięcy, dzięki czemu taniej wychodzi, no i nie trzeba co miesiąc pamiętać :)

Wiem wiem tylko zastanawiam się czy w przypadku grubego futra działa też dobrze. U Megii kupiłyśmy dla Pokerka w bardzo atrakcyjnej cenie, mniej niż w sklepie internetowym :multi:

Posted

Iwonka, musimy w tym tygodniu zamówic karmę, Elja jest strasznym głodomorkiem :evil_lol: i przerobiła już 15+7,5 kg karmy. Pani Kasia mówi, że Elja zaspokoiła już pierwszy głód i je coraz mniej. Wg wagi ( chyba 20kg to ma) powimnna jeść chyba 350gr ( o ile dobrze zapamiętałam) dziennie, ale ustaliłyśmy na początku, że nie ograniczamy jej jkarmy, bo była strasznie wychudzona. TYlko żeby teraz nie zrobił się z niej balonik :mad:Może zamówie worek w aminalii z dowozem do Rodziny p. Kasi.

Zapowiadam bazarek z masazem klasycznym, jeden zabieg robiony przez dyplomowanego masażystę !!!!!!!

APSA, robić też ciasteczkowy?????? mam już wzorek na JAMNIORKA :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Dada M']Spokojnie, na grube futra też działa super :)
Właśnie testuję to na Lili (z jej "pierza" można by zrobić poduszki dla całej rodziny ;)).

to super, zobaczę ile kosztuje u Megii i w animaliach. Dada, a gdzie jest najtaniej, gdzie kupujesz?
Jaką zamówić dla niej karmę? czy przy braku kasy : http://animalia.pl/produkt,5204,58,Bosch_My_Friend.html
czy nieco lepszą ???? a podwójna cena: http://animalia.pl/produkt,780,58,Purina_Dog_Chow_Senior_Chicken_&_Rice.html

albo jeszcze inną? o karmie dla kotów wiem dużo :eviltong:, a na psach się nie znam.:evil_lol:

Posted

APSA napisał(a):
Zrobić nie zaszkodzi, chociaż jamniorek to by sie nam przydał na minioną niedzielę :)

To szkoda, że nie wiedziałam, bo jamniczka mamy już ze dwa tygodnie

Posted

Dziewczyny jest taka strona Mall.pl tam jest karma dla zwierzakow tansza niz gdzie indziej,moga przywiesc i mozna odebrac samemu.sama tam zamawiam.Zajrzyjcie moze ktoras bedzie pasowac.

Posted

Ciekawe,, czy nowa karma zasmakowała Elji?
Elja szuka domku, najlepiej z drugim pieskiem do towarzystwa

[SIZE=2]nawet nie wiem, czy nie lepsze byłoby mieszkanie, zeby miała "wymuszony" kontakt z człowiekiem.