Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaP napisał(a):
A czemu pytasz? :roll:

Ponieważ ja jadę z psem. A mój pies w stosunku do innych psów jest... hmm... aspołeczny :evil_lol:
Dlatego szukam kogos, kto jedzie bez psa i chciałby dzielić z nami pokój :)

Kto chętny? Kto? :cool1:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

My zgłoszeni, opłaceni i potwierdzeni:multi: ale niestety tylko w sobotę i niedzielę będziemy, robota ohydna no... ale na seminarium trzeba jakoś zarobić...:roll:

Posted

na msa upewnilam sie, ze zapraszajac Sylvie na seminarium nie popelnilismy najmniejszego bledu. a po zawodach tak jak Olga zapalalam do niej miloscia - widok jej przebiegow i prowadzenia na torze na zywo jest o wiele bardziej fascynujacy i ekscytujacy niz na filmikach w internecie ;)
juz sie nie moge doczekac, az wszyscy podygamy pod jej okiem, mam nadzieje, ze kazdy z tych zajec bardzo duzo wyniesie i wprowadzi w zycie! :)

pozdrawiam

Posted

IraKa - miejsc już nie ma, ale parę osób jeszcze nie zapłaciło... więc można się ewentualnie wpisać na listę rezerwową.

Sic - nam byłoby wygodniej, gdyby osoby bez psów też wpłaciły na konto, ale ostatecznie mogą i na miejscu - w rzeczy samej dla nich nie ma limitu.

Posted

Rauni napisał(a):
IraKa - miejsc już nie ma, ale parę osób jeszcze nie zapłaciło... więc można się ewentualnie wpisać na listę rezerwową..

Może być rezerwowa.
A jest szansa, że najpóźniej w poniedziałek dowiem się czy mam miejsce?
Chodzi głównie o prace i załatwienie ewentualnie urlopu.

Posted

Podaje namiary na hotel, tańszy z niższymi opłatami za osobę 20 za pieska 10 PLN

ul. Żwirowa 31, Włocławek
tel. 054-236-64-36

Kto woli taniej w pokojach 3-osobowych - zapraszam w te progi. Mile widziane klatki dla psów w pokojach. I bardzo proszę dbać o dobry wizerunek dobrze wyszkolonych psów - najlepszych w Polse :)

Na mapce zaznaczyłam stację diagnostyczna Citroena, do której trzeba dojechać i zawrócić o 180 stopni i jechać ok. 50 m w stronę centru,. a potem skręcamy w prawo i jedziemy pod lasek w prawo do hoteliku, jak ta ciemna kreseczna pokazuje.

Można polecić ten hotelik. Miejsc powinno wystarczyć dla wszystkich chętnych.

Pozdrawiam
Dorota

Posted

No napatoczyło się wesele w hotelu:(

Ale mamy jeszcze bursę: tel. 236-24-10.
Cen nie znam narazie, ale tam kiedys nocowalismy z psami i nie było problemu z tym. Mozna spróbować.

Szkoda, ze Żwirowa nie wypaliła :( przykro mi.

Posted

Niestety, dla nas sezon wyjazdowo-agilitowy, póki co, się skończył...
Czekam, na wyjaśnienie dolegliwości Grubej (stara bulka)...
Zdjęcia RTG wyszły niefajnie :-( - po 10.11. ma być wiadomo na pewno...

Ale duchem jestem z Wami i cieszę się, że seminariów agility jest coraz wiecej...
Pozdrawiam
CHi & BBB

Posted

FikuMiku napisał(a):
A ja właśnie zadzwoniłam na Żwirową i miły pan powiedział, że nie ma problemu! :niewiem:

Hmmm.... Ja właśnie tam ponownie dzwoniłam, i o opłacie 10zł. za psa to w ogóle tam nie słyszeli - biorą 20zł. I pani twardo utrzymywała że nie ma żadnej rezerwacji dla ludzi z psami. Na wszelki wypadek nie odwołuję naszej rezerwacji w tym pierwszym hotelu.;)