Seaside Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 gdzieś był chyba, poszperam :) Quote
Magdina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ja nie chce go nigdzie przenosic tylko mowie zupełnie w innym temacie o tym hoteliku żeby go na jakas liste hoteli wrzucuc na nastepny raz!) Quote
Ania_w Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Sultan "pojawil sie" tez na Allegro:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=145968231 Quote
Seaside Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Magdina napisał(a):ja nie chce go nigdzie przenosic tylko mowie zupełnie w innym temacie o tym hoteliku żeby go na jakas liste hoteli wrzucuc na nastepny raz!) Wiem :) dokłądnie tak odczytałam twoje intencje :) Taka wiadomość jest BAAARDZO WAZNA na przyszłość :) Nigdy nie wiadomo kiedy taki hotelik może się przydać. Quote
Jola_K Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 GoniaP czy moge zapozyczyc "plakacik" do przeklejenia na inne forum gdzie Sułtan ma watek? z gory dziekuje Quote
Seaside Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Ja mam krótkie (krótka treść) plakaty ze zdjęciami do rozwieszania po słupach jakby ktoś reflektował. Czekam na maile na PW )ogłoszenia wszystkich naszych Jeleniogórskich) Quote
GoniaP Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Jola_K napisał(a):GoniaP czy moge zapozyczyc "plakacik" do przeklejenia na inne forum gdzie Sułtan ma watek? z gory dziekuje no problem:lol: Quote
GoniaP Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Sułtan na forum Labradorów z uprzejmości Fundacji Labrador :)) http://www.labrador.pl/ Quote
Jowita Poznań Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Sułtaniku, zebys Ty dobry dom znalazł! Quote
zuziaM Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jowita Poznań napisał(a):Sułtaniku, zebys Ty dobry dom znalazł! Dziekujemy wszystkim - GoniP, JowiciePoznan, Aniw, Magdinie ..... i wszystkim , ktorym dobro tego cudownego psiaka lezy na sercu :loveu: . On musi znalezc cudowny domek ! Quote
Jowita Poznań Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 moi znajomi beda brali psa -ale dopiero na wiosne ( dom z ogrodem). mysle ze to troche dlugo czekac jak dla Sultana wiec pewnie wynajde im jakas inna bidke. no i pies musi byc idealnie zyjacy z kotem bo maja juz sliczna przytulanke ze schroniska i piesek bedzie musial byc zgodny z ich pupilkiem (tzn nie ganiac, nie zagryzac) ale jesli do kwietnia ( tfu, tfu) Sułtan byłby w hotelu to bede miec go na uwadze. Quote
Magdina Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 DZIEWCZYNY WRZUCCIE PSIAKI Z JELENIEJ NA BEZPŁATNE ADOPCJE NA STRONIE WWW.PSY.PL/ADOPCJE!!! a ja daje Sultana do gazety sna styczen!! tta strona www to tez jest MOJ PIES Quote
Seaside Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Magdina']DZIEWCZYNY WRZUCCIE PSIAKI Z JELENIEJ NA BEZPŁATNE ADOPCJE NA STRONIE WWW.PSY.PL/ADOPCJE!!! a ja daje Sultana do gazety sna styczen!! tta strona www to tez jest MOJ PIES Zrobiłam to wczoraj hhihi - cała Lwówecka ferajna tam już jest :) Quote
Magdina Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 NO PROSZeE!! JA PRZESLE DO GAZETY SUŁTANA A TY SPRÓBUJ Z JAKIMS INNYM MOŻE SIĘ UDA TAM ZNALEZC DOMEK Quote
Seaside Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Magdina napisał(a):NO PROSZeE!! JA PRZESLE DO GAZETY SUŁTANA A TY SPRÓBUJ Z JAKIMS INNYM MOŻE SIĘ UDA TAM ZNALEZC DOMEK Już wymyślam jak mogę :) U nas w Bolesłąwcu media to jakaś padaczka :/ Quote
zuziaM Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 SULTANEK, to duzy piekny pies, lagodny , jak baranek. W hoteliku szczeka juz na obcych przechodzacych obok.... bedzie super strozem. Nie musi mieszkac w mieszkaniu. Dla niego kojec z ciepla budka i panem, ktory go zabierze na spacer bedzie wspanialym miejscem na ziemi. Do tej pory w swoim krotkim jeszcze zyciu nie zaznal zbyt wiele dobrego .... jak wygladal... widac na pierwszych zdjeciach. Teraz musi byc juz tylko lepiej. Ostatnie zdjecie jest robione ok. dwoch tygodni temu. Widac, ze Sultanek jest juz grubszy i lepiej duzo wyglada. Ale potrzeba jeszcze wiele czasu i wysilku, zeby doprowadzic do tego, zeby byl naprawde ... PIEKNYM PSEM, bo tki moze byc, jesli tylko ktos poswieci mu troszke czasu. Quote
Jola_K Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Sliczny widok :loveu: To juz nie jest Chudzina.. Quote
fona Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 On juz jest piekny! Bardzo przystojny pies :) Quote
Jowita Poznań Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 kurcze ze nie mam domku :-/ fajowy jest Sułtan! Samam bym go chciała, powaznie, gdybym tylko miała możliwości... Quote
zuziaM Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Sultanek prosi na razie chociaz o .... pare grosikow. A domek .... musi wreszcie sie znalezc.... taki piekny pies nie moze spedzic reszty zycia w hotelu, jako .... utrzymanek ... samych kobiet ! ! ! On musi wreszcie znalezc prawdziwego meskiego przyjaciela ! ! ! Quote
justynavege Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 prawda , męskiego z wielkim sercem :evil_lol: Quote
Jola_K Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 zuziaM napisał(a):A domek .... musi wreszcie sie znalezc.... taki piekny pies nie moze spedzic reszty zycia w hotelu, jako .... utrzymanek ... samych kobiet ! ! ! pewnie zle sie z tym czuje wiec apelujemy o domek dla tej psiny lub o wsparcie finansowe linki do aukcji na ktorych zbierane sa fundusze na nasze pieski sa w moim podpisie, aukcje prowadzi tez seaside oraz asiaf1 dziekujemy :p Quote
zuziaM Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Sultanek jak zawsze .... CUDOWNY :loveu: ! Najwspanialszy pies swiata ! Uczy sie szybko i juz nie brudzi ... wszelkie prawy zalatwia ... na dworze. A jest juz ... tlusciutki ... i uroczy :loveu: Pani musiala go przytrzymac do zdjecia, bo uwielbia sie witac ... i konca nie bylo, a z tak bliska nie da sie zdjecia zrobic ...:lol: W ciagu dnia jest na dworze, a na noc wraca do swojego kojczyka - to jedno-psi apartament. Ma cieplutko i towarzystwo obok - nowi znajomi przyprowadzeni przez straz. Ten terierowaty - zadziorny i gryzc chce wszystko, co sie rusza ( umarla jego pani i zostal oddany ). Ten drugi psiaczek - spokojny - nie podoba mu sie w zamknieciu. Jest smutny ( jest tam od wczoraj ). Quote
Recommended Posts