Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Ja deklarowałam jednorazową dla suni.Jak coś,dajcie mi znać,od razu zrobię przelew ;)

Dziękuję :)
Myslę, ze na dniach będziemy musiały zbierać.

Posted

Prześliczna!! :loveu::loveu:
Tayga czy dasz radę zawieźć Zoykę do Gabi??

Dziewczyny potrzebna jest kasa na transport, sterylkę i może z miesiąc hoteliku:lol:
Każda jednorazowa wplata bezcenna!!!!

Posted

Dajcie mi znać też pomogę,w razie czego na stałą ode mnie możecie też liczyć.Pomyślałam ze od gabie odjechała Mika i Szilka ma już widoki na domek,to może złózmy sie na hotelik dla Zoyki i szukajmy domku.Śliczna jest,domek powinnien się szybko znaleść.

Posted

ja mogę moją stałą co dla Miki była przeznaczyć na Zoykę, no i nas transport może coś wyskrobię, ale najwcześniej w poniedziałek...
jest już nr konta?

Posted

anett napisał(a):
Tayga czy dasz radę zawieźć Zoykę do Gabi??

Tak, jadę w niedzielę 10-11 rano :)
Dzisiaj pracowałam cały dzień, a jutro mam wyjazd na dzień bibliotekarza od 7 do 22.

Posted

tayga napisał(a):
Tak, jadę w niedzielę 10-11 rano :)
...

Super!!!!:multi::multi: ONeczka będzie już bezpieczna.

Arim, Negrita ogromnie dziękujemy za pomoc!!:loveu::loveu:

Tayga możesz podać już koszt transportu? i nr konta ?
i w ogóle zbierać dla Zoyki?:lol:

Gabi mówiła, że koszt sterylki trzeba liczyć 300zł...
można sunię zgłosić do skarbonki sterylkowej - jeżeli będzie mogła skorzystać z dofinansowania to potrzebujemy 150zł

Posted

Dojechałyśmy szczęśliwie...
Zoyka była bardzo grzeczna w samochodzie. Sama wsiadła, nie odzywała się wcale, nie nabrudziła... tak jak przystało na mądrego psa.

Poznałyśmy psiaki u Gabi - wszystkie wesołe i łagodne (benek trochę nas opluł i pokrzyczał).
Zoya nie wykazała agresji nawet do szczekających :)

Mała sesja fotograficzna:

Posted

Zoya to szczęściara, ledwo zdążyła Tayga pojechać to przyjechały do nas ( a raczej do naszych psów) 4 koleżanki i Zoya zaliczyła spacer z Pauliną :lol:
Zoya to taka rozbrykana, wesoła sunia, tylko by się bawiła cały czas:razz: do psów jak narazie super :lol: tylko o mało mi reki nie urwała jak zobaczyła u sąsiada dzieci grające w piłkę, tak strasznie chciała tam iść:oops: będzie musiała się przyzwyczaić bo do tego sąsiada dzieci z całej wioski się schodzą grać i całymi popołudniami tam biegają i się wydzierają :evil_lol:

Zoya ma sąsiadkę Szilę, czyż nie pasują do siebie? :lol: (tu akurat Magda próbuje zaprzyjaźnić się z Szilą i ją podkarmia;) ) ale Zoyka się załapała na fotce :evil_lol:

Posted

Dziękuję Gabi :)
Faktycznie Zoya i Szila wyglądają jak siostry!!
Może jak Szilunia zobaczy Zoykę witającą się ze wszystkimi i rozdającą buziaki to stwierdzi, że to fajne i też zrobi się taka przyjazna?

Zoya musiała być kiedyś z dziećmi... Może dlatego błąkając się poszła na boisko?

Posted

Też mi się wydaje, że musiała mieć kontakt z dziećmi, bo naprawdę bardzo by chciała do nich iść :)
Też tak myślimy, że może Zoya rozrusza trochę Szilę :) a buziaki to ona faktycznie rozdaje na prawo i lewo :) taki duży rozbrykany dzieciak z Niej :)
I żarłok to z Niej kiepski, bo dziewczyny chciały Ją podkarmić trochę smakołykami, a Zoya stwierdziła, że psich ciastek nie jada, bo dba o linię :) ale kawałek parówki to już jak najbardziej był do przyjęcia :) także cwaniara wie co dobre :)

Posted

Ja chyba mam gdzieś konto Taygo twoje,bo chyba Ty zbierałaś dla Krisa,ale nie wiem co Zoyką decydujecie?Czy zostanie u Gabi i wpłacać juz deklarowane stałe,czy tylko jednorazowe?

Posted

Bardzo, bardzo sie ciesze, ze Zoyka juz bezpieczna. Jest taka sliczna i kochana !
Chcialabym aby w hoteliku byla jak najkrocej, ale przydaloby sie jakies zabepieczenie finansowe.
Jesli darczyncy sie zgodza, to przeleje Taydze jakaś czesc spadku po Mice.

Posted

Rozliczenia będę robiła w poscie 2.
Sprawdzajcie proszę czy wszystko się zgadza.
Wpisałam tam to co miałam u siebie po Mice i uwzględniłam transport.
Gdyby nie wydatki na labkową rodzinkę byłoby mi łatwiej finansowo :(