zuziaM Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A ja bardzo prosze o pomoc w utrzymaniu - jeszcze w hoteliku, a glownie - o pomoc w szukaniu DOMOW Quote
Magdina Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 dam ogłoszenie do MOJ PIES jako prezent ode mnie!! słuchajcie jak sie nikt nie znajdzie to lepiej go dac do nas do Wagrowca tam tymczas to 5zł!! i super opieka no i towarzystwo innych psiaków Quote
zuziaM Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Magdina napisał(a):dam ogłoszenie do MOJ PIES jako prezent ode mnie!! słuchajcie jak sie nikt nie znajdzie to lepiej go dac do nas do Wagrowca tam tymczas to 5zł!! i super opieka no i towarzystwo innych psiaków I wlasnie to jest to, o czym wczesniej napisalam .... Magdina :loveu: ! Cudowna z Ciebie dziewczyna :loveu: ! Mozna liczyc na Twoja pomoc natychmiast, kiedy jest to konieczne .... ale dlaczego nie od tych, ktorzy powinni dzialac dla Sultana tej chwili najbardziej :roll: ? ? ? Dziekujemy za ogloszenia - to piekny prezent. Moje sie ukaza juz w tym tygodniu i jesli nie rusza serc ludzi tutejszych .... Sultanek pojedzie ... szukac szczescia gdzie indziej ....Dziekuje , Magdina :loveu: . Quote
GoniaP Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 GoniaP napisał(a):Rozumiem, że wpłacamy na AFN z dopiskiem Sułtan? Czy Chudzina? Jak zatytułować wpłatę? Ponawiam pytanie... Quote
Magdina Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 proszę bardzo ,cała przyjemnośc po mojej stronie:))) , zaraz napisze do Mojego Psa. Zawsze u nas w przytulisku miejsce sie znajdzie! a potem go wrzucuc mozna do Poznańskiej gazetki Quote
zuziaM Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='GoniaP']Ponawiam pytanie... Kolejna kochana, dobra dusza, na ktora tez mozna liczyc :loveu: . Dziekujemy ! Dopisek na AFN, to : " Psiaki z Jeleniej " Quote
GoniaP Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Magdina napisał(a): a potem go wrzucuc mozna do Poznańskiej gazetki do poznańskich gazet to ja już w sprawie Sułtana napisałam. Quote
Magdina Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 słuchaj problem taki ,ze juz wyszedł grudniowy MOJ PIES! wiec jak go zapiszcze to bedzie tam w styczniu:( co robic? mam namiary na kobitke koło Wro ,która sie bezdomnymi psiakami opiekuje moze ona go wezmie?zapytam Quote
Seaside Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 NA razie nie ma tragedii :) więc zostawmy sobie wolne miejsca w razie co :) Sułtanek potrzebuje tylko własnego domku - to najważniejsze :) I tak nasz hotelik jest jednym z tańszych :) Magdina :loveu: dziękujemy za pomysły :) A co do Mojego psa. Ważne do kiedy można dawać ogłoszenia na styczeń. Bo na razie, możemy się wstrzymać, a nuż cud się zdarzy i Sułtanik znajdzie domek? A tak w ostatniej chwili zawsze możemy dać.Tylko żeby miejsce było :) Nie znam się na tym :oops: więc możecie mnie korygować :D Quote
Magdina Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Seaside napisał(a):NA razie nie ma tragedii :) więc zostawmy sobie wolne miejsca w razie co :) Sułtanek potrzebuje tylko własnego domku - to najważniejsze :) I tak nasz hotelik jest jednym z tańszych :) Magdina :loveu: dziękujemy za pomysły :) A co do Mojego psa. Ważne do kiedy można dawać ogłoszenia na styczeń. Bo na razie, możemy się wstrzymać, a nuż cud się zdarzy i Sułtanik znajdzie domek? A tak w ostatniej chwili zawsze możemy dać.Tylko żeby miejsce było :) Nie znam się na tym :oops: więc możecie mnie korygować :D do 7 dni przed wydaniem gazety trzeba przesłac wszystko! czyli co czekamy? jest juz fotka w auto giełdzie.. Quote
Magdina Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jutro jade do Vet na AR moze tam na tablicy dam ogłoszenie o Sułtanie?? Quote
Magdina Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ok to zaraz drukne jakis mini plakacik Quote
