What May NN Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 szczyle zaszczepione i odpchlone!! Moria odpchlona!! pracowite popołudnie, ale się udało ;-) Quote
Boogie Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Luzak wygrał w konkursie na największego wyjca samochodowego, mimo usilnych starań Skarpetce się nie udało go pobic ;) Quote
Ajula Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 dziś miałam zapytanie o Piko albo Nano - z Krakowa :D przez telefon rozmowa była ok, wysłałam ankietę, czekam na odpowiedź Quote
What May NN Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 a ja mam fajną ankietę dla psa, który zostanie - może być Piko lub Nano Quote
Boogie Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Madzik sprawdziła dom w Opolu, wszystko w jak najlepszym porządku. Dzięki Madzik! Teraz czekam na odpowiedz czy Amber czy Tesla maja rezerwację. Quote
Boogie Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Wstępnie Amber zarezerwowana. Państwo przyjadą z Opola w sobotę, jesli do tego czasu Tesla nie znajdzie domu to obiecałem, że będą mogli wybrać między nimi dwiema. Państwo napisali, że są zrozpaczeni że obu nie możemy przetrzymać na 100% do soboty bo zdecydowac się nie mogą, obie im sie podobają ;) Quote
Ajula Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 niech biorą obie :) do mnie z ankiet, które wczoraj wysłałam jak na razie żadna nie wróciła Quote
Boogie Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ja wysyłałem jedną i też cisza. Telefon dziś miałem jeden, ale podejrzewam że na telefonie sie skończy. Quote
What May NN Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 potrzebujemy kogoś kto przeprowadzi wizyte w poznaniu na smochowicach dość szybko, my zarobieni po uszy!! Quote
supergoga Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Nie wiem czy Klaudia juz wrócila, może by pomogła z Elonią. JUtro zapytam. Quote
Boogie Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jutro, a raczej juz dziś pierwsze maluchy jadą do swoich domów! :) Quote
What May NN Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Alaska, Nano i Amber w nowych domkach :-) Towarzystwo dziś wymęczyliśmy więc nowe fotki są! Moria Uploaded with ImageShack.us Moria osaczona Uploaded with ImageShack.us Newton Uploaded with ImageShack.us Amber lub Luzak ;-) Uploaded with ImageShack.us Tesla szukająca domu Uploaded with ImageShack.us Quote
supergoga Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Wielkopsy jak się patrzy. Łukasz, a jak tam wyjazd dzisiejszy - jak wrażenia, napisz mailem chociać. Quote
malinaoona Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 no to zostały 2 Piko i Tesla (mały zarzyganiec) :D Quote
What May NN Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 nie wiemy jeszcze jak wizyta dla Luzaka edit. już wiemy - Luzak jedzie pod Wrocław a Tesla prawdopodobnie pod Poznań ;-) jak dobrze pójdzie zostaje Piko do adopcji!! Quote
Ajula Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 wizyta dla Luzaka wypadła bardzo dobrze :) można go zawozić Pani obiecała, że będzie pisała i pokazywała zdjęcia, powiedziałam jej, że dostanie linka do wątku właśnie zadzwoniła Pani i powiedziała, że JUTRO oni przyjadą do Poznania po Luzaka, bo już się nie mogą doczekać! Quote
snuszak Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 super wieści, powodzenia dla maluszków, które są już w domkach gdyby tylko jeszcze Morią tam ktoś się interesował, zaraz zostanie bez małych, bez domku.... Quote
Marylin Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Tesla i Piko były wczoraj gwiazdami regionalnej telewizji WTK :-) Ich oczywistej zajefajności nie przyćmił nawet fakt, że swoją chorobą lokomocyjną Tesla za***łatwiła mojego męża i samego Piko Quote
Kulkerson Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ajula napisał(a):wizyta dla Luzaka wypadła bardzo dobrze :) można go zawozić Pani obiecała, że będzie pisała i pokazywała zdjęcia, powiedziałam jej, że dostanie linka do wątku właśnie zadzwoniła Pani i powiedziała, że JUTRO oni przyjadą do Poznania po Luzaka, bo już się nie mogą doczekać! Mam nadzieję, że to nie nasza "wina" :D śliczne szczeniaki. trzymamy kciuki za resztę i dzielną mamusię ;) Quote
Ajula Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 dziś w nocy wyjeżdżam, wrócę 29.06. mam nadzieję, że wszystko się uda i reszta malców też znajdzie się w swoich domach Quote
ewa-85 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Właśnie sie szykujemy na podróż po Luzaka, czeka nas 4,5 godziny jazdy ale czego sie nie robi dla zwierzaków. Juz sie nie mozemy DOCZEKAC! Mam nadzieje ze nie zabłądzimy ;) Quote
Marylin Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Zatem życzymy bezpiecznej podróży i szerokiej drogi!!! Luzak jest boooooski. Wszystkie psiaki są super ale on od początku był moim ulubieńcem :-) Czekamy na relację z pierwszych chwil waszej nowej rodzinki. Quote
Recommended Posts