Seaside Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Kto pokocha naszego Sułtanka??? Quote
Seaside Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 piękniś do góry - a może jednak ktoś cię wypatrzy, może pomoże zbierać na Twój hotelik .... :( Quote
sugarr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2557355#post2557355 moj bazarek na wasza bide :) narazie mamy 40zl, czas jest do piatku, do 24:00 moze bedzie wiecej! :) wyglaskac go ode mnie prosze i zyczyc powrotu do zdrowia.. :( Quote
Seaside Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Sułtanik prosi o pomoc w szukaniu domku!! Quote
Magdina Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 na AR ktos zerwał 2 numery wiec myślałam ,ze moze dzwonił??ja go rozwiesiłam koło domu ale dam jeszcze do mojego Veta Quote
Jowita Poznań Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 wkleilam sultanka do tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2599069&posted=1#post2599069 a noz widelec sie uda. Quote
Jola_K Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Jowita Poznań']wkleilam sultanka do tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2599069&posted=1#post2599069 a noz widelec sie uda. a noz widelec Sułtanku moze to twoja szansa Quote
Jowita Poznań Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Oby- bo zasłużył słodziak na domek! Quote
Magdina Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 no juz jestem wiec sie zabieram za promocje psiaka Quote
sugarr Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Pieniadze za pojemnik juz sa,wiec jak tylko wysle pojemnik i bede pewna ze dotarl to wam wplace :) Quote
sugarr Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dajcie nr konta, bo jednak, moge juz wplacic. 42zl.. Podziekowania dla supergoga ktora wygrala licytacje :) Quote
Seaside Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Numer konta: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Żabia 2 m 7 05-220 Zielonka Dopisek : "Psy z Jeleniej Góry" Quote
Seaside Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 m_a_sz_k_a napisał(a):słuchajcie! Wysłałam zdjęcia Sułtanka do tych ludzisków, co miał być dla nich Max - i podoba im się! Nawet bardziej niż Max :) Buda cieplutka już gotowa czeka, będzie też dostęp do 2 garaży, plus duże ogrodzenie :) Bardzo pilnie proszę Was wszystkie o pomoc! Ja nie dam rady przejrzeć całego wątku "sułtańskiego", to jest coś koło 50 stron, szczególnie że znów muszę wyjść i wrócę późno; a Wy sprawę znacie z bieżącego biegu. Więc bardzo proszę o odpowiedź na konkretne pytania, z góry dzięx: 1. W jakim mniej więcej wieku jest Sułtan? 2. Czy nie będzie problemu z 12-letnim chłopcem? Bo chcą go też do domku czasem wpuszczać :) Jakieś doświadczenia z dziećmi są? 3. Czy on jest gotowy do wzięcia, żadnych przeszkód? 4. Czy wymaga dalszego leczenia? 5. Na zdjęciach tych obecnych wydaje mi się, że jego prawe oczko nadal ma jakąś mgiełkę - dziewuszka któraś, która go widziała - plis, napisz, czy to faktycznie takie widoczne? I czy jeszcze do doleczenia? Mnie by takie coś nie przeszkadzało, Wam też nie, ale nie chcę ściemniać ani nic takiego - prawdę trza mówić! Więc jeśli z tym oczkiem coś nadal nie halo, to ja powiem im, i mam nadzieję że nie będzie im to przeszkadzać :) 6. No i chyba ostatnie... do ZuziM jak sądzę - pisałaś gdzieś, że w razie potrzeby mogłabyś przewieźć psiurka w między hotelikiem a schroniskiem w JG. Czy to jest aktualne? Ja zapytam zaraz czy może sami mogliby podjechać do Lwówka (bo mają samochód). Ale pytam na wypadek, gdyby jednak trzeba było.... I czy dałoby radę (w razie czego!) jutro? bardzo bardzo dobre wieści o Sułtanku!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: to z naszego ogólnego wątku o psiakach z Jeleniej. Maszka to nasza kochana wolontariuszka ze schroniska - znalazła mu domek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 wspomogą hotelik jego owspółtowarzyszy wyrwanych ze schronu :) Quote
Magdina Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 to co z Sułtanem?bo nie wiem czy dawac go do MOJ PIES czy nie?czekam na info Quote
Seaside Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Masza dziś na wątku ogólnym mówiła że jest ogromna szansa - Państwo dziś byli w schronisku i podobał im się też inny psiak, ale Sułtanek jest młodszy. Zuzia napisze , ale z tego co zrozumiałam jeśli decyzja zapadnie to transport ma być już w piątek?>???????? Także Madziu wstrzymaj się jeszcze chwilkę :) Quote
Magdina Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 tak jest!!!wstrzymuje sie!!najwyzej damy inna biedule! Quote
Seaside Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Sułtan jedzie do domku!!!!!!!!!!! post maszki z naszego ogólnego: "no i mam maila - państwo pytają, czy trzeba Sułtanka na coś zaszczepić (nie będzie z tym problemu jakby co) i jak go karmić. Nie dziwcie się tym pytaniom, jak ludzie nie mieli psa, szczególnie rekonwalescenta, to trza im wszystko od podstaw wyłożyć :smile: Więc liczę na Was, dajcie info (ja-kociara też doświadczeń nie mam) i wrzućcie to proszę też w jego wątek" jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! cudowny domek - ludzie kochani, 12-latek do zabawy z naszym szalonym psiakiem!!!!!!! Dom z ogrodem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
GoniaP Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Seaside napisał(a):Sułtan jedzie do domku!!!!!!!!!!! post maszki z naszego ogólnego: "no i mam maila - państwo pytają, czy trzeba Sułtanka na coś zaszczepić (nie będzie z tym problemu jakby co) i jak go karmić. Nie dziwcie się tym pytaniom, jak ludzie nie mieli psa, szczególnie rekonwalescenta, to trza im wszystko od podstaw wyłożyć :smile: Więc liczę na Was, dajcie info (ja-kociara też doświadczeń nie mam) i wrzućcie to proszę też w jego wątek" jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! cudowny domek - ludzie kochani, 12-latek do zabawy z naszym szalonym psiakiem!!!!!!! Dom z ogrodem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Że co??? Że jak????? Że kiedy????????????? Czy już można się cieszyć??????????????????? Quote
Seaside Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 No myślę że chyba można, ale ja na razie dpóki nie będzie w domku to tak delikatnie. Nasza maszka - wolontariuszka znalazłą tych ludzi :) Quote
GoniaP Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Seaside napisał(a):No myślę że chyba można, ale ja na razie dpóki nie będzie w domku to tak delikatnie. Nasza maszka - wolontariuszka znalazłą tych ludzi :) To napisz wszystko co wiesz o tym domku. Czy Sułtan będzie biegal luzem, czy .... No i czy domek sprawdzony? I kiedy ten szczęśliwy dzień nastąpi??? Quote
zuziaM Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 GoniaP napisał(a):To napisz wszystko co wiesz o tym domku. Czy Sułtan będzie biegal luzem, czy .... No i czy domek sprawdzony? I kiedy ten szczęśliwy dzień nastąpi??? Psiak bedzie mial do dyspozycji i duzy kojec ( kiedy bedzie potrzeba ) i dom ( znaczy - wnetrze ). Panstwo maja 14-letniego syna, wiec jestem pewna, ze Sultan tak go zawojuje i ... oczaruje, ze bedzie ze swoim mlodym panem caly czas. On juz mnie zaczepial do zabaw ! A ma to nastapic w piatek ! Acha, a m a sz ka mowila, ze ludze sa wspaniali ! Quote
Recommended Posts