Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczności maleńkie!!
ja dzisiaj miałam taki telefon:
cyt. Witam tu Dominik ja w sprawie soku Frugo:evil_lol::evil_lol:

ale później pośmialismy się i pogadaliśmy - bardzo sympatyczny wesoły człowiek :evil_lol:

Posted

Basia1968 napisał(a):
Soema zrobi wizytę i jak dobrze pójdzie we wtorek Frugo będzie w nowym domeczku.

Się nam wczoraj z Basią pomyliły dzielnice :)
Foksia i Dżekuś zgodziła się zrobić wizytę, bo to jej okolice :Rose:

Posted

Bronowice i Biezanow to dwa rozne konce miasta Krakowa. Foksia i Dzekus mieszka w Biezanowie, to jest od strony Bochni.
Trzymam kciuki za ten domek dla Frugo :kciuki:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Bronowice i Biezanow to dwa rozne konce miasta Krakowa. Foksia i Dzekus mieszka w Biezanowie, to jest od strony Bochni.
Trzymam kciuki za ten domek dla Frugo :kciuki:

Ja mieszkam na Nowym Prokocimiu ale nie jest to zbyt daleko odemnie ,tylko ze własnie przeczytalam pw. Panstwu pasuje żeby ktos przyjechal w godzinach dopołudniowych ,a ja moge tylko po godzinie 17 dzisiaj ,jutro juz jestem i w piatek umówiona . Bede dzwonic do Panstwa moze akurat dadza rade dzisiaj.

Posted

Basia1968 napisał(a):
Fokcia bardzo bym poprosiła, ja myślę, że dzisiaj by sie udało. Tam pisali cos o czwartku, że nie mogą sie spotkać.
Serdecznie dziękuję.

Juz dzwoniłam ,pan nie moze dzisiaj ale jestem umówiona tak ,ze jak nie potwierdza mi wizyty w piatek to podjade do pana lub w niedziele popoludniu.

Posted

Jestem umówiona na jutro , odebrała matka pana 19 latniego jak się okazało z którym rozmawiałam ,a który to chce adoptowac tego szczeniaczka. Na pytanie zatem ,czy jako włascicileka mieszkania zgadza sie na to i cała rodzina odpowiedziala ,ze nie ma wyjscia bo postawili ja pod murem.

Posted

oooo kurde - mam nadzieję, że będzie ok.
Pan pisał piekne meile - że w imieniu całej rodziny i w ogóle. Zresztą podawał konkrety, zadawał dużo pytań itd. itp..
No zobaczymy.

Posted

Oto treśc jednego z meili
Witam serdecznie, piszę do Państwa (w imieniu całej rodziny) w nawiązaniu do Państwa ogłoszenia dot. pieska Frugo z serwisu Tablica.pl

W naszym domu przez ostatnie dwa "pokolenia" mięliśmy pod opieką wilczurki, mówię mięliśmy, bo niestety, ale około pół roku temu musieliśmy pożegnać pieska imieniem Saba. Od tego czasu zapadła decyzja, że jeśli zdecydujemy się na adopcję zwierzaka, to będzie to psiak mały. Zatem jeśli Frugo jest jeszcze dostępny do adopcji, to chciałbym zadać kilka pytań:
- po jakich rodzicach jest piesek? (chodzi mi tutaj konkretnie o wielkość w przyszłości - to może mieć decydujące znaczenie)
- czy jest nauczony pobytu/życia w domu, czy mieszkaniu? my, jako rodzina mieszkamy w domu z ogrodem, więc myślę, że ewentualnie nie byłoby problemem z przystosowaniem
- jak zachowuje się w stosunku z innymi psami/dziećmi?
- czy jest już nauczony chodzenia na smyczy?
- czy jest bardzo kapryśny? czy kradnie pantofle itp. jak to szczeniak? :)
- w jaki sposób jest (powinien być) karmiony?

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź na powyższe pytania. Mam jeszcze jedno - czy możliwy byłby transport pieska do Krakowa?
Pozdrawiam!

PS. Maila wysyłam na oba podane w ogłoszeniu adresy e-mail, tak na wszelki wypadek.

Posted

Basia1968 napisał(a):
jeszcze cichuśkooooo

zapomnialam napisac ,ze jestem umówiona na dzisiaj na godzine 16/45. Podaje mój nr. telefonu po godzinie 17/15 ktos kto jest odpowiedzilany za małego nich dzwoni bo potem nie wiem kiedy bede na kompie ,musze jechac ze swoimi psami do weta.
504-470-635

Posted

Domek już sprawdzony - wszyscy czekali na Foksię.
Jak najbardziej domek idealny dla Frugo.
Heśli Soema się zgodzi to może maluch już we wtorek będzie w domeczku.