Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magdina napisał(a):
super!!!wyslijcie mi na maila zdjecie kolejnej biedy zeby ja dac do MOJ PIES na miejsce Sultana

A jak to zrobić, zeby psiak ukazał się w miesięczniku?

Posted

andzia69 napisał(a):
ponieważ mialam osobiste problemy i nie wchodzilam na dogo - teraz wchodze i?????? taki piękny prezent pod choinkę - Sultanek ma mieć dom!!!!:loveu::loveu::loveu:

witamy andzia ponownie
no i Sułtanek i nasz Złoty-Kami!!!!!
to cudowne prezenty na swieta!

Posted

Seaside napisał(a):
Sułtanek dziś oficjalnie ok 16 przeprowadza się do nowego domu !!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Zuzia obiecała zdjęcia :loveu:

Sułtanku :loveu: , spakowany jestes?

czekamy na zdjecia.... :multi: :multi:

Posted

Seaside napisał(a):
Sułtanek dziś oficjalnie ok 16 przeprowadza się do nowego domu !!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

czyli juz po przeprowadzce... alez jestem ciekawa...

Posted

No to i są wieści :) właśnie rozmawiałąm z Zuzią która razem z Maszką zawiozła sułtanka do nowego domu :)
Domek z ogrodem, Sułtanek będzie w środku i na zewnątrz. Na zewnątrz jest ocieplana piekna buda z zasłonką od wiatru - ale powtarzam pies będzie też w środku - rodzinka z 12-letnią córeczką ( a nie chłopcem ja nam się jakoś ubzdurało), któr awyściskała go, oczywiście z wzajemnością :D
Sułtan był trochę skołowany podróża - w sumie to już się przyzwyczaił do hoteliku, ale Zuzia mówi, że w parę dni ich zawojuje kompletnie :)
No i domek na miejscu w jeleniej więc dziewczyny będą na bierząco sprawdzały co u naszego Najcudowniejszego Psa :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Zapomniałam się spytać z tego wszytskiego o zdjęcia :oops: ale gada lyśmy jedna przez drugą, Zuzia o Sułtanie a ja o Kamusiu, który trafił do cudownych ludzi do Bolesławca dziś :)

Acha - dziękuję fundacji Canis et Felis za piękną kartkę i życzenia świąteczne :loveu: Również życzę Wam wesołych Świąt.
Wam i wszystkim naszym, waszym podopiecznym :loveu:

Posted

Seaside napisał(a):
No to i są wieści :) właśnie rozmawiałąm z Zuzią która razem z Maszką zawiozła sułtanka do nowego domu :)
Domek z ogrodem, Sułtanek będzie w środku i na zewnątrz. Na zewnątrz jest ocieplana piekna buda z zasłonką od wiatru - ale powtarzam pies będzie też w środku - rodzinka z 12-letnią córeczką ( a nie chłopcem ja nam się jakoś ubzdurało), któr awyściskała go, oczywiście z wzajemnością :D
Sułtan był trochę skołowany podróża - w sumie to już się przyzwyczaił do hoteliku, ale Zuzia mówi, że w parę dni ich zawojuje kompletnie :)
No i domek na miejscu w jeleniej więc dziewczyny będą na bierząco sprawdzały co u naszego Najcudowniejszego Psa :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

A jednak cuda się zdarzają:multi: Ryczę ze szczęścia, bo ten pies kamieniem leżał mi na sercu!! Ktokolwiek znalazł mu dom ma ode mnie najsoczystszego buziaka i dług wdzięczności:lol: A gdzie Sułtan będzie spal? W budzie czy w domu? I jak będzie przy budzie to czy czasem nie na łańcuchu? Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia...

Seaside napisał(a):
Acha - dziękuję fundacji Canis et Felis za piękną kartkę i życzenia świąteczne :loveu: Również życzę Wam wesołych Świąt.
Wam i wszystkim naszym, waszym podopiecznym :loveu:
Ależ proszę bardzo, wszystkiego co najlepsze! Oby wszystkie "nasze przypadki" kończyły tak jak wydaje się, że skończył Chudzina vel Sułtan:loveu: Bądź szczęśliwy piesku i nigdy przenigdy nie zaznaj już krzywdy!

Posted

Z tego co wiem, to jeśli wogóle zajdzie potrzeba przypięcia to tylko na początku, żeby nowi właściciele przekonali się czy z niego uciekinier nie jest :) a co do spania to nie wiem, maszka będzie miała domek na oku, ale z tego wygląda że to dobra adopcja :) :) :)
Więc wieści będą :)
Mi też kamień spadł z serca, gdy zakładałam ten wątek byłam raptem ponad miesiąc na dogo, wciągnieta przez moją lkuzynkę Jowitę Poznań, z którą od dziecka ryczałyśmy nad każdym niebożątkiem. Nie wierzyłam do końca, że taką tragedię uda się uratować.
dzięki całemu łancuszkowi pomocy, który ruszył, darczyńcom, dziewczynom które wyrwały go ze schronu i dotransportowały do hotelu, Zuzi, która cały czas nad nim tam czuwała i maszce która znalazła dom - MAMY JEDEN Z NAJWIĘKSZYCH PSICH HAPPY ENDÓW - może dla niektóryc są oczywiście i większe, ale ten pies to taki mój trochę chrześniak :oops: i związana z nim uczuciowo jestem jak cholera że się tak wyrażę :)
Więc zamierzam mieć go dalej na oku :evil_lol:

Posted

Są wieści :)
Państwo zachwyceni Sułtankiem :multi:
A on rozrabia jak pijany zając :evil_lol:
Dobrze pomy`śleli i już wczoraj zawiesili mu adresówkę, bo dziś chłopakowi zamarzył się samowolny spacer (ktoś musiał mu furtkę uchylić ..), zaczeli go szukać i wołać, wrócił od razu jak usłyszał wołąnie, cały szczęśliwy i teraz obszczekuje sobie zza płotu wszystko :evil_lol:
Uwielbiam tego psa, i jakąś taką zazdrość czuję czy co?????:oops:
Od samego początku mówiłam, że gdybym tylko mogła byłby mój mój i tylko mój :diabloti:

Posted

Sultan jest tak uroczym psem, ze zawojuje kazdego :loveu: :loveu: :loveu: !
Ma wspaniala rodzinke i super, ze mala pania, ktora bedzie dbala o jego rozrywke - on lubi sie bawic !
Powodzenia kochany psiaczku !