zuziaM Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Seaside']są wieści o Sułtaniku??? :loveu: No wlasnie ....... To przekopiuje z watku ogolnego Jeleniej Gory ( napisala m a sz k a ): O Sułtaniku najpierw: Wołają na niego Max ale imię jeszcze nie okrzepło, więc może się coś zmienić :smile: Na razie jest na łańcuchu (7 metrów), ale jak właściciele są w ogrodzie to go puszczają - chodzi im wtedy przy nodze :razz: Je niezbyt dużo, ale często - jedzonka ma pod dostatkiem ale sam sobie tak "dozuje". Nie uciekał już więcej, ale za to akrobata z niego - chodzi po płocie, ponoć wygląda przy tym jak pająk :evil_lol: Musieli budę przerzucić na środek ogrodu, stała wcześniej przy ogrodzeniu i bali się, że się jakoś na nim zawiesi, bo właził notorycznie... Są z niego bardzo zadowoleni, on też dobrze się czuje, córeczka właścicieli lubi się z nim bardzo :p Pytanko mam tylko jedno - ZuziuM, może będziesz wiedzieć: czy on był odrobaczany? Jeśli tak, kiedy kolejny raz powinien być? Acha, no i jeszcze będzie chyba dodatkowo szczepiony, bo jakiś psiak w okolicy jest nosicielem (sam nie choruje) "bakteriozy" (nie znam takiego choróbska, nie wiem nawet, czy tak dokładnie się nazywa). I właściciele boją się, żeby się nie zaraził. No ale ogólnie myślę że już tam zostanie słoneczko :multi: Będę pisać co jakiś czas co u niego. Quote
m_a_sz_k_a Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 wskakuję tu tylko na chwilkę, potwierdzić, że zdjęcia też będą. Karcia obiecała pomóc - odwiedzimy Sułtanka / Maxa i popstrykamy. Ale to jeszcze potrwa... Quote
GoniaP Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 m_a_sz_k_a napisał(a):wskakuję tu tylko na chwilkę, potwierdzić, że zdjęcia też będą. Karcia obiecała pomóc - odwiedzimy Sułtanka / Maxa i popstrykamy. Ale to jeszcze potrwa... Właśnie mialam zapytać co u piesia... Z niecierpliwością czekamy na relacje i zdjęcia. Ten psiak jest bardzo ważny dla bardzo wielu osób!:loveu: Quote
Seaside Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 GoniaP napisał(a):Ten psiak jest bardzo ważny dla bardzo wielu osób!:loveu: Potwierdzam :loveu: Quote
Jola_K Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Seaside napisał(a):Potwierdzam :loveu: i ja potwierdzam :loveu: Quote
Seaside Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Musimy ścignąć maszkę o zdjęcia Sułtanka - niech zrobi wizytę poadopcyjną :) Quote
GoniaP Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Co u Sułtana?? Będą jakieś zdjęcia?Jak sie ma w nowym domu? Quote
Jowita Poznań Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 tez wlasnie sie zastanawialam co u naszej Chudzinki slychac Quote
Seaside Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Napisałam do maszki wczoraj, ona pilotowała adopcję :) Dziewczyna strasznie zapracowana, ale może się czegoś dowiemy :D Quote
Seaside Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 kurcze nie ma :( maszka nie odpisuje :( Quote
Jola_K Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Seaside napisał(a):kurcze nie ma :( maszka nie odpisuje :( :( :( :( czekamy na wiesci.. Quote
zuziaM Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ciekawa jestem strasznie, co u naszego slicznego Sultanka slychac.....:roll: Tak dawno juz wiesci nie bylo....:shake: . Maszka teraz nie moze...... a to troche daleko, zeby pojechac. ale musze sobie zaplanowac kiedys.... moze tam trafie ( wiozlam go przeciez ). Quote
Jowita Poznań Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dobrze by bylo miec jakies wiesi. mam nadzieje ze chlopakowi tam dobrze. a czy macie moze jakis telefon do Państwa? Quote
asiaf1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 zuziaM napisał(a):Ciekawa jestem strasznie, co u naszego slicznego Sultanka slychac.....:roll: Tak dawno juz wiesci nie bylo....:shake: . Maszka teraz nie moze...... a to troche daleko, zeby pojechac. ale musze sobie zaplanowac kiedys.... moze tam trafie ( wiozlam go przeciez ). może ktoś z dogomaniaków mieszka niedaleko i mógłby do niego zajrzeć? Quote
zuziaM Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jowita Poznań napisał(a):a czy macie moze jakis telefon do Państwa? Maszka ma telefon do nich..... jak do tej pory tylko ona sie z nimi kontaktowala. Jesli bede nastepnym razem w Jeleniej.... poswiece dodatkowa godzine i go odwiedze. Ale jeszcze nie wiem, kiedy to nastapi.... Quote
Jola_K Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 czy ktos jeszcze moze nam pomoc w kontakcie z ta rodzina? moze karcia sprobuje sie dowiedziec? taka cisza zawsze mnie niepokoi... Quote
zuziaM Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jola_K napisał(a):czy ktos jeszcze moze nam pomoc w kontakcie z ta rodzina? moze karcia sprobuje sie dowiedziec? taka cisza zawsze mnie niepokoi... Moze z maszka sprobuje sie skontaktowac ? Najlepiej sms- a wysle. Zobaczymy, moze da chociaz numer telefonu. Wlasciwie to nie wiem, czemu go sobie nie zanotowalam.:p Mam kajecik ze wszystkimi naszymi wyadoptowanymi i do adopcji psiakami i wszystkie dane ich dotyczace wpisuje szczegolowo. Ale wtedy Sultanka nie wzielam od maszki ... :shake: Quote
GoniaP Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Czy są jakieś wieści???:shake::shake::shake: Quote
GoniaP Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Martwi mnie, że nie ma w ogóle wieści o Sułtanie.... Quote
Jowita Poznań Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Sluchajcie moze wezcie od maszki dane- maszka juz sie nie udziela ale moze dane poda Quote
Recommended Posts