2Monika2 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 łał :crazyeye: Słychać, że wesoło Wam było :cool3: Quote
PATIszon Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a): Swoją drogą fajne ci to - takie małe, drobne, niewłochate... Wlasnie caly problem w tym, ze to nie jest male. Znaczy ten akurat jest, ale normalnie ta odmiana rosnie do L-ek :niewiem: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 PATIszon napisał(a):Wlasnie caly problem w tym, ze to nie jest male. Znaczy ten akurat jest, ale normalnie ta odmiana rosnie do L-ek :niewiem: :crazyeye: O kurde :crazyeye: To nie widziałam... To ten egzemlarz rzeczywiście pod każdym kątem "nietypowy" :evil_lol: Quote
Jona Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 link do strony o pyrkach, gdzie sa zdjecia roznych odmian. http://www.geocities.com/pyrshepclub/index.html troche ich jest :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Jona']link do strony o pyrkach, gdzie sa zdjecia roznych odmian. http://www.geocities.com/pyrshepclub/index.html troche ich jest :) O to się dokształce :cool3: Dzięki :) Quote
Guciek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dziewczyny, wkleilam Wasze fotki i relacje na AgilityForum, oczywiscie w cytatach, kto jest autorem i z podaniem zrodla, zeby nie bylo ;) Widze, ze swietnie sie bawiliscie, oby wiecej takich spotkan :) Mokka - gratuluje pyrkowej fotki - boska :evil_lol: Quote
Rauni Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 A właśnie, że będę wredna, upierdliwa i czepialska: A nie powinnaś przypadkiem wcześniej zapytać o zgodę :angryy:? Skoro zdecydowałam się swoją relację napisać na dogo, to znaczy, że chciałam, żeby była na dogo. Nie na innym forum, na którym nie jestem zarejestrowana i nie planuję być w najbliższym czasie przynajmniej. Tego postu to akurat nie dotyczy, bo jest po prostu relacją - ale w przypadku postów stanowiących głos w jakiejś dyskusji odbiera się w tym momencie autorowi szansę na dyskusję i obronę swojego zdania... Quote
Guciek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dobrze, w takim razie skasuje ;) EDIT: I juz nie ma ;) Rauni, czy mi sie wydaje, czy za kazdym razem kiedy bezposrednio ze soba piszemy Ty zawsze sie mnie czepiasz? ;) Quote
Rauni Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Wydaje Ci się. Ja się wszystkich czepiam. Dzięki. Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Rauni napisał(a): ale w przypadku postów stanowiących głos w jakiejś dyskusji odbiera się w tym momencie autorowi szansę na dyskusję i obronę swojego zdania... Tu się zgodzę - odbiera głos, ale takie posty jeszce nigdy chyba nie były na tamto froum przeklejone :) Z reguły sa to zdjęcia :D Quote
Flaire Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hmmm. Ja nie chcę się czepiać i dlatego dotąd nic nie mówiłam. Generalnie nie mam nic przeciwko temu, jeśli ktoś przeklei sobie jakieś pojedyńcze z moich zdjęć, żeby się pochwalić, coś zilustrować, itp. Ale w tym przypadku, przeklejone zostały WSZYSTKIE zdjęcia, które tu wstawiłam. A jako ich autor, chyba powinnam mieć prawo wyboru, gdzie je publikuję, prawda? I ja wybrałam dogomanię... Nie mam zamiaru prosić o usunięcie moich zdjęć z tamtego forum - naprawdę nie chcę robić o to awantury - ale przeklejanie całych postów czy dyskusji czy serii zdjęć to naprawdę nie jest dobry pomysł moim zdaniem. Decyzja, gdzie coś opublikować, a gdzie nie - należy do autora. Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ale w tym przypadku, przeklejone zostały WSZYSTKIE zdjęcia, które tu wstawiłam. Tak, rzeczywiście Gućka wzięła wszytskie zdjęcia cytatem, ale chcaiłam zaznaczyć, że w jak najbardziej pozytywnym celu:lol: A jako ich autor, chyba powinnam mieć prawo wyboru, gdzie je publikuję, prawda? I ja wybrałam dogomanię... Decyzja, gdzie coś opublikować, a gdzie nie - należy do autora. No logiczne:cool3: Będziemy pamiętać na przyszłośc (chociaż starałam się zawsze informowac przed, np. w przypadku zdjęć z zawodów). Nie mam zamiaru prosić o usunięcie moich zdjęć z tamtego forum - naprawdę nie chcę robić o to awantury - ale