Magdina Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 co tam u ślicznego Sułana? nikt sie nie odzwywa??!!co tu robic!! Quote
zuziaM Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Magdina']co tam u ślicznego Sułana? nikt sie nie odzwywa??!!co tu robic!! W sobote ma przyjechac pani i wybrac jednego psiaka. Pani ma ogladac psiaki - do budy - na dwor. Typowane sa : Kasztan, Niger i Sultan .... No, coz, jesli wlasciciele beda dobrzy, to i ciepla budka jest lepsza, niz hotelowy kojec - bo wlasna. A w nocy psiak ma biegac luzem po posesji i ... robic to, co pies potrafi najlepiej - STROZOWAC ! I zeby ten facet przyniosl najpiekniejszy prezent ! Quote
Magdina Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 rany julek to trzymam kciuki!! ale własnie druknęłam nowa serie plakacikow !i ide porozwieszac w okolicy Quote
GoniaP Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='zuziaM']W sobote ma przyjechac pani i wybrac jednego psiaka. Pani ma ogladac psiaki - do budy - na dwor. Typowane sa : Kasztan, Niger i Sultan .... No, coz, jesli wlasciciele beda dobrzy, Mnie to się marzy dla Sułtana taki domek, w którym nikt by go do pracy nie gonił.... A poza tym martwi mnie to zdanie: " No, coz, jesli wlasciciele beda dobrzy":-( Quote
zuziaM Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='GoniaP']Mnie to się marzy dla Sułtana taki domek, w którym nikt by go do pracy nie gonił.... A poza tym martwi mnie to zdanie: " No, coz, jesli wlasciciele beda dobrzy":-( Przepraszam, ze moze to jakos zlowieszczo zabrzmialo, ale to tylko dlatego, ze .... mnie sie tez by marzyl inny domek dla Sultanka, ale ..... juz od tak dawna go nie ma ...:shake: . A tych Panstwa nie znamy, wiec nie mozna z gory zakladac, ze bedzie zle. Pani ma przyjechac zobaczyc psiaki i na ktoregos sie zdecydowac. Na swieta wraca jej ( chyba ) syn i wtedy wezma juz psine do siebie. Psiak ma w ciagu dnia byc przy budzie, ale na noc bedzie mial swobode i duza posesje do obiegania. Jesli ktos chce sie dokladnie dowiedziec, co to za rodzina, to bardzo prosze o dzwonienie do p. Ani do hoteliku ( moze to nawet dobrze, gdyby ktos zadzwonil, bo p. Ania bedzie miala swiadomosc, ze wiele osob bardzo sie martwi o Sultanka i nie pozwoli, zeby psiak trafil do zlego domu ). Quote
Jowita Poznań Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Powiem Wam ze najchetniej to ja bym go na kanapach widziała :evil_lol: Quote
GoniaP Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='zuziaM']Przepraszam, ze moze to jakos zlowieszczo zabrzmialo, ale to tylko dlatego, ze .... mnie sie tez by marzyl inny domek dla Sultanka, ale ..... juz od tak dawna go nie ma ...:shake: . A tych Panstwa nie znamy, wiec nie mozna z gory zakladac, ze bedzie zle. Pani ma przyjechac zobaczyc psiaki i na ktoregos sie zdecydowac. Na swieta wraca jej ( chyba ) syn i wtedy wezma juz psine do siebie. Psiak ma w ciagu dnia byc przy budzie, ale na noc bedzie mial swobode i duza posesje do obiegania. Jesli ktos chce sie dokladnie dowiedziec, co to za rodzina, to bardzo prosze o dzwonienie do p. Ani do hoteliku ( moze to nawet dobrze, gdyby ktos zadzwonil, bo p. Ania bedzie miala swiadomosc, ze wiele osob bardzo sie martwi o Sultanka i nie pozwoli, zeby psiak trafil do zlego domu ). To ja poproszę numer na pw bo mi ta sprawa spać nie daje!! Quote
Magdina Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 dzisiaj wysle do dziewczyny paczeke z rzeczami na aukcje dla Sułtana i inyych psiaków z Jeleniej:) Quote
Jola_K Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Magdina']dzisiaj wysle do dziewczyny paczeke z rzeczami na aukcje dla Sułtana i inyych psiaków z Jeleniej:) dziekujemy, ciagle, ciagle musimy cos wystawiac i sprzedawac, licznik bije... :shake: przy okazji hop.... ps do kogo wyslalas? Quote
Magdina Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 dziewczyny czy moge wam prrzeslac cos na bazarek albo allegro?bo ja sie na tym nie znam a tak wy wystawicie!!tylko dajcie mi namiary do kogos Quote
Magdina Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 dziewczyny a moze lepiej np Sultana przewiezc do nas do przytuliska!!tam hotelik za 5 zl!!a nie 25!! juz ostatnio pojechala tam sunia ze szczeniakami i maja sie jak w raju:) Quote
Jola_K Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Magdina napisał(a):dziewczyny czy moge wam prrzeslac cos na bazarek albo allegro?bo ja sie na tym nie znam a tak wy wystawicie!!tylko dajcie mi namiary do kogos no pewnie ze mozesz! :multi: wystawiam ja, seaside i asiaf1 (zuziaM tez, ale sporadycznie, wspominala ze ma daleko poczte...) dziekujemy Quote
Seaside Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Dziewczyny ja przejmuje już bazarek od Jowity i AiK, więc jeszcze wy dwie zostajecie, żeby Magdinie pomóc :) bo ja się już nie wyrobię :) Quote
Jola_K Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Seaside napisał(a):Dziewczyny ja przejmuje już bazarek od Jowity i AiK, więc jeszcze wy dwie zostajecie, żeby Magdinie pomóc :) bo ja się już nie wyrobię :) moge wziac, pod warunkiem, ze szybciutko mi to Magdina przesle a ja szybciutko to sprzedam - w Polsce zostaje do 12 stycznia Quote
GoniaP Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Rozmawiaam z Panią z hoteliku.... Nie wyda psa w niewiadome, nieuwiarygodnione ręce... Dziś posza prośba o artykuł do GW wydania poznańskiego. Jutro wyśę do Kocich Spraw i Mojego Psa. Myślcie co jeszcze!!! Quote
Magdina Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Jola_K napisał(a):moge wziac, pod warunkiem, ze szybciutko mi to Magdina przesle a ja szybciutko to sprzedam - w Polsce zostaje do 12 stycznia to wyslij mi na pw adres a ja w poniedzaialek przesle co mam Quote
Magdina Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ja dałam Sułtana do MOJ PIES!!czekam na odp.z redakcji Quote
Jola_K Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 podnosze Sułtana, psina czeka na domek, nie chce wracac do schroniska :shake: i my tez tego nie chcemy :shake: prosimy o pomoc w szukaniu domku oraz o pomoc w utrzymaniu pieskow w hoteliku (linki do aukcji w moim podpisie, zapraszam tez na aukcje seaside i asiaf1) Quote
Jola_K Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Magdina napisał(a):paczka juz sie wysyła.. dziekuje Magdina :loveu: Quote
Recommended Posts