bela51 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 To naprawde sunia - marzenie. Gabi, bierz i nie zastanawiaj sie !:lol: Quote
anett Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 hmmm, to może na razie wstrzymam się z ogłoszeniami...;):lol: Quote
li1 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 To moze ja tez ustawie sie w kolejce po Zoye. Zawsze chcialam miec psa-gotowca, na stare lata nie chce mi sie latac i trenowc. Quote
psiakiGabi Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 li1 Ty bez kolejki możesz Ją brać :) Ale naprawdę to bardzo mądry pies :) Quote
bela51 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Co taka cisza u naszej najpiękniejszej ? Taygo, jak radzisz sobie z finansami ? Quote
Negrita8 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 wysłałam obiecane pieniądze - doszły? (bo nie ma w rozliczeniu...) Quote
dominikabankert Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 moje pieniazki 10zl tez juz musi byc na KONCIE Quote
tayga Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Pieniążki doszły!! Dominikę musiałam z nickiem skojarzyć, bo w tytule przelewu nie ma na co wpłata. Od Negrity doszły dzisiaj. Rozliczenie uzupełniłam... mam nadzieję, ze w tym młynie nie zrobiłam błędu. Wczoraj Yuki poszedł do adopcji, dzisiaj latałam do weta z Yorkiem - znajdą (zapalenie płuc, spojówek, ucha, skóry), a za 3 dni Vesta i maluszki się rozjadą po nowych domkach. Jest jeszcze spaniel wyrzucony z auta... Marzę by odpocząć, chociaż kilka dni :( Quote
bela51 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Pytam o finanse, bo moze udałoby sie cos urwac dla Zoyki ze spadku po Mikuni. Podobno dom wspaniały i na pewno nie wroci Quote
tayga Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 W poscie nr 2 jest aktualny stan konta. Trzeba zaraz przelew robić i nazbierać na sterylkę... Zrobię fb, moze na zabieg chociaż uzbieramy. Quote
anett Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Zrobiłam Zoyce kilka ogłoszeń ; byłoby wskazane, żeby DS dołożył się do kosztów sterylki Quote
bela51 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 anett napisał(a):Zrobiłam Zoyce kilka ogłoszeń ; byłoby wskazane, żeby DS dołożył się do kosztów sterylki Jaki DS? nie wiem o czyms ? Quote
anett Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 bela51 napisał(a):Jaki DS? nie wiem o czyms ? :evil_lol::evil_lol: nie, nie potencjalny DS Belu:lol: myślę, że Zoyka nie będzie długo czekać Quote
psiakiGabi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Dziewczyny to jest jakaś masakra, tel. mam gorący, aż mi bateria padła, telefon za telefonem w sprawie Zoyi ale wszystkie osoby jak dowiadują się o sterylce to dziękują, a jedna Pani nawet mnie zwyzywała, że jak można taką ładną sukę okaleczać :angryy: Były wsumie 2 w miarę normalne telefony, Pan z Zielonej Góry i Pani ze Szczecina, Pan ma jeszcze przemyśleć i dać znać dziś wieczorem, a Pani jutro obiecała zadzwonić, Pani ma małe dzieci 2 i 8 lat, ale myślę, że Zoya się do dzieci nadaje, tym bardziej, że Pani miała już duże psy. Zoya jest piękna i mądra więc zrobimy casting na najlepszy domek :evil_lol: Quote
bela51 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Z tego wniosek, ze Zoye trzeba bezwzglednie wysterylizowac. Skoro tylu rozmnazaczy sie na nią czai. Quote
anett Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 psiakiGabi napisał(a):... ale wszystkie osoby jak dowiadują się o sterylce to dziękują, a jedna Pani nawet mnie zwyzywała, że jak można taką ładną sukę okaleczać :angryy: a w ogłoszeniu jak byk, że sunia wysterylizowana... ale wiadomo jak to ludziska - pooglądali sobie tylko fotki:razz: psiakiGabi napisał(a):... Zoya jest piękna i mądra więc zrobimy casting na najlepszy domek :evil_lol: dokładnie!! nie ma się co spieszyć:lol: poczekamy na TEN właściwy:lol: Quote
wykrywka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Zoyka nie dosyć, że piękna to jeszcze taka mądra, idealna sunia :lol:. Wierzę, że domek też będzie idealny. Quote
li1 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 anett napisał(a):a w ogłoszeniu jak byk, że sunia wysterylizowana... ale wiadomo jak to ludziska - pooglądali sobie tylko fotki:razz: dokładnie!! nie ma się co spieszyć:lol: poczekamy na TEN właściwy:lol: Mam propozycje, zeby nie placic za koszty transportu Zoyi, jak w przypadku innych psow, kiedy doplacamy by ktos adoptowal bezdomniaka. Pomyslalam o tym panu ze Szczecina, jezeli chce psa, to musi przyjechac po nia. A najlepiej niech Zoya znajdzie dom niezbyt daleko hoteliku. Quote
bela51 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Taygo, podaj mi prosze nr konta. Chcemy przekazac pare zlotych ze spadku Miki dla Zoyki. Quote
bela51 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Przelałam 150 zł. Taygo, potwierdz prosze na wątku Miki, jak pieniądze juz wpłyną. Quote
tayga Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Dziękuję :) Potwierdzę na 100% Przepraszam ża milczenie, ale mam od kilku dni zajętą każdą chwilę. Zabrałam do siebie Vestę z maluszkami na kilka dni, jutro jadą do Warszawy. Pierwszy raz mam pod opieką szczenięta. Nigdy więcej!!! Są przesłodkie, ale bardzo absorbujące. Quote
dominikabankert Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 przepraszam za off ale nastepna onka w tarapatach w dodatku zbieramy na sterylke aborcyjna:-( dlug juz w hotelu rosnie zero deklaracji:-(: http://www.dogomania.pl/threads/2074...racje-na-hotel Quote
katarzyna09 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
dominikabankert Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 blagam o jakikolwiek pomysl dla tej suni w poniedzialek jak jej nic nie znajdziemy to po sterylce aborcyjnej ( bylo 9 szczeniakow) trafia na ulice:-( ani dt ani hotelu ani grosza:-( http://www.dogomania.pl/threads/2079...owieckie/page6 Quote
psiakiGabi Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ciotki dzwonił do mnie Pan zainteresowany adopcją naszej panienki :) Pan się zgadza na wizyty przed i poadopcyjne itp, tylko taki narwany trochę jest i najlepiej to by już teraz od razu po Nią przyjechał, no i nie podoba mi się zabardzo to, że miałaby mieszkać w jednym kojcu z rocznym psem DONkiem..:roll: Wiem, że jestem wybredna i marudna ale ja bym Zoyę raczej widziała w roli psa bardziej domowego niż całkiem kojcowego i super by było, żeby ktoś nie zmarnował Jej "talentu" i chęci do pracy z człowiekiem.. No ale nie ja tu decyduję więc piszę, że jest taki Pan chętny. Quote
Recommended Posts