Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
Sluchajcie moze wezcie od maszki dane- maszka juz sie nie udziela ale moze dane poda
Jowitko, a masz kontakt? Bo ja nie.... Poza tym przydałaby sie wizyta u Sułtanka, a ja mam za daleko :shake:

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
  • 2 months later...
  • 7 months later...
Posted

Ano nic..... ale mysle, ze wszystko powinno byc u psiaka w porzadku.
On jest naprawde cudownym psiakiem, a i widac, ze nowym panstwu sie spodobal od razu .....
Moze kiedys uda mi sie przy okazji pobytu w Jeleniej Gorze, wygospodarowac troche czasu i sprobuje odszukac jego domek.... Nie wiem, czy tam trafie ( umowe z adresem ma u siebie maszka ). Ale wiozlam tam Sultanka, wiec pewnie trafie :roll:.
A jesli rzeczywiscie tam bede, to napisze oczywiscie od razu :lol:.

• 10 months later...
Posted

zuziaM napisał(a):
Ano nic..... ale mysle, ze wszystko powinno byc u psiaka w porzadku.
On jest naprawde cudownym psiakiem, a i widac, ze nowym panstwu sie spodobal od razu .....
Moze kiedys uda mi sie przy okazji pobytu w Jeleniej Gorze, wygospodarowac troche czasu i sprobuje odszukac jego domek.... Nie wiem, czy tam trafie ( umowe z adresem ma u siebie maszka ). Ale wiozlam tam Sultanka, wiec pewnie trafie :roll:.
A jesli rzeczywiscie tam bede, to napisze oczywiscie od razu :lol:.

Zuziu M, już prawie rok minął od Twojego wpisu... Czyy udało Ci się odwiedzić psiaka?

Posted

GoniaP napisał(a):
Zuziu M, już prawie rok minął od Twojego wpisu... Czyy udało Ci się odwiedzić psiaka?

Niestety, nie bylam tam bardzo dawno.....
Jezdze do Jeleniej naprawde sporadycznie, raz na 2-3 lata nawet.
I mimo, ze bylam tam przeciez, bo odwozilam Sultana do jego nowego domu, to nawet nie wiem czy bym tam teraz trafila.
Wtedy pojechala ze mna m-a-sz-ka. Ale ona juz na dogomanii sie w ogole nie pojawia od bardzo dawna ..... i kontaktu z nia nie mam zadnego, a to ona ma umowe adopcyjna z danymi wlascicieli Sultanka.
Ale bede miala na uwadze, zeby przy najblizszej okazji, kiedy tam bede, sprobowac odnalezc ten dom. Moze mi sie uda.....

• 2 years later...