Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jowita Poznań']Zuziu, kolezanka ma w naprawie drukarke wiec dopiero wydrukuje konic tygodnia- ale pamietam!

do zoologicznego to dalam takie wydrukowane czarnobiale o Sułtaniku . Jak tylko bede miec ladna wersje to podmienie a i do Ciebie wysle.
Przepraszam za opoznienie ale to przez zlosliwosc rzeczy martwych i psujace sie drukarki :crazyeye:
Dziekuje i nie ma sprawy.
Poki co, mam czarno - biale i na plytce mi przyslala Dorothy.

Plytke zostawilam juz w naszej lokalnej gazecie, gdzie stwierdzili, ze poniewaz te nasze ogloszenia zajma cala strone prawie i beda majatek kosztowaly ... to po prostu napisza wielki artykul - ZA DARMO ! ! ! i oglosza nasze wszystkie psiaki .... jeszcze mi zdjecie chcieli zrobic , alem sie nie zodzila :evil_lol: :mad: ! Hi HI Hi Hi Hi ! ! ! Ja tam gwiazda nie jestem .... ale wyslalam im jedno zdjecie z moja Isia ( tylko mojej gebusi nie widac na nim :evil_lol: ).

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magdina napisał(a):
zuzia a gdzie dałas ogłoszenia? zeby sie nie powtarzały bo ja przeciez dałam do Wyborczej

Ogloszenia beda w artykule w naszej lokalnej gazecie " Ziemia Lubanska ".

Posted

GoniaP napisał(a):
Ojojoj!!! Ależ on wypiękniał:loveu: Prawdziwy Sułtan z niego! A jak charakter? Dalej jest taki słodki i towarzyski?

Tak, to imie do niego bardzo pasuje .
A charakter - nic a nic sie nie zmienil ! Jest nadal slodki :loveu: !
I szczeka bardzo donosnie na widok kazdego obcego, ktory sie pojawia w okolicy. To bedzie super pies strozujacy !

Posted

Seaside napisał(a):
Zmieniłam - kurcze marnuje się chłopak :(

To wlasnie najgorsze ..... Jak odwozilam Tosie, to pan akurat go wyprowadzal z pomieszczenia na dwor.
Niestety stoi on tam uwiazany do plotu ..... bez budki nad glowka ....i na golej ziemi .....
Z jednej strony, dobrze, ze nie siedzi w zamknieciu caly dzien i swiata nie oglada , ale .... jak dlugo wytrzyma w takich ... powiedzmy ... niedomowych , warunkach ? ? ?
Nie dzieje mu sie tam krzywda, ma kontakt z czlowiekiem, nie jest glodny, jest zdrowy ... ale .... chcialabym dla niego czegos lepszego ... to naprawde cudowny pies ! ! ! :placz:

Posted

Tfu tfu - nasz chłopak ma się odpukać coraz lepiej - nabiera ciałka, rany się goją i rozrabiak z niego - tylko domku i ciepełka dalej brak :(

A oto nasz gwiazdor

Dla tamtego Sułtanika ['][']['] :(

Posted

[quote name='GoniaP']:loveu:Ależ wypiękniał!! To nie ten sam pies!!
to prawda!! :)

zapraszamy do aukcji, z ktorych całkowity dochod jest przekazywany na pomoc w utrzymaniu naszych piesków (każdy dzien to kilkadziesiat złotych na utrzymanie... :-( )

linki do kilku aukcji w moim podpisie
kilka aukcji prowadzi tez Seaside

Dziekujemy

Posted

Fona, tamten Sultanek byl moim kotem... odszedl niedawno po siedemnastu latach z nami... :( tolerowal wspaniale wszystkie zwierzaki wiec wiem, ze i Kubusia tam przywital.
Zagladam do tego Waszego Sultanka odkad tylko go tak ochrzcilyscie. Piekny psiaczek. Trzymam kciuki za najlepszy na swiecie domek.

Posted

masienka napisał(a):
Fona, tamten Sultanek byl moim kotem... odszedl niedawno po siedemnastu latach z nami... :( tolerowal wspaniale wszystkie zwierzaki wiec wiem, ze i Kubusia tam przywital.
Zagladam do tego Waszego Sultanka odkad tylko go tak ochrzcilyscie. Piekny psiaczek. Trzymam kciuki za najlepszy na swiecie domek.

Masieńko :( ['][']['] to dla Twojego Sułtanka :(

A co do pomysłu Magduny - całkiem niezły :D
Tylko na razie kasa nam się kończy a hotel trzeba opłacać :placz:
Ile kosztuje takie ogłoszenie??