Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magdina']co tam u ślicznego Sułana? nikt sie nie odzwywa??!!co tu robic!!

W sobote ma przyjechac pani i wybrac jednego psiaka.
Pani ma ogladac psiaki - do budy - na dwor.
Typowane sa : Kasztan, Niger i Sultan ....
No, coz, jesli wlasciciele beda dobrzy, to i ciepla budka jest lepsza, niz hotelowy kojec - bo wlasna.
A w nocy psiak ma biegac luzem po posesji i ... robic to, co pies potrafi najlepiej - STROZOWAC !

I zeby ten facet przyniosl najpiekniejszy prezent !

Posted

[quote name='zuziaM']W sobote ma przyjechac pani i wybrac jednego psiaka.
Pani ma ogladac psiaki - do budy - na dwor.
Typowane sa : Kasztan, Niger i Sultan ....
No, coz, jesli wlasciciele beda dobrzy,

Mnie to się marzy dla Sułtana taki domek, w którym nikt by go do pracy nie gonił....
A poza tym martwi mnie to zdanie: " No, coz, jesli wlasciciele beda dobrzy":-(

Posted

[quote name='GoniaP']Mnie to się marzy dla Sułtana taki domek, w którym nikt by go do pracy nie gonił....
A poza tym martwi mnie to zdanie: " No, coz, jesli wlasciciele beda dobrzy":-(

Przepraszam, ze moze to jakos zlowieszczo zabrzmialo, ale to tylko dlatego, ze .... mnie sie tez by marzyl inny domek dla Sultanka, ale ..... juz od tak dawna go nie ma ...:shake: .
A tych Panstwa nie znamy, wiec nie mozna z gory zakladac, ze bedzie zle.
Pani ma przyjechac zobaczyc psiaki i na ktoregos sie zdecydowac.
Na swieta wraca jej ( chyba ) syn i wtedy wezma juz psine do siebie.
Psiak ma w ciagu dnia byc przy budzie, ale na noc bedzie mial swobode i duza posesje do obiegania.

Jesli ktos chce sie dokladnie dowiedziec, co to za rodzina, to bardzo prosze o dzwonienie do p. Ani do hoteliku ( moze to nawet dobrze, gdyby ktos zadzwonil, bo p. Ania bedzie miala swiadomosc, ze wiele osob bardzo sie martwi o Sultanka i nie pozwoli, zeby psiak trafil do zlego domu ).

Posted

[quote name='zuziaM']Przepraszam, ze moze to jakos zlowieszczo zabrzmialo, ale to tylko dlatego, ze .... mnie sie tez by marzyl inny domek dla Sultanka, ale ..... juz od tak dawna go nie ma ...:shake: .
A tych Panstwa nie znamy, wiec nie mozna z gory zakladac, ze bedzie zle.
Pani ma przyjechac zobaczyc psiaki i na ktoregos sie zdecydowac.
Na swieta wraca jej ( chyba ) syn i wtedy wezma juz psine do siebie.
Psiak ma w ciagu dnia byc przy budzie, ale na noc bedzie mial swobode i duza posesje do obiegania.

Jesli ktos chce sie dokladnie dowiedziec, co to za rodzina, to bardzo prosze o dzwonienie do p. Ani do hoteliku ( moze to nawet dobrze, gdyby ktos zadzwonil, bo p. Ania bedzie miala swiadomosc, ze wiele osob bardzo sie martwi o Sultanka i nie pozwoli, zeby psiak trafil do zlego domu ). To ja poproszę numer na pw bo mi ta sprawa spać nie daje!!

Posted

[quote name='Magdina']dzisiaj wysle do dziewczyny paczeke z rzeczami na aukcje dla Sułtana i inyych psiaków z Jeleniej:)
dziekujemy, ciagle, ciagle musimy cos wystawiac i sprzedawac, licznik bije... :shake:

przy okazji hop....

ps do kogo wyslalas?

Posted

dziewczyny a moze lepiej np Sultana przewiezc do nas do przytuliska!!tam hotelik za 5 zl!!a nie 25!! juz ostatnio pojechala tam sunia ze szczeniakami i maja sie jak w raju:)

Posted

Magdina napisał(a):
dziewczyny czy moge wam prrzeslac cos na bazarek albo allegro?bo ja sie na tym nie znam a tak wy wystawicie!!tylko dajcie mi namiary do kogos

no pewnie ze mozesz! :multi:
wystawiam ja, seaside i asiaf1
(zuziaM tez, ale sporadycznie, wspominala ze ma daleko poczte...)
dziekujemy

Posted

Seaside napisał(a):
Dziewczyny ja przejmuje już bazarek od Jowity i AiK, więc jeszcze wy dwie zostajecie, żeby Magdinie pomóc :) bo ja się już nie wyrobię :)

moge wziac, pod warunkiem, ze szybciutko mi to Magdina przesle a ja szybciutko to sprzedam - w Polsce zostaje do 12 stycznia

Posted

Rozmawiaam z Panią z hoteliku.... Nie wyda psa w niewiadome, nieuwiarygodnione ręce...
Dziś posza prośba o artykuł do GW wydania poznańskiego.
Jutro wyśę do Kocich Spraw i Mojego Psa.
Myślcie co jeszcze!!!

Posted

Jola_K napisał(a):
moge wziac, pod warunkiem, ze szybciutko mi to Magdina przesle a ja szybciutko to sprzedam - w Polsce zostaje do 12 stycznia

to wyslij mi na pw adres a ja w poniedzaialek przesle co mam

Posted

podnosze Sułtana, psina czeka na domek, nie chce wracac do schroniska :shake: i my tez tego nie chcemy :shake:
prosimy o pomoc w szukaniu domku oraz o pomoc w utrzymaniu pieskow w hoteliku (linki do aukcji w moim podpisie, zapraszam tez na aukcje seaside i asiaf1)