Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NO TEGO JESZCZE NIE BYŁO!
Suczka szorstkowłosa - nie znam sie kompletnie na typach, rasach - maleńka, śliczna, młodziutka, wyrzucona z samochodu na jednym z naszych osiedli. Wykopała sobie jamę POD KIBELKIEM WIEJSKIM:angryy: próbowaliśmy to uchwycić. Dzięki uprzejmości ludzi mieszkających obok udało się podkopać i wyciągnąć maluchy.
Trzy śliczne kluski - około 2 tygodni - same chłopaki.
Zawieźliśmy do weterynarza i co dalej.............

DANE DO KONTAKTU
tel. 500649910
mail: wray22@interia.pl lub happygardentbg@interia.pl

FUNDACJA NA RZECZ RATOWANIA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT "HAPPY GARDEN" W TARNOBRZEGU
REGON 180672033
NIP 867 222 62 52
NR KONTA BANK SPÓŁDZIELCZY W TARNOBRZEGU
35 9434 0002 2001 1000 0977 0001

TUTAJ MIESZKAŁY

A OTO RODZINKA

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co będę mogła to zrobię - postaram się o pieniążki od miasta.

SUNIA JEST BARDZO ALE TO BARDZO ŁAGODNA. UMIE JEŹDZIĆ SAMOCHODEM - SAMA WSKAKUJE. SŁODKA, ŚLICZNA, MŁODZIUTKA I MALEŃKA.

Posted

Mój Boże... aż mi się łza w oku zakręciła.

Nie wiem jaka kara powinna spotkać kogoś kto wyrzuca ciężarną suczkę... kto skazuje ją i jej szczenięta na śmierć :-(

Ja mogę pomóc jedynie finansowo... na szczepienia maluchów, jedzenie itp.

Przeleję ile mogę...

Posted

Basia, Ty to lepiej na miasto nie wychodz, ile Ty ostatnio psow bezdomnych znalazlas :-( Sliczna ta sunia, taka jak pies kudlaty ze stada 21 psow. Jaka podobna do mojego Gargamela.

Biedna sunia, naprawde straszny ten przypadek....

Pomoge z ogloszeniami.

Posted

Aga kiedy to mnie samo napotyka:-( nie wiem czy przyciągam je wszystkie i ludzi jednocześnie.
ja myślałam, że one będą miały dzień/ że będą do uśpienia te maluszki/ ale one za duże.

Posted

potrzeba mi miejsca - cholera dla takiej rodzinki. One nie mogą w klatce siedzieć.
One znajdą domek szybko, bo to maleńkie. Sunia może mieć z 5 kg. Nie wiem jak chłopaki. Najmniejszy to czarny.

Posted

Trzeba porozsylac watek na pw do jak najwiekszej ilosci dogomaniakow, moze ktos cos wymysli.

Basiu, czy ta suczka w ogole cos jadla, gdy mieszkala w tej norze?

Posted

ale nie myślcie, że one zostały wyciągnięte tędy co widać na zdjęciu. Gdyby nie ośmioletni chłopiec, szczuplutki, drobniutki, to nie wiem czy udałoby się je wydobyć. Chłopaczek wszedł przez dziurę w wychodku. Kibelek na szczęście nie używany od dawna, wszystko wybrane.
Dzielny chłopaczek!

Ktoś jej tam coś podrzucał do jedzenia, tak mówili ci ludzie - oni dawali jej mleko /hehe/. Sunia wracała codziennie na drogę, tam gdzie ją wyrzucono - tak biedna czekała.

Posted

Basiu - spróbuj skontaktować się z malawaszką bo wydaje mi się,że ta sunia jest w typie mini sznupka-może coś pomorze.Malawaszka zajmuje się sznaucerami.

Posted

Jacy ludzie bywają bezduszni:(...Ona mi przypomina matkę mojego psa,mój to jamnikowaty biszkoptowy psiak,obecnie u mnie 2 lata.Też szukał właścicieli którzy go pozostawili pod marketem...Był zaniedbany,wygłodzony,cały w kleszczach ale dzięki mnie ma DS:)

Posted

Makabra... Fajnie że jesteście dziewczyny- tylko tyle jestem w stanie powiedzieć.

U mnie też nie ma miejsca- oprócz 4-ech moich dochodzi jutro/pojutrze jeszcze jeden, którym "pańcia" się znudziła... Sunia śliczna, i jak wdzięcznie patrzy (to zdjęcie w samochodzie). Wygląda na młodziutką i to baaardzo- rok bym jej dała. I mnie osobiście przypomina jamnika szorstkowłosego- może są dziewczyny od jamniorków? Jeden klusek- czarny, też chyba będzie jamnikowaty, chociaż za wcześnie żeby coś powiedzieć.
Eeee....Jak mam ściągnąć banerek i umieścić w podpisie? Pomożecie mi z tym? (Na pw).
Finansowo u mnie niewesoło, ale co potrzeba w sensie dóbr materialnych? Karma, koce, zabawki, smycz i szelki-rzeczy tego typu u mnie w bród, chętnie wyślę albo zawiozę (nie wiem gdzie, Basiu, sunia się znajduje).
Myślę że cała gromadka szybko znajdzie dom- szczeniaki słodkie, a mama łagodna, grzeczna... Będę do Was zaglądać. Pozdrawiam!

Posted

[quote name='arielka186']Makabra... Fajnie że jesteście dziewczyny- tylko tyle jestem w stanie powiedzieć.

U mnie też nie ma miejsca- oprócz 4-ech moich dochodzi jutro/pojutrze jeszcze jeden, którym "pańcia" się znudziła... Sunia śliczna, i jak wdzięcznie patrzy (to zdjęcie w samochodzie). Wygląda na młodziutką i to baaardzo- rok bym jej dała. I mnie osobiście przypomina jamnika szorstkowłosego- może są dziewczyny od jamniorków? Jeden klusek- czarny, też chyba będzie jamnikowaty, chociaż za wcześnie żeby coś powiedzieć.
Eeee....Jak mam ściągnąć banerek i umieścić w podpisie? Pomożecie mi z tym? (Na pw).
Finansowo u mnie niewesoło, ale co potrzeba w sensie dóbr materialnych? Karma, koce, zabawki, smycz i szelki-rzeczy tego typu u mnie w bród, chętnie wyślę albo zawiozę (nie wiem gdzie, Basiu, sunia się znajduje).
Myślę że cała gromadka szybko znajdzie dom- szczeniaki słodkie, a mama łagodna, grzeczna... Będę do Was zaglądać. Pozdrawiam![/QUOTE]
Instrukcja poszła na PW- mam nadzieje że się uda wkleić.