bela51 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Przesliczna sunia ! Wykupiłam pakiet 50 ogloszen + allegro. Czekam tylko na tekst. Tayga, napisz prosze, jak ona sie czuje ? Quote
tayga Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Zoyka czuje się doskonale, jak widać... Ale sterylka wskazana. Tekst zamówię tu: http://www.dogomania.pl/threads/208031-Bazarek-tekstowy-na-Mori%C4%99-z-10-dzieciaczk%C3%B3w-do-18.05 sama nic nie wymyślę, a dziewczyna pisze pieknie... Quote
katarzyna09 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ja deklarowałam jednorazową dla suni.Jak coś,dajcie mi znać,od razu zrobię przelew ;) Quote
tayga Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 katarzyna09 napisał(a):Ja deklarowałam jednorazową dla suni.Jak coś,dajcie mi znać,od razu zrobię przelew ;) Dziękuję :) Myslę, ze na dniach będziemy musiały zbierać. Quote
anett Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Prześliczna!! :loveu::loveu: Tayga czy dasz radę zawieźć Zoykę do Gabi?? Dziewczyny potrzebna jest kasa na transport, sterylkę i może z miesiąc hoteliku:lol: Każda jednorazowa wplata bezcenna!!!! Quote
arim Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Dajcie mi znać też pomogę,w razie czego na stałą ode mnie możecie też liczyć.Pomyślałam ze od gabie odjechała Mika i Szilka ma już widoki na domek,to może złózmy sie na hotelik dla Zoyki i szukajmy domku.Śliczna jest,domek powinnien się szybko znaleść. Quote
Negrita8 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 ja mogę moją stałą co dla Miki była przeznaczyć na Zoykę, no i nas transport może coś wyskrobię, ale najwcześniej w poniedziałek... jest już nr konta? Quote
ewa36 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Czyli jestem od tekstu zwolniona :) Jakby było jednak trzeba to proszę o sygnal na pw. Sunia jest śliczna ! Quote
tayga Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 anett napisał(a):Tayga czy dasz radę zawieźć Zoykę do Gabi?? Tak, jadę w niedzielę 10-11 rano :) Dzisiaj pracowałam cały dzień, a jutro mam wyjazd na dzień bibliotekarza od 7 do 22. Quote
anett Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 tayga napisał(a):Tak, jadę w niedzielę 10-11 rano :) ... Super!!!!:multi::multi: ONeczka będzie już bezpieczna. Arim, Negrita ogromnie dziękujemy za pomoc!!:loveu::loveu: Tayga możesz podać już koszt transportu? i nr konta ? i w ogóle zbierać dla Zoyki?:lol: Gabi mówiła, że koszt sterylki trzeba liczyć 300zł... można sunię zgłosić do skarbonki sterylkowej - jeżeli będzie mogła skorzystać z dofinansowania to potrzebujemy 150zł Quote
katarzyna09 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Poproszę nr.konta i dane do przelewu,w poniedziałek wyślę pieniążki dla psinki :) Quote
tayga Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Koszt transportu będę znała jak wrócę... A za jakieś 30-40 minut wyruszamy. Konto podam wieczorem :) Dziękuję Wam pięknie... Quote
tayga Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Dojechałyśmy szczęśliwie... Zoyka była bardzo grzeczna w samochodzie. Sama wsiadła, nie odzywała się wcale, nie nabrudziła... tak jak przystało na mądrego psa. Poznałyśmy psiaki u Gabi - wszystkie wesołe i łagodne (benek trochę nas opluł i pokrzyczał). Zoya nie wykazała agresji nawet do szczekających :) Mała sesja fotograficzna: Quote
tayga Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Dziękuję za uratowanie Zoyki przed schronem i chorobą. Mam nadzieję, ze w hoteliku spędzi niewiele czasu :) Quote
psiakiGabi Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Zoya to szczęściara, ledwo zdążyła Tayga pojechać to przyjechały do nas ( a raczej do naszych psów) 4 koleżanki i Zoya zaliczyła spacer z Pauliną :lol: Zoya to taka rozbrykana, wesoła sunia, tylko by się bawiła cały czas:razz: do psów jak narazie super :lol: tylko o mało mi reki nie urwała jak zobaczyła u sąsiada dzieci grające w piłkę, tak strasznie chciała tam iść:oops: będzie musiała się przyzwyczaić bo do tego sąsiada dzieci z całej wioski się schodzą grać i całymi popołudniami tam biegają i się wydzierają :evil_lol: Zoya ma sąsiadkę Szilę, czyż nie pasują do siebie? :lol: (tu akurat Magda próbuje zaprzyjaźnić się z Szilą i ją podkarmia;) ) ale Zoyka się załapała na fotce :evil_lol: Quote
Negrita8 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 hurra! super się złożyło: Mika do domu i taka szybka akcja do Gabi ale piękna ta Zoyka... czekam na nr konta Taygo Quote
tayga Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Dziękuję Gabi :) Faktycznie Zoya i Szila wyglądają jak siostry!! Może jak Szilunia zobaczy Zoykę witającą się ze wszystkimi i rozdającą buziaki to stwierdzi, że to fajne i też zrobi się taka przyjazna? Zoya musiała być kiedyś z dziećmi... Może dlatego błąkając się poszła na boisko? Quote
tayga Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Negrita8 napisał(a):czekam na nr konta Taygo Podeślę swój, troszke później. Quote
psiakiGabi Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Też mi się wydaje, że musiała mieć kontakt z dziećmi, bo naprawdę bardzo by chciała do nich iść :) Też tak myślimy, że może Zoya rozrusza trochę Szilę :) a buziaki to ona faktycznie rozdaje na prawo i lewo :) taki duży rozbrykany dzieciak z Niej :) I żarłok to z Niej kiepski, bo dziewczyny chciały Ją podkarmić trochę smakołykami, a Zoya stwierdziła, że psich ciastek nie jada, bo dba o linię :) ale kawałek parówki to już jak najbardziej był do przyjęcia :) także cwaniara wie co dobre :) Quote
arim Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ja chyba mam gdzieś konto Taygo twoje,bo chyba Ty zbierałaś dla Krisa,ale nie wiem co Zoyką decydujecie?Czy zostanie u Gabi i wpłacać juz deklarowane stałe,czy tylko jednorazowe? Quote
tayga Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Chyba do wszystkich deklarujących wysłałam priv. Zmienie tytuł... Jutro powinien być tekst, fotki są, nic tylko ogłaszać :) Quote
bela51 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Bardzo, bardzo sie ciesze, ze Zoyka juz bezpieczna. Jest taka sliczna i kochana ! Chcialabym aby w hoteliku byla jak najkrocej, ale przydaloby sie jakies zabepieczenie finansowe. Jesli darczyncy sie zgodza, to przeleje Taydze jakaś czesc spadku po Mice. Quote
tayga Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Rozliczenia będę robiła w poscie 2. Sprawdzajcie proszę czy wszystko się zgadza. Wpisałam tam to co miałam u siebie po Mice i uwzględniłam transport. Gdyby nie wydatki na labkową rodzinkę byłoby mi łatwiej finansowo :( Quote
Recommended Posts