Chevers Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Wielkie Dzieki!! Jestem bardzo wdzieczny naszym dwóm wspaniałym dziewczynom Oldze i Niuce że wpadły na pomysł żeby zaprosić do nas tą wspaniałą dziewczynę ( a właściwie Dziewczynkę jak z bajki).Należą im sie wielkiie owacje za to wydarzenie które na pewno zmieni sposób myślenia wielu osób nie tylko o agility,ale o sposobie pracy z psami.Wszystko co przekazywała bylo proste, to jest własnie cecha ludzi genialnych(nie kompilkować).Daj cie nam dziewczyny powtórke i niech ta "dziewczynka jak z bajki" do nas powraca!!!! A wiem że jest taka możliwość, bo rozmawialiśmy z Sylwia w drodze do Warszawy. Quote
Jona Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Zdjcia suuuper! Ja tez bym wiele dala, aby zobaczyc Sylvie na wiosne (i byc juz z psem!) Quote
IraKa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Mokka'] :-o Widzę że Sylvia użwywa klikera. Tylko do sztuczek czy do nauki na torze też? Quote
OlaAB Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 przede wszystkim do nauki na torze :)sztuczki są po to aby pies był giętki i miał koordynację ruchową (wszelkie kółeczka, ósemki, chodzienie na tylnych łapkach, itd....) Quote
PATIszon Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Suplaj dalej, bo dobrze Ci to idzie.....:cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 OlaAB napisał(a):przede wszystkim do nauki na torze :)sztuczki są po to aby pies był giętki i miał koordynację ruchową (wszelkie kółeczka, ósemki, chodzienie na tylnych łapkach, itd....) I mnie tam nie było :placz: :placz: :placz: Napiszcie proszę coś więcej... :modla: Pozdrawiam Marysia i Una (klikerowe) Quote
niuka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 dzieki Wam za foteczki! jak zawsze mozna na Was liczyc - Mokka szczegolnie na Ciebie ;) dobrze, ze uwiecznilas La stojaca na przednich lapach, bo do mnie dalej jakos nie dociera, ze jest to mozliwe ;) a dzieki temu moje psy juz wiedza, ze i w domu juz nie moga byc bezpieczne, bo strefki, i cwiczenia rozciagajace moza robic i w tu ;) wylapalas mi kolejny sekret moich psow, ktore w czasie biegu trudno wypatrzec - tym razem z serii - im chaotyczniej tym lepiej - jakim cudem u klaka tylnie lapy wyladowaly przed przednimi na hustawce to ja nie wiem... :) Silvia na wiosne? tak szybko? ;) hmm.. myslalam o wczesnej jesieni, ale trzeba sie jej zapytac, kiedy ma czas :) prawdopodobnie zostal jej jeden mozliwy termin i nie bedziemy miec nic do gadania, albo wcale go nie ma i z usmiechem zaprosi nas do Slowenii na jakis maly trenindzek ;) pozdrawiam i czekam na wiecej zdjec! :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A jaki to pies (rasa) ? Świetnie to wygląda:crazyeye: Quote
MUTRA Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 niuka napisał(a):La jest owczarkiem pirenejskim :) a ściślej jego specjalną odmianą wyróżniającą się wrodzonym uszkodzeniem błędnika (czego skutki widać na powyższej fotografii):roll: Quote
Rauni Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Jeszcze doprecyzuję, że to jest odmiana owczarka pirenejskiego face rase (o któtkowłosym pysku), przy czym w dodatku egzemplarz trochę nietypowy (coś jakby sobie wyrabiać pogląd o spanielach na podstawie Sunday...). Quote
PATIszon Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Rauni napisał(a):Jeszcze doprecyzuję, że to jest odmiana owczarka pirenejskiego face rase (o któtkowłosym pysku), przy czym w dodatku egzemplarz trochę nietypowy (coś jakby sobie wyrabiać pogląd o spanielach na podstawie Sunday...). ...albo o rodezjanach na podstawie Keniusi..... Wniosek stad taki: jak cos jest popaprane psychicznie i nie do konca poprawne eksterierowo to do agility to!:evil_lol: Quote
Recommended Posts