Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

miałam dziś milion telefonów w sprawie szczyli, dostałam też milion maili..
część "podziękowała", części ja podziękowałam, wysłałam ok.10 ankiet (warszawa, kraków, szczecin, stargard szczeciński, poznań i okolice) teraz czekamy!

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mnie dziś prawie całą zjadły :p Wszystko mi gryzły - koszulkę, spodnie, buty (też obsiusiały), sznurówki, ręce też mam pogryzione :diabloti: Po prostu rzuciły się na mnie całą watahą! Są boskie!:loveu:

Posted

zgłosiła się Pani chętna na adopcję Luzaka, ankieta i wymiana maili wypadła ok, ale państwo mieszkają 60 km za Wrocławiem - do Wrocławia by dojechali po psiaka
tylko jak znaleźć kogoś na wizytę??
dziewczyny z Wrocławia prosić, żeby pojechały 60 km za wrocław, to jednak trochę daleko

Posted

Ajula napisał(a):
zgłosiła się Pani chętna na adopcję Luzaka, ankieta i wymiana maili wypadła ok, ale państwo mieszkają 60 km za Wrocławiem - do Wrocławia by dojechali po psiaka
tylko jak znaleźć kogoś na wizytę??
dziewczyny z Wrocławia prosić, żeby pojechały 60 km za wrocław, to jednak trochę daleko

sprecyzuj gdzie dokładnie, a nóż widelec ktoś na dogo się znajdzie
a ja bym miała transport do Wrocka, ale już w ten wtorek, szkoda że się nie wyrobimy...

Posted

na żywo Morii to ja nie widziałam ale dla mnie ze zdjęć to ona średnio przypomina wilczaka (to tak jak Sonia i długonogi jamnik :diabloti::diabloti:)
ale sprobować można, wpadnie w oko i akurat pomogą

Posted

ania z poznania napisał(a):
W jakim kierunku od Wro to jest? Mogę popytać dziewczyny z Wro i z Dzierżoniowa.

Lutomia Dolna, gmina Świdnica

czy Amber jest już zarezerwowana?
bo mam chętnych na nią z Poznania - ankieta wypadła bardzo dobrze, mogłabym się umówić na wizytę

ja myślę, że Moria ma głowę podobną do wilczaka

Posted

ok, jak jest dobry dom, to nie mieszam
ja tej pani i tak pisałam, że Amber jest raczej już zaklepana, może uda mi się ją namówić na innego psiaka

Posted

ania z poznania napisał(a):
Podobne! Fajne nawet :)

fajne, mi też się spodobały

u tych państwa jest jamnik, nie wiadomo, czy zaakceptuje chłopaczka, bo jamnik to jamnik - ma swoje zdanie