Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najwięcej pracy (takiej fizycznej) w całą akcję włożyli kmk i Boogie i im należą się największe gratulacje i podziękowania :-)

teraz trzeba porządnie zająć się Morią, musi się zregenrować, nabrac ciała po szczylach, później sterylka i super dom - innego zakończenia tej historii sobie nie wyobrażam !! :-)

Posted

What May NN napisał(a):
najwięcej pracy (takiej fizycznej) w całą akcję włożyli kmk i Boogie i im należą się największe gratulacje i podziękowania :-)

teraz trzeba porządnie zająć się Morią, musi się zregenrować, nabrac ciała po szczylach, później sterylka i super dom - innego zakończenia tej historii sobie nie wyobrażam !! :-)

Wszystkim należą się podziękowania, bo wspólnie udało nam sie zlapac Morię, razem z jej olbrzymią pomocą odchować maluchy i znaleźć im domy. Teraz musimy zrobic wszystko żeby jej znaleźć dobry dom. Wymagań dużych nie ma, potrzebuje po prostu kawałek swojego miejsca, pełnej miski i człowieka. Czuję, że będzie z niej świetny przyjaciel.

Posted

Zapraszamy do nas stęsknionych:)
4 koty i pies będzie co robić :)
Teodor to uparty rozrabiak :) Zabiera mi poduszke, wie już gdzie trzymamy jego nagrody i podchodzi pod szafke i piszczy:)
Zdjęcia wyślemy w przyszłym tygodniu, teraz mogę jedynie mms.
Jak czuje się Mama? wszystkie pieseczki mają dom ?

Posted

Nasza Tesla (mojra) jest boska. Oczywiście nie jesteśmy obiektywni, ale uwazamy,że jest wybitnie mądra, nie załatwia sie w domu, sygnalizuję jak chce się załatwic, reaguje na ,,nie wolno" , przynosi piłkę , a co dla nas najmilsze, już wie,że my to my i choc jest przyjazna dla wszystkich , to zawsze pod naszym nogami odpoczywa:) . A i mamy miłą niespodziankę , otóż Tesla nie ma choroby lokomocyjnej, podróżuje z nami bez żadnych problemów, więc super:) my też wyślemy zdjęcia, wczoraj miała swoja pierwsza sesje.

Posted

A Moria już w hotelu. Z przeczesanym futerkiem, podciętymi pazurami, zaczęła nowa drogę. Na razie wystraszona i zdezorientowana, dostała boks na uboczu żeby spokojnie doszła do siebie. Mam nadzieję, że niedługo zobaczymy inną, pewną siebie super mamuśkę.

Posted

Morka nie zawiodła :) Cwana bestia.
W pierwszy wieczór pobytu w Golinie znalazła słabe punkty kojca i punkt 22:00 wylazła na podwórko :)
[Boogie mówi, że Ona tylko podsłuchała rozmowę z Michałem i zastosowała moje uwagi w praktyce].
Trochę było ganiania za nią, ale wszystko skończyło się dobrze - Morka trafiła na noc do boksu w budynku.
W ciągu dnia apetyt owszem, ale na smyczy wychodzić to już nie - księżniczka na spacery na rękach była noszona.

Posted

kochani wybaczcie, że się nie odzywam, nie pomagam, nie wchodzę na dogo - muszę się skupić na pracy, bo mam sezon, jak się zrobi luźniej, to znowu do was wrócę
ale bez pracy nie ma kasy - a kasa potrzebna

zmieniam tytuł, być może faktycznie Morii warto założyć nowy wątek?