Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie Dzieki!!
Jestem bardzo wdzieczny naszym dwóm wspaniałym dziewczynom Oldze i Niuce że wpadły na pomysł żeby zaprosić do nas tą wspaniałą dziewczynę ( a właściwie Dziewczynkę jak z bajki).Należą im sie wielkiie owacje za to wydarzenie które na pewno zmieni sposób myślenia wielu osób nie tylko o agility,ale o sposobie pracy z psami.Wszystko co przekazywała bylo proste, to jest własnie cecha ludzi genialnych(nie kompilkować).Daj cie nam dziewczyny powtórke i niech ta "dziewczynka jak z bajki" do nas powraca!!!!
A wiem że jest taka możliwość, bo rozmawialiśmy z Sylwia w drodze do Warszawy.

Posted

przede wszystkim do nauki na torze :)sztuczki są po to aby pies był giętki i miał koordynację ruchową (wszelkie kółeczka, ósemki, chodzienie na tylnych łapkach, itd....)

Posted

OlaAB napisał(a):
przede wszystkim do nauki na torze :)sztuczki są po to aby pies był giętki i miał koordynację ruchową (wszelkie kółeczka, ósemki, chodzienie na tylnych łapkach, itd....)

I mnie tam nie było :placz: :placz: :placz:

Napiszcie proszę coś więcej... :modla:

Pozdrawiam
Marysia i Una (klikerowe)

Posted

dzieki Wam za foteczki! jak zawsze mozna na Was liczyc - Mokka szczegolnie na Ciebie ;)

dobrze, ze uwiecznilas La stojaca na przednich lapach, bo do mnie dalej jakos nie dociera, ze jest to mozliwe ;) a dzieki temu moje psy juz wiedza, ze i w domu juz nie moga byc bezpieczne, bo strefki, i cwiczenia rozciagajace moza robic i w tu ;)

wylapalas mi kolejny sekret moich psow, ktore w czasie biegu trudno wypatrzec - tym razem z serii - im chaotyczniej tym lepiej - jakim cudem u klaka tylnie lapy wyladowaly przed przednimi na hustawce to ja nie wiem... :)

Silvia na wiosne? tak szybko? ;) hmm.. myslalam o wczesnej jesieni, ale trzeba sie jej zapytac, kiedy ma czas :) prawdopodobnie zostal jej jeden mozliwy termin i nie bedziemy miec nic do gadania, albo wcale go nie ma i z usmiechem zaprosi nas do Slowenii na jakis maly trenindzek ;)

pozdrawiam i czekam na wiecej zdjec! :)

Posted

niuka napisał(a):
La jest owczarkiem pirenejskim :)
a ściślej jego specjalną odmianą wyróżniającą się wrodzonym uszkodzeniem błędnika (czego skutki widać na powyższej fotografii):roll:

Posted

Jeszcze doprecyzuję, że to jest odmiana owczarka pirenejskiego face rase (o któtkowłosym pysku), przy czym w dodatku egzemplarz trochę nietypowy (coś jakby sobie wyrabiać pogląd o spanielach na podstawie Sunday...).

Posted

Rauni napisał(a):
Jeszcze doprecyzuję, że to jest odmiana owczarka pirenejskiego face rase (o któtkowłosym pysku), przy czym w dodatku egzemplarz trochę nietypowy (coś jakby sobie wyrabiać pogląd o spanielach na podstawie Sunday...).

...albo o rodezjanach na podstawie Keniusi.....
Wniosek stad taki: jak cos jest popaprane psychicznie i nie do konca poprawne eksterierowo to do agility to!:evil_lol: