Ajula Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 czyli zaklepane domy mają: Alaska, Volt, Skarpetka, Suzi, Newton i Amber zgadza się? czyli zostały jeszcze Tesla, Piko, Nano i Luzak Quote
Ajula Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 tak, wiem, ale już prawie prawie Amber ma dom ;) jakby nie, to w kolejce czeka następny Quote
Boogie Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Nie byłem na wizycie, ludzie zrezygnowali na razie z Amber, nie są gotowi na nowego pieska po smierci poprzedniego. Quote
Boogie Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ja ponawiam prośbę o wizyte przedadopcyjną w Opolu. Jest chetna osoba na Teslę. Madziek do której pisałem nie odpowiada. EDIT: Odezwała się, postara się zrobić wizytę :) Quote
Ajula Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 ja koniecznie potrzebuje kogoś na wizytę w tej Lutomi. Pani dzwoni i pisze maile, jest zdecydowana na Luzaka, w rozmowach wypada dobrze, ale wolałabym, żeby ktoś do niej zajrzał. A jutro przyjedzie pomóc nam przy szczepieniu dziewczyna chętna na Amber - ta która czekała w kolejce. Zaprosiłam ją, bo wydaje mi się sensowna, powiedziałam, że może przyjechać zobaczyć Amber. Jeszcze trzeba zrobić u niej wizytę. Quote
ania z poznania Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Boogie napisał(a):Ja ponawiam prośbę o wizyte przedadopcyjną w Opolu. Napisz do Madziek :) Quote
What May NN Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ajula napisał(a):A jutro przyjedzie pomóc nam przy szczepieniu dziewczyna chętna na Amber - ta która czekała w kolejce. Zaprosiłam ją, bo wydaje mi się sensowna, powiedziałam, że może przyjechać zobaczyć Amber. Jeszcze trzeba zrobić u niej wizytę. mam nastepnych chetnych na Amber - rozumiem, że wstępnie zarezerwowana?? wróciłam właśnie od dzieciaków i Morii.. małe tak strasznie piszczą przy bramce by wyjść, a jak odchodziłam to był jeden wielki skowyt :-( Moria cieszyła się na mnie i zachęcała do zabawy :-) maluchy wielkopsy - niemożliwe, boskie, wspaniałe, gryzące, skaczące, warczące, biegające.. a co się działo jak ciocia przyniosła gotowanego kurczaczka - DIABŁY ;-) Quote
Ajula Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 tak, wydaje mi się, że ona była następna w kolejce ankietę już w tamtym tygodniu mi odesłała Quote
What May NN Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ajula napisał(a):tak, wydaje mi się, że ona była następna w kolejce ankietę już w tamtym tygodniu mi odesłała ok, zaproponuje Teslę kogo można prosić o wizytę w obornikach?? Quote
Ajula Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 w tych obornikach koło Poznania? tam jest pełno aktywnych dziewczyn, trzeba popatrzeć po ich wątkach Quote
Boogie Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Jutro, najpóźniej w środe będzie wizyta dla Tesli w Opolu. Quote
What May NN Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 a w obornikach chyba nie robimy wizyty - kojec, a sterylka niekoniecznie!! Quote
SkarpetKa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 What May NN napisał(a):a w obornikach chyba nie robimy wizyty - kojec, a sterylka niekoniecznie!! O nie, nie! Moriowych dzieci tam nie posyłajmy! Quote
supergoga Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Ja mam kolejne 2 szczeniaki odebrane z interwencji, pozostawione same na działce. Ponoc mixy dobka i onka. I nie mam gdzie ich wziąć. Dzisiaj będą u wetki. Tylko co z nimi, nawet tymczasu nie mam. Quote
Ajula Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 wieczorem powiecie mi, które szczeniaki jeszcze wolne, bo dzwoniła do mnie sensowna dziewczyna z Rumii, rozmowa wypadła dobrze te nowe szczeniaki o których pisze Supergoga trzeba też umieścić na facebooku, bo jak narazie to chyba wszystkie osoby zainteresowane szczeniakami Morii są z fb Quote
supergoga Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Ok. 15.00 będe miała ich zdjęcia. Na razie idę się powiesić, na dzisiaj mam chyba dość. Quote
Ajula Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 a tak w ogóle to chyba trzeba zrobić na fb oddzielną akcję, że poszukujemy domów tymczasowych w Poznaniu i okolicy, może ktoś się zgłosi i udostępni chociaż kawałek ogródka Quote
supergoga Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 BYłoby super. Zaraz dzwonie do Oli, może zrobi Quote
ania z poznania Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Dziewczyny, czy mi się wydaje tylko czy w tym roku rzeczywiście jest wyjątkowy urodzaj :roll:? Quote
supergoga Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/209516-Piękne-szczeniaki-mix-dobka-i-onka-szukam-tymczasu-choćby?p=17063986#post17063986 Oj Aniu i to wielki, a to dopiero początek sezonu Quote
Ajula Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 supergoga napisał(a):BYłoby super. Zaraz dzwonie do Oli, może zrobi na fb już jest akcja, że szukamy domów tymczasowych - dzięki Ola! może coś z tego wyjdzie, ludzie się już pytają Quote
Recommended Posts