zuziaM Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 GoniaP napisał(a):ZuziuM ja dalej nic nie mam :roll: Goniu, jesli nadal nie doszedl, to poprosilam Seaside, zeby do Ciebie wyslala. Do Magdiny - rowniez. Nie wiem, czemu ode mnie poczta nie wyszla - do Seaside przeciez doszla zaraz bez problemu. :roll: Dziekuje za pomoc. Quote
Seaside Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Przesłałam :) Zobaczymy jak działą net z Bolesłąwca :cool3: Quote
GoniaP Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Seaside napisał(a):Przesłałam :) Zobaczymy jak działą net z Bolesłąwca :cool3: No i znów nic... Prześlijcie proszę na malgorzata.prokopowicz@fcef.pl Quote
Seaside Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Poszło! Daj znać czy doszło tym razem :) Quote
Magdina Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ja tez mam, umieszcze wiadomosc z foto z wyborczej wrocławskiej, Quote
zuziaM Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Magdina napisał(a):ja tez mam, umieszcze wiadomosc z foto z wyborczej wrocławskiej, Dziekujemy za kazda forme pomocy w nalosnieniu naszych psiakow. Quote
zuziaM Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Moze dzisiaj sie nasz Sultanek spodoba ? Panstwo wypatrzyli Omara, ale zobacza Was wszystkie , wiec ..... :roll: ... Quote
zuziaM Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ten cudniaczek dalej SLODKI, jak "3 miody razem " :loveu: . Ja sie w nim tez zakochalam - to bedzie piekny i bardzo kochany psiak ! Jest potwornym pieszczochem :loveu: ! I .... coraz sliczniejszy ... Zdjecie kiepskie, bo on ustac w miejscu nie chce :evil_lol: ! Quote
zuziaM Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Seaside napisał(a):Ale żeberek już nie widać :) Oj, nie , nie , nie ..... przytyl Niuniek - apetyt mu nadal dopisuje :lol: . Quote
Seaside Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Sułtaniku, a Pan w sklepie zoologicznym powiedział, że jesteś śliczny i wszystkim będzie cie pokazywał :multi: MAm nadzieję, że zadziałą :roll: Quote
zuziaM Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Seaside']Sułtaniku, a Pan w sklepie zoologicznym powiedział, że jesteś śliczny i wszystkim będzie cie pokazywał :multi: MAm nadzieję, że zadziałą :roll: Dzieki seaside :loveu: . Dziekuje Dorothy za przeslanie ogloszen :loveu: . Quote
Magdina Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 sprawdze czy umiescili Sułtana w Wyborczej!jak byłam w Jeleniej po Salme:( to kupiłam tamtejszą gazete lokalna żeby sprawdzic jak tam sie umieszcza ogłoszenia! postaram sie tam wsadzic Sułtana! Zuzia czy wiesz co to za psina jest w Jeleniej w 1 kojcu-taki buszkoptowy,nie za wielki ,młody ala wilczek? chce go zabrac do Sycyna!! tam bedzie biegał luzem Quote
zuziaM Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Magdina napisał(a):sprawdze czy umiescili Sułtana w Wyborczej!jak byłam w Jeleniej po Salme:( to kupiłam tamtejszą gazete lokalna żeby sprawdzic jak tam sie umieszcza ogłoszenia! postaram sie tam wsadzic Sułtana! Zuzia czy wiesz co to za psina jest w Jeleniej w 1 kojcu-taki buszkoptowy,nie za wielki ,młody ala wilczek? chce go zabrac do Sycyna!! tam bedzie biegał luzem Dziekujemy, Magdina za wszystko, mimo, ze sie nie udalo z Salma, jestesmy dobrej mysli, ze reszcie psiakow sie powiedzie .... Quote
Magdina Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Sułtan jest juz w auto giełdzie!! razem z foto:) Quote
zuziaM Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Magdina napisał(a):Sułtan jest juz w auto giełdzie!! razem z foto:) WIELKIE DZIEKI :loveu: ! Quote
Seaside Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Mam nadzieję, że to zadziałą, już 1,5 miesiąca jest w hotelu :( Potrzebny dom :( Quote
Jowita Poznań Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Zuziu, kolezanka ma w naprawie drukarke wiec dopiero wydrukuje konic tygodnia- ale pamietam! do zoologicznego to dalam takie wydrukowane czarnobiale o Sułtaniku . Jak tylko bede miec ladna wersje to podmienie a i do Ciebie wysle. Przepraszam za opoznienie ale to przez zlosliwosc rzeczy martwych i psujace sie drukarki :crazyeye: Quote
Seaside Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 A wiesz Jowituś, że Twoja koleżanka z liceum, pani doktor weterynarii mi pomaga z ogłoszeniami :) Nie będe z nazwiska, ale wiesz o kogo chodzi. W końcu wylądowaliśmy u niej z Sarą bo nasz stary wet daje d... (sorry ale inaczej już tego nie da się wyrazić:angryy: ) a tu w ciągu dni full wypas badania nam robią :multi: No i oczywiście zostawiłam za sobą całą stertę ogłoszeń :) A i ciumki dla dzidzi bo podobno do rozwiązania leżycie obiboki :) Quote
Jowita Poznań Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Seaside napisał(a):A wiesz Jowituś, że Twoja koleżanka z liceum, pani doktor weterynarii mi pomaga z ogłoszeniami :) Nie będe z nazwiska, ale wiesz o kogo chodzi. W końcu wylądowaliśmy u niej z Sarą bo nasz stary wet daje d... No podobno jest bardzo dobra, jest chyba najlepszym wetem w tych rejonach, dobrze ze do niej trafiliście. Quote
Seaside Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [LEFT]Sułtan szalony, choć jeszcze zbyt chudy szuka domku.... [/LEFT] Quote
Recommended Posts