ania z poznania Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Boogie napisał(a):Co ludzie maja z tymi jasnymi... Zawsze tak.... Gdzieś czytałam, że jasne psy są odbierane jako łagodniejsze. W Mosinie mamy trzy onkowate sunie, szczeniory, dwie czarne podpalane i jedną jasną, która zarezerwowana..?? Quote
martaipieski Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 tak ja wiem ze z labka to one nic kompletnie w sobie nie maja no moze poza umaszczeniem :D dlatego napisałam do tych Panstwa ze sa to kundelki i nie wiadomo jak beda wygladały gdy dorosna Quote
klaki91 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Marudzicie, mi też się te jasne najbardziej podobają :) choć nie przeczę, że wszystkie są śliczne Quote
Boogie Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 ania z poznania napisał(a):Zawsze tak.... Gdzieś czytałam, że jasne psy są odbierane jako łagodniejsze. W Mosinie mamy trzy onkowate sunie, szczeniory, dwie czarne podpalane i jedną jasną, która zarezerwowana..?? No tego to już kompletnie nie rozumiem, ON'ek musi jak ON'ek wyglądać, czyli czarny podpalany. Quote
ania z poznania Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 No widzisz, okazuje się, że jednak nie..... Jasny to taki rarytas ;) A odbiegając od tematu- znacie może kogoś kto jedzie do Warszawy i mógłby zabrać boksię z Mosiny do DT??????? Quote
ania z poznania Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A ja się zastanawiałam po co na jednym bazarku sprzedają tyle farb blond do włosów :splat::evil_lol: Quote
supergoga Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 ania z poznania napisał(a):No widzisz, okazuje się, że jednak nie..... Jasny to taki rarytas ;) A odbiegając od tematu- znacie może kogoś kto jedzie do Warszawy i mógłby zabrać boksię z Mosiny do DT??????? Oj też mam takie pytanie - mam do odbioru w stolicy cosik na bazarki. Quote
klaki91 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Nie tylko w Poznaniu taki urodzaj szczeniąt: http://allegro.pl/bezdomna-sunia-i-10-szczeniakow-szukamy-domow-i1638830788.html Quote
supergoga Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Zgadza się. Właśnie jedziemy z TZ-em i eloonia po kolejne 6 szczeniąt. Urodzaj jak nic. http://www.dogomania.pl/threads/208618-Pomocy!!!-Sześć-szczyli-przy-drodze!?p=16968850#post16968850 To te Quote
Ajula Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Krzysiek będzie jechał prawdopodobnie po następnym weekendzie - tzn. po 5 czerwca do Sochaczewa, ale podjechałby i do Warszawy Quote
snuszak Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 a boksia z Mosiny by dała radę się wpakować do autka? Quote
Ajula Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 snuszkak napisał(a):a boksia z Mosiny by dała radę się wpakować do autka? a właśnie o niej myślałam, bo Ania już pytała :) ania z poznania napisał(a): A odbiegając od tematu- znacie może kogoś kto jedzie do Warszawy i mógłby zabrać boksię z Mosiny do DT??????? Quote
snuszak Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 :p:p super, bo tam przepełnienie ten DT to dla niej duża szansa Quote
ania z poznania Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 I też dla Dziadeczka, damy go do boksu po niej. Quote
Boogie Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Maluchy dziś latały po kojcu, po podstawieniu do miski same jedały, także dziś praktycznie wszystkie wsuwały karmę. Może Moria odrobine odsapnie od karmienia. Pewne sa już płcie wszystkich maluchów, podaję poniżej: - biszkoptowa dziewczynka - biszkoptowy chłopak - bursztynowa dziewczynka - bursztynowy chłopak (Luzak) - czarna dziewczynka ze skarpetkami - czarna dziewczynka z białym krawatem - czarny chłopak z białym krawatem - czarny chłopak z białym krawatem - czarny chłopak z białym krawatem - ciemnobrązowa dziewczynka podpalana Także jest 5 dziewczynej i 5 chłopaków. Quote
ania z poznania Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 A czy bursztynowa dziewczynka może mieć na imię Amber? Quote
Boogie Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Jak dla mnie może, mam tylko prośbę, jak ktoś będzie wystawiał aukcje czy ogłoszenia żeby dodawał dużymi literami przy imieniu "z MORASKA", wtedy Gosi i pozostałym osobom w razie telefonów będzie łatwiej stwierdzić o które szczeniaki chodzi. Ludzie z tego co słyszałem dzwonią i nie potrafia okreslić dokładnie jakim psiakiem są zainteresowani. Quote
ania z poznania Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='Boogie']Ludzie z tego co słyszałem dzwonią i nie potrafia okreslić dokładnie o którego psiaka im chodzi. Ha, nie tylko tego nie potrafią określić :). Polecam w wolnej chwili do poczytania ten wątek, same "kwiatki" telefoniczne i mailowe :) http://www.dogomania.pl/threads/207657-Po-ile-ten-pies-%29 Quote
Ajula Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 to może Boogie dodaj do ich opisu już imiona :) Boogie napisał(a): - biszkoptowa dziewczynka - biszkoptowy chłopak - bursztynowa dziewczynka - bursztynowy chłopak (Luzak) - czarna dziewczynka ze skarpetkami - czarna dziewczynka z białym krawatem - czarny chłopak z białym krawatem - czarny chłopak z biały krawatem - czarny chłopak z biały krawatem - ciemnobrązowa dziewczynka podpalana . niech będzie Luzak i Amber, a resztę z tych, które proponowałeś wcześniej Quote
Boogie Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 - biszkoptowa dziewczynka (Alaska - zarezerwowana) - biszkoptowy chłopak (Newton) - bursztynowa dziewczynka (Amber) - bursztynowy chłopak (Luzak) - czarna dziewczynka ze skarpetkami (Skarpetka) - czarna dziewczynka z białym krawatem (Tesla) - czarny chłopak z białym krawatem (Volt) - czarny chłopak z białym krawatem (Piko) - czarny chłopak z białym krawatem (Nano) - ciemnobrązowa dziewczynka podpalana (Kira) Quote
Ajula Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 bardzo ładnie :) i niech tak już pozostanie! Quote
Boogie Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='ania z poznania']Ha, nie tylko tego nie potrafią określić :). Polecam w wolnej chwili do poczytania ten wątek, same "kwiatki" telefoniczne i mailowe :) http://www.dogomania.pl/threads/207657-Po-ile-ten-pies-%29 A to już znam :D, między innymi dlatego staram sie z góry uniknąć niektórych sytuacji ;) Quote
Boogie Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Aktualizacja! - biszkoptowa dziewczynka (Alaska - zarezerwowana) - biszkoptowy chłopak (Newton) - bursztynowa dziewczynka (Amber) - bursztynowy chłopak (Luzak) - czarna dziewczynka ze skarpetkami (Skarpetka) - czarna dziewczynka z białym krawatem (Tesla) - czarny chłopak z białym krawatem (Volt) - czarny chłopak z białym krawatem (Piko) - czarny chłopak z białym krawatem (Nano) - ciemnobrązowa dziewczynka podpalana (Kira - zarezerwowana) Quote
Recommended Posts