supergoga Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Maluchy już na stronie Fundacji. Jestem fanką Amber Quote
What May NN Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 są więc i labki i niufki i kaukazy - jest w czym wybierać ;-) Amber ma więc dużo fanów - co ciekawe non stop je, nawet zasypia w misce, a kiedy się budzi od razu pędzi do cyca i tak na zmianę ;-) będę miała za niedługo chywtający za serducho tekst o szczylach - czy możemy prosić którąś z utalentowanych ciotek o ogłoszonka ?? Quote
supergoga Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 A zajrzeliście na stronę Fundacji, widzieliście je? Może tak być? Quote
ania z poznania Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='supergoga']Maluchy już na stronie Fundacji. Jestem fanką Amber Wcale Ci się nie dziwię :)! Mnie podbiła totalnie, Luzak zresztą też, co najlepsze- pierwsza wgramoliła mi się na kolana, buzi, buzi, a później zaprezentowała obżarstwo totalne- cyc, miska, cyc :). będę miała za niedługo chywtający za serducho tekst o szczylach - czy możemy prosić którąś z utalentowanych ciotek o ogłoszonka ?? Mam wykupione kilka pakietów na bazarku, jeden dam maluchom :). Tylko potrzebuję tekst i namiary. Quote
supergoga Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Alaska dostała prezent na Dzień Dziecka od swojej wirtualnej mamusi - dziękujemy za wpłatę bardzo, bardzo! Quote
SkarpetKa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 supergoga napisał(a):A zajrzeliście na stronę Fundacji, widzieliście je? Może tak być? Ja bym dodała o obowiązku sterylizacji/kastracji w odpowiednim wieku. Quote
Boogie Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 supergoga napisał(a):Maluchy już na stronie Fundacji. Jestem fanką Amber A ja jestem fanem wszystkich, każdy jest wyjątkowy i czym innym zachwyca. Tekst na stronie fundacji czytałem, jak dla mnie bardzo dobry. Quote
ania z poznania Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Taaaak.... Nowofunland też był obłędny- drzemał w misce i jadł, jednocześnie. Po dłuuuuugiej takiej sesji odszedł od michy ale po 10 sekundach przemyślał sprawę i wrócił ;) Quote
Ajula Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 supergoga napisał(a):A zajrzeliście na stronę Fundacji, widzieliście je? Może tak być? tekst na stronie fundacji super! a zdjęcia są po prostu zarąbiste, Darek chyba zawodowo powinien się zająć psią fotografią :) Amber jest prześliczna, ma chyba najładniejsze kolorki - takie bursztynowe i pomyśleć, że na początku stwierdziliśmy, że szkoda, że dwa są takie bure, bo nikt ich nie zechce Quote
Ajula Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 SkarpetKa napisał(a):Ja bym dodała o obowiązku sterylizacji/kastracji w odpowiednim wieku. to i tak jest w umowie Quote
Ajula Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 dziś rano miałam dwa telefony o szczeniaki - jeden z Krakowa - wrażenia z rozmowy mam pozytywne, tylko czy damy tak daleko psa? Pani chce nawet po niego przyjechać, nie wiem, mam szukać kogoś na wizytę? - drugi z okolic Poznania, ale jak powiedziałam o ankiecie i wizycie, to Pani się rozłączyła Quote
What May NN Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 ja mam "non stop" telefony i smsy.. "jakiej rasy te psy?" "czy są darmowe?" wysłałam dwie ankiety - narazie cisza.. Ajula jeśli Państwo chcą przyjechać to można szukać kogoś na wizytę - ja tak uważam. Quote
supergoga Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ja też. Sporo psów pojechało daleko i jest ok. Nie warto skreślać. A dla zainteresowanych - kolejna tragedia. Mamy od dzisiaj szczeniaka po wypadku - od pijanej Pani, która go olała. Leży w klinice - operowany właśnie. Trzyjamcie kciuki. To mała półroczna sunia. Koszt ok. 1000 zł - nie wiem jak podołamy? Po południu jadę do kliniki. Quote
Boogie Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 a pijanej pani personalia sa znane, warto może by ją zgłosić? Quote
supergoga Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nie ma po co - to menelski element, piesek chyba był bez smyczy wpadł pod auto. Pani nawet by leczenia nie podjęła bo za co. Zabrała ja wolontariuszka z Kociego Pazura - zawiozła do naszej wetki, i stamtąd zaraz dzwonili do mnie. Nie było czasu na nic innego - chodziło o zycie małej. Teraz w klinice. Czekam na wieści. Założę wątek wieczorem jak wrócę. Nazywa się Kuleczka. Quote
Boogie Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ale to pani by chociaz mandacik dostala, jakby nie zaplacila to by ja US scigal i z zasilku czy czegos tam pewnie by jej zabral. Ale oczywiscie psiak wazniejszy, moglo nie byc czasu na spisywanie danych. Quote
supergoga Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 To było w Luboniu, dziewczyna chyba przejeżdżała - ratowała psa. trudno, ale na bank ta pani psa nie dostanie. Oby z tego wyszła maleńka. Quote
ania z poznania Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Trzymam kciuki! Ajula, z Krakowa do wizyty p/a- Asior, Irenaka, jeżeli chcesz dam Ci namiar telefoniczny, dziewczyny konkretne bardzo :) Quote
malinaoona Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ajula napisał(a):dziś rano miałam dwa telefony o szczeniaki - jeden z Krakowa - wrażenia z rozmowy mam pozytywne, tylko czy damy tak daleko psa? Pani chce nawet po niego przyjechać, nie wiem, mam szukać kogoś na wizytę? - drugi z okolic Poznania, ale jak powiedziałam o ankiecie i wizycie, to Pani się rozłączyła ja juz kiedys jechalam z psem do Krk i całkiem miło nam podróż minęła :) Gosia daj znać co z małą :( Quote
Ajula Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 - dziś zgłosiła się osoba z okolic Bielsko-Białej, myślę, że to fajny dom muszę kogoś poszukać na wizytę - jeśli kojarzycie, kto jest z tamtej okolicy, to dajcie znać - zgłosiła się mailowo osoba, która chce kupić następny worek karmy dla szczeniąt Quote
Boogie Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dostałem info, karma wieczorem będzie na miejscu :) 15kg dla szczeniaków! Quote
Recommended Posts