Seaside Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Domek sprawdzony no i na miejscu więc dziewczyny w każdej chwili mogą do niego zaglądać :D Quote
zuziaM Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Seaside napisał(a):Domek sprawdzony no i na miejscu więc dziewczyny w każdej chwili mogą do niego zaglądać :D Jutro po godz. 16-ej na niego czekaja ! Quote
fona Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kciuuuuuuuuuuuuuuukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) Quote
sugarr Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 fona napisał(a):Kciuuuuuuuuuuuuuuukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) Aaaa trzymam mocno!! Jak fajnie :multi: Quote
Magdina Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 super!!!wyslijcie mi na maila zdjecie kolejnej biedy zeby ja dac do MOJ PIES na miejsce Sultana Quote
yewcia1 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Magdina napisał(a):super!!!wyslijcie mi na maila zdjecie kolejnej biedy zeby ja dac do MOJ PIES na miejsce Sultana A jak to zrobić, zeby psiak ukazał się w miesięczniku? Quote
andzia69 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ponieważ mialam osobiste problemy i nie wchodzilam na dogo - teraz wchodze i?????? taki piękny prezent pod choinkę - Sultanek ma mieć dom!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Jola_K Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 andzia69 napisał(a):ponieważ mialam osobiste problemy i nie wchodzilam na dogo - teraz wchodze i?????? taki piękny prezent pod choinkę - Sultanek ma mieć dom!!!!:loveu::loveu::loveu: witamy andzia ponownie no i Sułtanek i nasz Złoty-Kami!!!!! to cudowne prezenty na swieta! Quote
Magdina Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='yewcia1']A jak to zrobić, zeby psiak ukazał się w miesięczniku? trzeba pisac na ten adres m.ciszewska@wprost.pl :) ogłoszenie jest gratis Quote
Seaside Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Sułtanek dziś oficjalnie ok 16 przeprowadza się do nowego domu !!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Zuzia obiecała zdjęcia :loveu: Quote
Jola_K Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Seaside napisał(a):Sułtanek dziś oficjalnie ok 16 przeprowadza się do nowego domu !!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Zuzia obiecała zdjęcia :loveu: Sułtanku :loveu: , spakowany jestes? czekamy na zdjecia.... :multi: :multi: Quote
justynavege Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 obserwuje co dzien po cichutku i czekam na wiesci z nowego domku Quote
Jola_K Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Seaside napisał(a):Sułtanek dziś oficjalnie ok 16 przeprowadza się do nowego domu !!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: czyli juz po przeprowadzce... alez jestem ciekawa... Quote
GoniaP Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No i??? Jakieś wieści z nowego domku??? Jak nasz Sułtanek spędzi te Święta??? Quote
Seaside Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 No to i są wieści :) właśnie rozmawiałąm z Zuzią która razem z Maszką zawiozła sułtanka do nowego domu :) Domek z ogrodem, Sułtanek będzie w środku i na zewnątrz. Na zewnątrz jest ocieplana piekna buda z zasłonką od wiatru - ale powtarzam pies będzie też w środku - rodzinka z 12-letnią córeczką ( a nie chłopcem ja nam się jakoś ubzdurało), któr awyściskała go, oczywiście z wzajemnością :D Sułtan był trochę skołowany podróża - w sumie to już się przyzwyczaił do hoteliku, ale Zuzia mówi, że w parę dni ich zawojuje kompletnie :) No i domek na miejscu w jeleniej więc dziewczyny będą na bierząco sprawdzały co u naszego Najcudowniejszego Psa :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zapomniałam się spytać z tego wszytskiego o zdjęcia :oops: ale gada lyśmy jedna przez drugą, Zuzia o Sułtanie a ja o Kamusiu, który trafił do cudownych ludzi do Bolesławca dziś :) Acha - dziękuję fundacji Canis et Felis za piękną kartkę i życzenia świąteczne :loveu: Również życzę Wam wesołych Świąt. Wam i wszystkim naszym, waszym podopiecznym :loveu: Quote
