Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstępnie Amber zarezerwowana. Państwo przyjadą z Opola w sobotę, jesli do tego czasu Tesla nie znajdzie domu to obiecałem, że będą mogli wybrać między nimi dwiema. Państwo napisali, że są zrozpaczeni że obu nie możemy przetrzymać na 100% do soboty bo zdecydowac się nie mogą, obie im sie podobają ;)

Posted

wizyta dla Luzaka wypadła bardzo dobrze :)
można go zawozić
Pani obiecała, że będzie pisała i pokazywała zdjęcia, powiedziałam jej, że dostanie linka do wątku

właśnie zadzwoniła Pani i powiedziała, że JUTRO oni przyjadą do Poznania po Luzaka, bo już się nie mogą doczekać!

Posted

super wieści, powodzenia dla maluszków, które są już w domkach

gdyby tylko jeszcze Morią tam ktoś się interesował, zaraz zostanie bez małych, bez domku....

Posted

Tesla i Piko były wczoraj gwiazdami regionalnej telewizji WTK :-)
Ich oczywistej zajefajności nie przyćmił nawet fakt, że swoją chorobą lokomocyjną Tesla za***łatwiła mojego męża i samego Piko

Posted

Ajula napisał(a):
wizyta dla Luzaka wypadła bardzo dobrze :)
można go zawozić
Pani obiecała, że będzie pisała i pokazywała zdjęcia, powiedziałam jej, że dostanie linka do wątku

właśnie zadzwoniła Pani i powiedziała, że JUTRO oni przyjadą do Poznania po Luzaka, bo już się nie mogą doczekać!

Mam nadzieję, że to nie nasza "wina" :D śliczne szczeniaki. trzymamy kciuki za resztę i dzielną mamusię ;)

Posted

Właśnie sie szykujemy na podróż po Luzaka, czeka nas 4,5 godziny jazdy ale czego sie nie robi dla zwierzaków. Juz sie nie mozemy DOCZEKAC! Mam nadzieje ze nie zabłądzimy ;)

Posted

Zatem życzymy bezpiecznej podróży i szerokiej drogi!!! Luzak jest boooooski. Wszystkie psiaki są super ale on od początku był moim ulubieńcem :-) Czekamy na relację z pierwszych chwil waszej nowej rodzinki.