przeklejanie całych postów czy dyskusji czy serii zdjęć to naprawdę nie jest dobry pomysł moim zdaniem. Kłótnia nie jest potrzeba, bo chyba nikt nikogo nie chciał tym urazić, a wręcz przeciwnie:razz: Bo zapewniam, że zdjęcia pojawiły się w jak najbradziej pozytywnym kontekście i zostały jeszce opatrzone pozytywnymi komentarzami :) Wiem,że tu nie chodzi o to a o sam fakt przeklejenia, dlatego na przyszłośc będę pilnować co pojawia się na forum i czy jest wklejone za zgodą autora (dotychczas tez starałam sie to robić :) ) Ja już kończe wywód na temat zdjęć, bo to nie ten temacik :) A jeszce do seminarium i Sylvii. Czy ten pyrek który jest z nią na tym filmiku to ten z którym startowała na MŚ? Quote
Rauni Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Silvia ze wszystkimi swoimi psami startowała na MŚ. Z samoyedem miała 23. miejsce w large, z Vedette of the Gloaming "Lo" raz 5 i raz 4 miejsce w medium, a ta suczka na zdjęciach (Simply the Best de Loubajac, czyli "La") to ta, z którą dwukrotnie zdobyła Mistrzostwo Świata, a także dwukrotnie wygrała European Open. Też w medium oczywiście. Quote
Klaudia :-) Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A macie jakiś filmik z Silvią i La na torku? Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Klaudia :-)']A macie jakiś filmik z Silvią i La na torku? Wydaje mi się, że gdzieś krótko po MŚ, w pierwszych linkach jakie się pojawiały do filmików jest Sylvia z tą suczką (jesli dobrze kojarzę). Silvia ze wszystkimi swoimi psami startowała na MŚ. Z samoyedem miała 23. miejsce w large, z Vedette of the Gloaming "Lo" raz 5 i raz 4 miejsce w medium, a ta suczka na zdjęciach (Simply the Best de Loubajac, czyli "La") to ta, z którą dwukrotnie zdobyła Mistrzostwo Świata, a także dwukrotnie wygrała European Open. Też w medium oczywiście. Dzięki :) Quote
niuka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Klaudia jak wpiszesz Silvia Trkman w wyszukiwarke to pelno filmikow Ci wyskoczy ;) a tak swoja droga masz ja z tych mistrzostw na hopsiakowym serwerze (latwo rozpoznac - w eMkach dziewczyna w bialej koszulce i krotkich granatowych spodenkach z psem na rekach) i na filmikach, do ktorych jest link na oficjalnej stronie msa 2006 :) pozdrawiam Quote
Rauni Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Z MŚ z zeszłego roku, czyli jak się wygrywa :) http://www.smoothmovesagility.com/awc2005/videos.php Quote
Klaudia :-) Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 niuka niestety filmiki z Waszej stronki mi się nie otwierają:-( Rauni dziękuje:-) Quote
Guciek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 http://www.agility.fora.pl/viewtopic.php?p=13518 mój bład, zmieniłam. Przepraszam, wiecej nie bede, bedziecie chcialy to wrzucicie, nie to nie ;) Chcialam dobrze, podajac autora i zrodlo, biorac w cytat, nie wyszlo, przepraszam jeszcze raz ;) Koneic tematu ;) Quote
Robull Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Klaudia :-) napisał(a):niuka niestety filmiki z Waszej stronki mi się nie otwierają:-( Rauni dziękuje:-)Kaludia, na sąsiednim temacie (mistrzostwa świata)wyjasniełem (wydawało mi się, że wystarczająco) jak rozwiązać ewentualne problemy z oglądaniem zamieszczonych przeze mnie filmów. Jeśli mimo to masz z tym jakiś problem, to zapraszam do tamtego tematu, albo na PW... Proszę nie dublujmy tematów i nie róbmy tu bałaganu. Quote
FikuMiku Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Flaire napisał(a):I to by było wszystko. Mam jeszcze troszkę zdjęć z hali; tam były bardzo trudne na mój obiektyw warunki, a poza tym większość z halowych zdjęć nie jest mojego autorstwa. Ale przejrzę je i jeśli coś się nada, to poproszę autora o pozowlenie, żeby wstawić. Jeżeli o mnie mowa, to bardzo proszę wstawiaj! :p Quote
Jona Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dla wszystkich milosnikow Sylvii, jest juz strona internetowa naszej idolki :evil_lol: http://www.silvia.trkman.net/ wiedzieliscie o tym??? Quote
Jona Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 a widzialas w NEW filmik jak Bu jezdzi na desce? :lol: Quote
Recommended Posts