Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ponawiam prośbę o wizyte przedadopcyjną w Opolu. Jest chetna osoba na Teslę. Madziek do której pisałem nie odpowiada.

EDIT: Odezwała się, postara się zrobić wizytę :)

Posted

ja koniecznie potrzebuje kogoś na wizytę w tej Lutomi. Pani dzwoni i pisze maile, jest zdecydowana na Luzaka, w rozmowach wypada dobrze, ale wolałabym, żeby ktoś do niej zajrzał.

A jutro przyjedzie pomóc nam przy szczepieniu dziewczyna chętna na Amber - ta która czekała w kolejce. Zaprosiłam ją, bo wydaje mi się sensowna, powiedziałam, że może przyjechać zobaczyć Amber. Jeszcze trzeba zrobić u niej wizytę.

Posted

Ajula napisał(a):
A jutro przyjedzie pomóc nam przy szczepieniu dziewczyna chętna na Amber - ta która czekała w kolejce. Zaprosiłam ją, bo wydaje mi się sensowna, powiedziałam, że może przyjechać zobaczyć Amber. Jeszcze trzeba zrobić u niej wizytę.

mam nastepnych chetnych na Amber - rozumiem, że wstępnie zarezerwowana??

wróciłam właśnie od dzieciaków i Morii..
małe tak strasznie piszczą przy bramce by wyjść, a jak odchodziłam to był jeden wielki skowyt :-(
Moria cieszyła się na mnie i zachęcała do zabawy :-)
maluchy wielkopsy - niemożliwe, boskie, wspaniałe, gryzące, skaczące, warczące, biegające..
a co się działo jak ciocia przyniosła gotowanego kurczaczka - DIABŁY ;-)

Posted

Ja mam kolejne 2 szczeniaki odebrane z interwencji, pozostawione same na działce. Ponoc mixy dobka i onka. I nie mam gdzie ich wziąć. Dzisiaj będą u wetki. Tylko co z nimi, nawet tymczasu nie mam.

Posted

wieczorem powiecie mi, które szczeniaki jeszcze wolne, bo dzwoniła do mnie sensowna dziewczyna z Rumii, rozmowa wypadła dobrze

te nowe szczeniaki o których pisze Supergoga trzeba też umieścić na facebooku, bo jak narazie to chyba wszystkie osoby zainteresowane szczeniakami Morii są z fb

Posted

a tak w ogóle to chyba trzeba zrobić na fb oddzielną akcję, że poszukujemy domów tymczasowych w Poznaniu i okolicy, może ktoś się zgłosi i udostępni chociaż kawałek ogródka

Posted

supergoga napisał(a):
BYłoby super. Zaraz dzwonie do Oli, może zrobi

na fb już jest akcja, że szukamy domów tymczasowych - dzięki Ola!
może coś z tego wyjdzie, ludzie się już pytają