Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyobrażałam sobie, że jest duuuużo bardziej dzika! Jadła nam z ręki przysmaki, a jak już maluchy się najadły to wyszła przed budę i poczuła się na tyle komfortowo, że zamknęła oczka i zdrzemnęła się, chociaż cały czas była czujna. I miałam wrażenie, że tak troszkę było jej smutno jak wychodziłyśmy...?

Posted

widzę Aniu, że byłaś z wizytą u Morii i maluchów :)
ja myślę, że ona się szybko oswaja, bo kiedyś miała swoich ludzi, może nawet ją dobrze traktowali,
i myślę, że dobrze na nią wpływa towarzystwo ludzi - tam właściwie cały czas ktoś jest, albo my jeździmy, albo siedzą przy niej tymczasowi opiekunowie, jedzenie i picie też podają jej różni ludzie, dzięki temu może się przekonuje, że człowiek nie musi być zły

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ukradłam labkę i nowofunlanda :evil_lol:

oj bardzo ciekawe kto był tatusiem, bo szczeniaki to faktycznie niezła mieszanka

Posted

ania z poznania napisał(a):
Najbardziej podobają mi się bursztynki, ale wszystkie są cudne!

A ja wprost ubóstwiam te biało-kremowe szkraby : D śliczne są
Tatuś to przede wszystkim spory musiał być ;) bo psiaki wydają się na zdjęciach i filmiku na prawdę duże, a przecież nawet miesiąca nie mają skończonego..

Posted

Ja się tam nie znam, więc się zapytam- od kiedy małe można przestawiać na normalne jedzenie? Żeby biedaczke troche odciazyc..
wyobrazcie sobie co by sie dzialo gdybyscie jej nie pomogli....

Posted

[quote name='Boogie']Pozdrowionka :)

A to było pozowane?! :loveu:

O której jutro (tfu...to już dziś ;) ) jesteście u Morii? A kiedy sesje indywidualne? To mnie nie może ominąć :)