Flaire Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Mokka']A teraz jadziem z tym koksem. Nie mam zbyt wielu fotek, ale co mam, to wrzucęMokka zainspirowała mnie, żeby się sprężyc z tym wrzucaniem... Niestety, dopiero zaznajamiam się ze sprzętem i większość z fot wyszło mi nieostrych... szkoda. Te z nich, które mają wartość "artystyczną" ;-) albo dokumentalną i tak wrzucę, razem z tym bardziej ostrymi. A więc najpierw wyciągnięęęęęty Bluesio: I para pyrków: Quote
Flaire Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Dragulec z niezrozumiałych dla mnie powodów prawie zawsze wyszedł mi nieostro. Musi taki szybki! :evil_lol: Quote
Flaire Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Happy: Czasem biegniemy na skróty... ;-) Quote
Rauni Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Flaire, nie stresuj się, widać, że masz oko do pstrykania, a to najważniejsze, warsztat można sobie wypracować :cool3: Zdjęcie pyrków dla mnie bomba :loveu: Quote
Mokka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Flaire, robimy postępy :klacz: . A lewitujący Drago - superancki :multi: . Quote
Flaire Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Holka: Tu ma coś do powiedzenia - jak zresztą często :evil_lol: : Quote
Robull Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Flaire']Tu ma coś do powiedzenia - jak zresztą często :evil_lol: : Do powiedzenia???:crazyeye: Przeciez mało nie połknęła palisady:lol: Quote
Flaire Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 To zdjęcie Jogi jest nieostre, ale wstawiam jako zagadkę: jest ta strefa, czy nie? :cool3: Quote
Flaire Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jeszcze troszkę Moni. Tu, pobieramy instrukcje: Po tych naukach, Mokka naprawdę zaczęła tańczyć na torze! Czasem z psem: A czasem solo: A Monia robi swoje: Monia-wampir: Quote
Flaire Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jak już pyrki, to i Vigo... W roli zawodnika biegał za szybko, żebym potrafiła go uchwycić nieporuszonego: Na szczęście uchwyciłam go również, gdy dzielnie pomagał Rauni w roli tłumacza: Quote
Flaire Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 I to by było wszystko. Mam jeszcze troszkę zdjęć z hali; tam były bardzo trudne na mój obiektyw warunki, a poza tym większość z halowych zdjęć nie jest mojego autorstwa. Ale przejrzę je i jeśli coś się nada, to poproszę autora o pozowlenie, żeby wstawić. Quote
machoj Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Dzięki Flair za Watażkę :lol: Będziemy mieć pamiątkę z seminarium :multi: Pozdrawiam Quote
belgunia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Hanie - spisałyście się wyśmienicie:) Tyle zdjęć CDola:) Jesteście :loveu: :loveu: - ne:) Bardzo dziękuję;) Quote
belgunia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czy Holka ma coś przeciwko palisadzie i tej belce:) :evil_lol: [quote name='Flaire']Holka: Tu ma coś do powiedzenia - jak zresztą często :evil_lol: : Quote
PATIszon Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Moja tak czasem ma ja sie trawy nazre....:evil_lol: Quote
belgunia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 A tutaj bardziej na żywo ta scenka:) La na nosie:) [quote name='Mokka'] Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 O kurcze, nigdy bym nie wpadła na to, że to to samo co Oxa i Vigo tylko w innej odmianie :evil_lol: I taki kolor może mieć? Swoją drogą fajne ci to - takie małe, drobne, niewłochate... Pierwszy raz taka odmiane widzę:crazyeye: A foty świetne :loveu: Quote
Recommended Posts