terier Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Zdjęcia Frugo i krótki filmik http://imageshack.us/clip/my-videos/821/1or.mp4/ Quote
Basia1968 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 śliczności maleńkie!! ja dzisiaj miałam taki telefon: cyt. Witam tu Dominik ja w sprawie soku Frugo:evil_lol::evil_lol: ale później pośmialismy się i pogadaliśmy - bardzo sympatyczny wesoły człowiek :evil_lol: Quote
Nova77 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='woda']Miko pomaga mi dziś w pracy ;) Ślicznośći :loveu: klon mojej Figi jak była tak malutka :lol: Quote
emilia2280 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 szczésliwa bylaby mamusia tych 3 gnojków. niech im sié wiedzie sierotkom od dzielnej suni. dobra robota Basiu i spólka :> Quote
Basia1968 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Soema zrobi wizytę i jak dobrze pójdzie we wtorek Frugo będzie w nowym domeczku. Quote
Soema Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Basia1968 napisał(a):Soema zrobi wizytę i jak dobrze pójdzie we wtorek Frugo będzie w nowym domeczku. Się nam wczoraj z Basią pomyliły dzielnice :) Foksia i Dżekuś zgodziła się zrobić wizytę, bo to jej okolice :Rose: Quote
Basia1968 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 bardzoooo dziękuję:loveu::loveu: czy to ważne Bronowice czy Bieżanowicie - to na B i to na B:evil_lol::evil_lol: Quote
Ulka18 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Bronowice i Biezanow to dwa rozne konce miasta Krakowa. Foksia i Dzekus mieszka w Biezanowie, to jest od strony Bochni. Trzymam kciuki za ten domek dla Frugo :kciuki: Quote
Basia1968 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 własnie Foksia i Dżekuś zrobi wizytę. Jak wszystko dobrze pójdzie to Karina zabierze go we wtorek. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ulka18 napisał(a):Bronowice i Biezanow to dwa rozne konce miasta Krakowa. Foksia i Dzekus mieszka w Biezanowie, to jest od strony Bochni. Trzymam kciuki za ten domek dla Frugo :kciuki: Ja mieszkam na Nowym Prokocimiu ale nie jest to zbyt daleko odemnie ,tylko ze własnie przeczytalam pw. Panstwu pasuje żeby ktos przyjechal w godzinach dopołudniowych ,a ja moge tylko po godzinie 17 dzisiaj ,jutro juz jestem i w piatek umówiona . Bede dzwonic do Panstwa moze akurat dadza rade dzisiaj. Quote
Basia1968 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Fokcia bardzo bym poprosiła, ja myślę, że dzisiaj by sie udało. Tam pisali cos o czwartku, że nie mogą sie spotkać. Serdecznie dziękuję. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Basia1968 napisał(a):Fokcia bardzo bym poprosiła, ja myślę, że dzisiaj by sie udało. Tam pisali cos o czwartku, że nie mogą sie spotkać. Serdecznie dziękuję. Juz dzwoniłam ,pan nie moze dzisiaj ale jestem umówiona tak ,ze jak nie potwierdza mi wizyty w piatek to podjade do pana lub w niedziele popoludniu. Quote
Basia1968 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 suuuuuuuuuuuuuuper - trzymamy kciuki mocno Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Jestem umówiona na jutro , odebrała matka pana 19 latniego jak się okazało z którym rozmawiałam ,a który to chce adoptowac tego szczeniaczka. Na pytanie zatem ,czy jako włascicileka mieszkania zgadza sie na to i cała rodzina odpowiedziala ,ze nie ma wyjscia bo postawili ja pod murem. Quote
Basia1968 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 oooo kurde - mam nadzieję, że będzie ok. Pan pisał piekne meile - że w imieniu całej rodziny i w ogóle. Zresztą podawał konkrety, zadawał dużo pytań itd. itp.. No zobaczymy. Quote
Basia1968 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Oto treśc jednego z meili Witam serdecznie, piszę do Państwa (w imieniu całej rodziny) w nawiązaniu do Państwa ogłoszenia dot. pieska Frugo z serwisu Tablica.pl W naszym domu przez ostatnie dwa "pokolenia" mięliśmy pod opieką wilczurki, mówię mięliśmy, bo niestety, ale około pół roku temu musieliśmy pożegnać pieska imieniem Saba. Od tego czasu zapadła decyzja, że jeśli zdecydujemy się na adopcję zwierzaka, to będzie to psiak mały. Zatem jeśli Frugo jest jeszcze dostępny do adopcji, to chciałbym zadać kilka pytań: - po jakich rodzicach jest piesek? (chodzi mi tutaj konkretnie o wielkość w przyszłości - to może mieć decydujące znaczenie) - czy jest nauczony pobytu/życia w domu, czy mieszkaniu? my, jako rodzina mieszkamy w domu z ogrodem, więc myślę, że ewentualnie nie byłoby problemem z przystosowaniem - jak zachowuje się w stosunku z innymi psami/dziećmi? - czy jest już nauczony chodzenia na smyczy? - czy jest bardzo kapryśny? czy kradnie pantofle itp. jak to szczeniak? :) - w jaki sposób jest (powinien być) karmiony? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź na powyższe pytania. Mam jeszcze jedno - czy możliwy byłby transport pieska do Krakowa? Pozdrawiam! PS. Maila wysyłam na oba podane w ogłoszeniu adresy e-mail, tak na wszelki wypadek. Quote
Paulina_mickey Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Bazarek z ponad 160 rzeczami, między innymi na Frugo, bardzo bym prosiła o rozsyłanie i podnoszenie go http://www.dogomania.pl/threads/211426-Zabawki-kosmetyki-ciuchy-gry-psie-akcesoria-kolczyki-itd-07.08 Quote
Fiera Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Śliczny ten pieseczek, mam nadzieję, że znajdzie szybko swój domek Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Basia1968 napisał(a):jeszcze cichuśkooooo zapomnialam napisac ,ze jestem umówiona na dzisiaj na godzine 16/45. Podaje mój nr. telefonu po godzinie 17/15 ktos kto jest odpowiedzilany za małego nich dzwoni bo potem nie wiem kiedy bede na kompie ,musze jechac ze swoimi psami do weta. 504-470-635 Quote
Basia1968 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Domek już sprawdzony - wszyscy czekali na Foksię. Jak najbardziej domek idealny dla Frugo. Heśli Soema się zgodzi to może maluch już we wtorek będzie w domeczku. Quote
Recommended Posts