zuziaM Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Jowita Poznań']Zuziu, kolezanka ma w naprawie drukarke wiec dopiero wydrukuje konic tygodnia- ale pamietam! do zoologicznego to dalam takie wydrukowane czarnobiale o Sułtaniku . Jak tylko bede miec ladna wersje to podmienie a i do Ciebie wysle. Przepraszam za opoznienie ale to przez zlosliwosc rzeczy martwych i psujace sie drukarki :crazyeye: Dziekuje i nie ma sprawy. Poki co, mam czarno - biale i na plytce mi przyslala Dorothy. Plytke zostawilam juz w naszej lokalnej gazecie, gdzie stwierdzili, ze poniewaz te nasze ogloszenia zajma cala strone prawie i beda majatek kosztowaly ... to po prostu napisza wielki artykul - ZA DARMO ! ! ! i oglosza nasze wszystkie psiaki .... jeszcze mi zdjecie chcieli zrobic , alem sie nie zodzila :evil_lol: :mad: ! Hi HI Hi Hi Hi ! ! ! Ja tam gwiazda nie jestem .... ale wyslalam im jedno zdjecie z moja Isia ( tylko mojej gebusi nie widac na nim :evil_lol: ). Quote
Magdina Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 zuzia a gdzie dałas ogłoszenia? zeby sie nie powtarzały bo ja przeciez dałam do Wyborczej Quote
zuziaM Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Magdina napisał(a):zuzia a gdzie dałas ogłoszenia? zeby sie nie powtarzały bo ja przeciez dałam do Wyborczej Ogloszenia beda w artykule w naszej lokalnej gazecie " Ziemia Lubanska ". Quote
Magdina Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 dobra to ja go wrzuce jeszce w jakies nasze okoliczne gazety Quote
zuziaM Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ZAPRASZAM do ALBUMU naszych wszystkich psiakow - w moim podpisie ! Mozna sobie wybierac zdjecia do - np. ogloszen ..... . Quote
zuziaM Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Seaside']Ale żeberek już nie widać :) Chyba juz nie tak bardzo .... Quote
Magdina Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 sliczny!!!!! trzeba szukac domku w okolicach Lądka Quote
GoniaP Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ojojoj!!! Ależ on wypiękniał:loveu: Prawdziwy Sułtan z niego! A jak charakter? Dalej jest taki słodki i towarzyski? Quote
zuziaM Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 GoniaP napisał(a):Ojojoj!!! Ależ on wypiękniał:loveu: Prawdziwy Sułtan z niego! A jak charakter? Dalej jest taki słodki i towarzyski? Tak, to imie do niego bardzo pasuje . A charakter - nic a nic sie nie zmienil ! Jest nadal slodki :loveu: ! I szczeka bardzo donosnie na widok kazdego obcego, ktory sie pojawia w okolicy. To bedzie super pies strozujacy ! Quote
Seaside Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Zmieniłam - kurcze marnuje się chłopak :( Quote
zuziaM Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Seaside napisał(a):Zmieniłam - kurcze marnuje się chłopak :( To wlasnie najgorsze ..... Jak odwozilam Tosie, to pan akurat go wyprowadzal z pomieszczenia na dwor. Niestety stoi on tam uwiazany do plotu ..... bez budki nad glowka ....i na golej ziemi ..... Z jednej strony, dobrze, ze nie siedzi w zamknieciu caly dzien i swiata nie oglada , ale .... jak dlugo wytrzyma w takich ... powiedzmy ... niedomowych , warunkach ? ? ? Nie dzieje mu sie tam krzywda, ma kontakt z czlowiekiem, nie jest glodny, jest zdrowy ... ale .... chcialabym dla niego czegos lepszego ... to naprawde cudowny pies ! ! ! :placz: Quote
zuziaM Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Magdina napisał(a):ja sie dokładam! wpłace dzisiaj Oj, Magdina - cudowna dziewczyno ! :loveu: Wielkie dzieki ! ( jednoczesnie posta pisalysmy ). Quote
fona Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jesoo, ale sie zdenerwowalam. Ktos w watku orlenowskiego Kuby pisal o Sultanie za TM. Uuuuf... Quote
Seaside Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Tfu tfu - nasz chłopak ma się odpukać coraz lepiej - nabiera ciałka, rany się goją i rozrabiak z niego - tylko domku i ciepełka dalej brak :( A oto nasz gwiazdor Dla tamtego Sułtanika ['][']['] :( Quote
GoniaP Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :loveu:Ależ wypiękniał!! To nie ten sam pies!! Quote
Seaside Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 No byczek to może z niego nie jest, ale taki zwykły średniak to też nie :) Quote
Jola_K Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='GoniaP']:loveu:Ależ wypiękniał!! To nie ten sam pies!! to prawda!! :) zapraszamy do aukcji, z ktorych całkowity dochod jest przekazywany na pomoc w utrzymaniu naszych piesków (każdy dzien to kilkadziesiat złotych na utrzymanie... :-( ) linki do kilku aukcji w moim podpisie kilka aukcji prowadzi tez Seaside Dziekujemy Quote
masienka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Fona, tamten Sultanek byl moim kotem... odszedl niedawno po siedemnastu latach z nami... :( tolerowal wspaniale wszystkie zwierzaki wiec wiem, ze i Kubusia tam przywital. Zagladam do tego Waszego Sultanka odkad tylko go tak ochrzcilyscie. Piekny psiaczek. Trzymam kciuki za najlepszy na swiecie domek. Quote
Magdina Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 moze zafunduje mu foto z opisem w MOJ PIES??? Quote
Seaside Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 masienka napisał(a):Fona, tamten Sultanek byl moim kotem... odszedl niedawno po siedemnastu latach z nami... :( tolerowal wspaniale wszystkie zwierzaki wiec wiem, ze i Kubusia tam przywital. Zagladam do tego Waszego Sultanka odkad tylko go tak ochrzcilyscie. Piekny psiaczek. Trzymam kciuki za najlepszy na swiecie domek. Masieńko :( ['][']['] to dla Twojego Sułtanka :( A co do pomysłu Magduny - całkiem niezły :D Tylko na razie kasa nam się kończy a hotel trzeba opłacać :placz: Ile kosztuje takie ogłoszenie?? Quote
GoniaP Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Rozumiem, że wpłacamy na AFN z dopiskiem Sułtan? Czy Chudzina? Jak zatytułować wpłatę? Quote
Recommended Posts