Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dusje']Chyba jest dobrze,w przeciwnym razie Owieczka dalaby natychmiast znac.[/QUOTE]
No tak, złe wiadomości najszybciej się rozchodzą...

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam cioteczki.
Wszystko jest ok !!! Mozemy wszystkie odetchnąć z ulgą :)
Więcej napisze po południu i wkleje zdjęcia bo teraz gnam z dokumentami ;/ Kierownik się na mnie boczy bo zaniedbałam obowiązki przez te dwa dni...
Ale nic to ! Najważniejsze że się udało !!!

Posted

Cioteczki kochane. Ja znowu w biegu...
Wczoraj cudem udało mi się dostać na zabieg bo wetka miała chore dziecko i kolejkę umówionych pacjentów od rana :shake: dlatego prosiłam o nr do tej kliniki od tripti żeby w razie co zarezerwować coś itp. Na szczęście wszystko sie udało, Pusiulka dobrze wszystko przeszła i sama wyszła o własnych nóżkach z kliniki :p Byłam tak przejęta i zestresowana że nawet nie pogadałam z wetką co i za ile. Koszty będą znane na dniach bo ciężko ją złapać. Po za tym to było po znajomości i w tajemnicy przed kierownikiem kliniki więc nawet nie mogę napisac gdzie, jak i dlaczego :shake: :diabloti:

Ja to zawsze coś wykombinuje :cool3: :eviltong:
W samochodzie sama pchała się na siedzenie i jak tylko się zwolniło to siup! I siedziała księżna na fotelu :evil_lol:

Dzisiaj pusiula czuje się dobrze, szwy w porządku.

Posted

Super wiesci :multi:
Owieczko :loveu: masz glowke :multi:Dobrze,ze juz po klopocie choc szczylkow zal, ale lepiej tak anizeli pozniej poniewierka.
Wymiziaj maluchna a my wkrotce zabieramy sie za czary :evil_lol::lol:

Posted

a no żal szczylków żal :-(ale jak miały się męczyć na tym świecie... problemy z tymi co pomagamy bo domków brak a gdzie jeszcze było by szukać następnych:-(

Posted

Cioteczki !!
Czary już mile widziane :D
Suczydło czeka kochane
na domek swój wymarzony
gdzie bili by dla niej pokłony

Gdzie czyste, miękkie poduchy
gdzie człowiek doda otuchy
gdzie ręka ludzka przytuli
gdzie Pusia cicho się wtuli...

Mała jest nasza okrusia
na imię jej dali - Pusia
Jest grzeczna i kochana
zmieści się na kolanach :)

Posted

Bardzo się ciesze, że wszystko dobrze się potoczyło. :) Ja niestety mam troszkę mniej wesołą wiadomość. Trzeba zapłacić za transport suni do Warszawy. Teresz dzwoniła do mnie i podała mi kwotę. Ok 120 zł. Dziewczyny musiały jechać specjalnie do Zamościa i jeszcze opłaciły hotelik w Lublinie na jedną dobę, razem wyniosło to ok 120 zł. Jutro napiszę dokładnie. Ja ze swojej strony wykupiłam sunie, wyprawiłam je, ale jak mówiłam na początku nie stać mnie na więcej. Ja rozliczam obie sunie Lorkę i Punię., jestem odpowiedzialną osobą i trochę się martwię tym, że nie jest jasno wszystko określone. Więc co mam robić? Na koncie mam 140 zł, Owieczce trzeba zapłacić za weta, na chwilę obecną ok 60 zł. O sterylce nawet nie mówię na razie. Do transportu mogę dołożyć tę końcówkę. Czyli ok 20 zł. Więcej nie dam rady za nic, jestem już zadłużona :roll:

Posted

[quote name='handzia']Bardzo się ciesze, że wszystko dobrze się potoczyło. :) Ja niestety mam troszkę mniej wesołą wiadomość. Trzeba zapłacić za transport suni do Warszawy. Teresz dzwoniła do mnie i podała mi kwotę. Ok 120 zł. Dziewczyny musiały jechać specjalnie do Zamościa i jeszcze opłaciły hotelik w Lublinie na jedną dobę, razem wyniosło to ok 120 zł. Jutro napiszę dokładnie. Ja ze swojej strony wykupiłam sunie, wyprawiłam je, ale jak mówiłam na początku nie stać mnie na więcej. Ja rozliczam obie sunie Lorkę i Punię., jestem odpowiedzialną osobą i trochę się martwię tym, że nie jest jasno wszystko określone. Więc co mam robić? Na koncie mam 140 zł, Owieczce trzeba zapłacić za weta, na chwilę obecną ok 60 zł. O sterylce nawet nie mówię na razie. Do transportu mogę dołożyć tę końcówkę. Czyli ok 20 zł. Więcej nie dam rady za nic, jestem już zadłużona :roll:[/QUOTE]

Na swoim przelewie zrobiłam dopisek, że z przeznaczeniem na Lorkę, ale oczywiście proszę przeznaczyć to na pierwszą w kolejności, czyli Punię, bo jak zrozumiałam rozliczenie jest wspólne.

Może dobrze byłoby zredagować tytuł wątku i dodać, że szukamy deklaracji.

Czekamy na fotki Puni :), jak rekonwalescencja ?
Szkoda,że nie ma faktury za vet'a, bo to warunek zwrotu 50 % za sterylkę - a to niemało.

Posted

[quote name='wire fox']Na swoim przelewie zrobiłam dopisek, że z przeznaczeniem na Lorkę, ale oczywiście proszę przeznaczyć to na pierwszą w kolejności, czyli Punię, bo jak zrozumiałam rozliczenie jest wspólne.

Może dobrze byłoby zredagować tytuł wątku i dodać, że szukamy deklaracji.

Czekamy na fotki Puni :), jak rekonwalescencja ?
Szkoda,że nie ma faktury za vet'a, bo to warunek zwrotu 50 % za sterylkę - a to niemało.[/QUOTE]

Ja postaram się coś wykombinować za tą sterylkę jakąś fakturkę itp. Musze tylko złapać wetke ale to dopiero po weekendzie bo mam urwanie jaj ( bo głowe juz straciłam ) Mam dwie młode suki na pilna sterylkę :( Wczoraj złapana ONka zaciążona ok 7 miesięcy i mała młodziusia Szelma do kolana z ADHD też po pierwszej cieczce ;( Nie wiem juz jak sie nazywam , nie mam czasu wątkówm pozakładać a co dopiero ogłoszenia i inne... Czy może ktos mi pomóc ?? Plisss...

Foteczki Puni juz wstawiam :)