Jola_K Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ooo nowe dobre pomysly i nowe rece do pomocy DZIEKUJEMY :loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynavege Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Dziewczyny może oplakatowanie pomoze psiakowi znalezc domek:loveu: trzymam kciuki tyle juz biedak przeszedł Quote
Seaside Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Bolesłąwiec oplakatowany, Lubań oplakatowany, Poznań nawet oplakatowany... jeszcze Wrocłąw będzie... na razie cisza :(:shake: Quote
Seaside Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Magdinko, czy twoja wpłata "Sułtan" to nasz przystojniak? Jeśli tak (:loveu: kochana jesteś) nie będzie źle jak poproszę dziewczyny o podłączenie do wspólnej skarpetki "Chudzina i inne z JG"?? Bo się nadziergało tych skarpet że hej :) (:loveu: dziękujemy wszystkim za wpłaty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ) Quote
zuziaM Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Seaside napisał(a):Magdinko, czy twoja wpłata "Sułtan" to nasz przystojniak? Jeśli tak (:loveu: kochana jesteś) nie będzie źle jak poproszę dziewczyny o podłączenie do wspólnej skarpetki "Chudzina i inne z JG"?? Bo się nadziergało tych skarpet że hej :) (:loveu: dziękujemy wszystkim za wpłaty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ) Juz to zrobilam i podziekowalam na tamtym watku , a tu - dodatkowo - wielkie dzieki :loveu: ! Quote
Magdina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 a to on nie jest Sułtan? bo juz nie wiem gdzie wpłacac! acha plakat na VET AR zawieszony wraz z 3 fotkami Quote
Seaside Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Jest Sułtan, ale wpłącamy ogólnie do jednej wspolnej skarpetki z dopiskiem "psy z JG" Dziewczyny z AFN po imieniu nie wiedzą do której skarpety wrzucać :) Quote
GoniaP Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 A ja posklejałam info i spłodziłam takie coś:evil_lol: i rozesłałam mailem z prośbą by podać dalej... Sułtan – odrodził się jak Feniks z popiołów PODARUJ MU DOM W połowie października do schroniska w Jeleniej Górze trafił skrajnie zagłodzony pies. Najprawdopodobniej był też bity: miał spuchnięty pysk i chore oczy… Był wystraszony, jedzenie sprawiało mu ból, więc po prostu nie jadł, albo przy jakichkolwiek nieśmiałych próbach przegrywał w walce o miskę z innymi psami.........Cierpiał i był tak sponiewierany przez życie i silniejszych towarzyszy niedoli, że stracił chęć do życia i po prostu poddawszy się, powoli umierał… Istny obraz nędzy i rozpaczy. W portalach internetowych pojawił się apel o natychmiastową pomoc dla tego biedaka, którego nazwano Chudziną. Ludzie dobrej woli z całej Polski uzbierali sumę pieniędzy potrzebną na zabranie go ze schroniska i umieszczenie go w prywatnym hotelu dla psów, gdzie pod troskliwą opieką właścicieli i weterynarza powoli dochodził do zdrowia. W ciągu zaledwie półtora miesiąca, Chudzina wydobrzał i zmienił się nie do poznania. Wraz z jego fizyczną metamorfozą, otrzymał też nowe imię Sułtan. Jest pięknym, około 3-letnim dużym psem o bardzo ciekawym umaszczeniu. Mimo zaznanego cierpienia, pozostał łagodny i wesoły. Do pełni szczęścia brakuje mu tylko odpowiedzialnego opiekuna i domu z ogrodem do pilnowania. Zdjęcia mówią same za siebie…. Tel. 0695 555 221 lub 0661 955 880 Oto Chudzina: I po metamorfozie – Sułtan: Quote
Magdina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 słuchajcie znalazłam nowy hotelik we wrocławiu ale nie wiem czy jest gdzies watek o hotelach ,żeby go tam dołaczyc wiec moze wy scos o tym wiecie -Kontakt "Artemis" Ośrodek Szkolenia Psów i Hotel dla Zwierząt- NOWOŚĆ: Zaplanuj trasę 51-612 Wrocław, al. Paderewskiego 26 - woj. dolnośląskie tel. 0602899252, fax 071 341 01 56 Quote
GoniaP Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Magdina, nie bardzo rozumiem dlaczego chcesz tego psa teraz gdziekolwiek przenosić... Uważam, że byłaby to dla niego krzywda, i powinniśmy wytężyć wysiłki by znaleźć mu docelowy dom, i dopiero wtedy myśleć o przeprowadzce. Quote
Recommended Posts