GoniaP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jowita Poznań napisał(a):Sluchajcie moze wezcie od maszki dane- maszka juz sie nie udziela ale moze dane poda Jowitko, a masz kontakt? Bo ja nie.... Poza tym przydałaby sie wizyta u Sułtanka, a ja mam za daleko :shake: Quote
Jowita Poznań Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 z tymi danymi to pisalam do Seaside i Zuzi- kiedys z maszka mialy kontakt. wazne zeby choc miec adres i telefon do panstwa- przeciez moga np wyslac zdjecia itp. wiele rodzin wysyla maile do ZuziM i wiadomo co sie dzieje z psiakami. Quote
zuziaM Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 OK, wyslalam do maszki sms z prosba o informacje albo namiary na Panstwa. Poczekamy. Napisze zaraz , jak bede cos wiedziala. Quote
Seaside Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 niestety - maszka nie odpisałą zuzi. Odcieła się zupełnie :shake: Quote
zuziaM Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ano nic..... ale mysle, ze wszystko powinno byc u psiaka w porzadku. On jest naprawde cudownym psiakiem, a i widac, ze nowym panstwu sie spodobal od razu ..... Moze kiedys uda mi sie przy okazji pobytu w Jeleniej Gorze, wygospodarowac troche czasu i sprobuje odszukac jego domek.... Nie wiem, czy tam trafie ( umowe z adresem ma u siebie maszka ). Ale wiozlam tam Sultanka, wiec pewnie trafie :roll:. A jesli rzeczywiscie tam bede, to napisze oczywiscie od razu :lol:. Quote
GoniaP Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 zuziaM napisał(a):Ano nic..... ale mysle, ze wszystko powinno byc u psiaka w porzadku. On jest naprawde cudownym psiakiem, a i widac, ze nowym panstwu sie spodobal od razu ..... Moze kiedys uda mi sie przy okazji pobytu w Jeleniej Gorze, wygospodarowac troche czasu i sprobuje odszukac jego domek.... Nie wiem, czy tam trafie ( umowe z adresem ma u siebie maszka ). Ale wiozlam tam Sultanka, wiec pewnie trafie :roll:. A jesli rzeczywiscie tam bede, to napisze oczywiscie od razu :lol:. Zuziu M, już prawie rok minął od Twojego wpisu... Czyy udało Ci się odwiedzić psiaka? Quote
zuziaM Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 GoniaP napisał(a):Zuziu M, już prawie rok minął od Twojego wpisu... Czyy udało Ci się odwiedzić psiaka? Niestety, nie bylam tam bardzo dawno..... Jezdze do Jeleniej naprawde sporadycznie, raz na 2-3 lata nawet. I mimo, ze bylam tam przeciez, bo odwozilam Sultana do jego nowego domu, to nawet nie wiem czy bym tam teraz trafila. Wtedy pojechala ze mna m-a-sz-ka. Ale ona juz na dogomanii sie w ogole nie pojawia od bardzo dawna ..... i kontaktu z nia nie mam zadnego, a to ona ma umowe adopcyjna z danymi wlascicieli Sultanka. Ale bede miala na uwadze, zeby przy najblizszej okazji, kiedy tam bede, sprobowac odnalezc ten dom. Moze mi sie uda..... Quote
zuziaM Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Moj skarbek kochany .... Pamietam na jakiego pieknego i cudownego psiaczka sie nam przemieniles po wyjsciu ze schroniska. Quote
Recommended Posts