GoniaP Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Seaside napisał(a):No to i są wieści :) właśnie rozmawiałąm z Zuzią która razem z Maszką zawiozła sułtanka do nowego domu :) Domek z ogrodem, Sułtanek będzie w środku i na zewnątrz. Na zewnątrz jest ocieplana piekna buda z zasłonką od wiatru - ale powtarzam pies będzie też w środku - rodzinka z 12-letnią córeczką ( a nie chłopcem ja nam się jakoś ubzdurało), któr awyściskała go, oczywiście z wzajemnością :D Sułtan był trochę skołowany podróża - w sumie to już się przyzwyczaił do hoteliku, ale Zuzia mówi, że w parę dni ich zawojuje kompletnie :) No i domek na miejscu w jeleniej więc dziewczyny będą na bierząco sprawdzały co u naszego Najcudowniejszego Psa :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A jednak cuda się zdarzają:multi: Ryczę ze szczęścia, bo ten pies kamieniem leżał mi na sercu!! Ktokolwiek znalazł mu dom ma ode mnie najsoczystszego buziaka i dług wdzięczności:lol: A gdzie Sułtan będzie spal? W budzie czy w domu? I jak będzie przy budzie to czy czasem nie na łańcuchu? Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia... Seaside napisał(a): Acha - dziękuję fundacji Canis et Felis za piękną kartkę i życzenia świąteczne :loveu: Również życzę Wam wesołych Świąt. Wam i wszystkim naszym, waszym podopiecznym :loveu: Ależ proszę bardzo, wszystkiego co najlepsze! Oby wszystkie "nasze przypadki" kończyły tak jak wydaje się, że skończył Chudzina vel Sułtan:loveu: Bądź szczęśliwy piesku i nigdy przenigdy nie zaznaj już krzywdy! Quote
sugarr Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Accchhh czekam na zdjecia! :) Ale sie ciesze! Quote
Seaside Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Z tego co wiem, to jeśli wogóle zajdzie potrzeba przypięcia to tylko na początku, żeby nowi właściciele przekonali się czy z niego uciekinier nie jest :) a co do spania to nie wiem, maszka będzie miała domek na oku, ale z tego wygląda że to dobra adopcja :) :) :) Więc wieści będą :) Mi też kamień spadł z serca, gdy zakładałam ten wątek byłam raptem ponad miesiąc na dogo, wciągnieta przez moją lkuzynkę Jowitę Poznań, z którą od dziecka ryczałyśmy nad każdym niebożątkiem. Nie wierzyłam do końca, że taką tragedię uda się uratować. dzięki całemu łancuszkowi pomocy, który ruszył, darczyńcom, dziewczynom które wyrwały go ze schronu i dotransportowały do hotelu, Zuzi, która cały czas nad nim tam czuwała i maszce która znalazła dom - MAMY JEDEN Z NAJWIĘKSZYCH PSICH HAPPY ENDÓW - może dla niektóryc są oczywiście i większe, ale ten pies to taki mój trochę chrześniak :oops: i związana z nim uczuciowo jestem jak cholera że się tak wyrażę :) Więc zamierzam mieć go dalej na oku :evil_lol: Quote
Seaside Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Są wieści :) Państwo zachwyceni Sułtankiem :multi: A on rozrabia jak pijany zając :evil_lol: Dobrze pomy`śleli i już wczoraj zawiesili mu adresówkę, bo dziś chłopakowi zamarzył się samowolny spacer (ktoś musiał mu furtkę uchylić ..), zaczeli go szukać i wołać, wrócił od razu jak usłyszał wołąnie, cały szczęśliwy i teraz obszczekuje sobie zza płotu wszystko :evil_lol: Uwielbiam tego psa, i jakąś taką zazdrość czuję czy co?????:oops: Od samego początku mówiłam, że gdybym tylko mogła byłby mój mój i tylko mój :diabloti: Quote
Magdina Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 chcemy fotki!!!!!!! Wesolutkich Świat dla Sułtanka!!! Quote
Jowita Poznań Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Boże jak cudooooownie!!! :loveu: Ciesze sie straszliwie!!! Sułtanku- badz szczesliwy!!!:multi: Quote
zuziaM Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sultan jest tak uroczym psem, ze zawojuje kazdego :loveu: :loveu: :loveu: ! Ma wspaniala rodzinke i super, ze mala pania, ktora bedzie dbala o jego rozrywke - on lubi sie bawic ! Powodzenia kochany psiaczku ! Quote
Seaside Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 są wieści o Sułtaniku??? :loveu: Quote
Recommended Posts