Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
ZuziuM ja dalej nic nie mam :roll:

Goniu, jesli nadal nie doszedl, to poprosilam Seaside, zeby do Ciebie wyslala.
Do Magdiny - rowniez.
Nie wiem, czemu ode mnie poczta nie wyszla - do Seaside przeciez doszla zaraz bez problemu. :roll:
Dziekuje za pomoc.

Posted

Ten cudniaczek dalej SLODKI, jak "3 miody razem " :loveu: .
Ja sie w nim tez zakochalam - to bedzie piekny i bardzo kochany psiak !
Jest potwornym pieszczochem :loveu: ! I .... coraz sliczniejszy ...

Zdjecie kiepskie, bo on ustac w miejscu nie chce :evil_lol: !

Posted

[quote name='Seaside']Sułtaniku, a Pan w sklepie zoologicznym powiedział, że jesteś śliczny i wszystkim będzie cie pokazywał :multi:
MAm nadzieję, że zadziałą :roll:

Dzieki seaside :loveu: .

Dziekuje Dorothy za przeslanie ogloszen :loveu: .

Posted

sprawdze czy umiescili Sułtana w Wyborczej!jak byłam w Jeleniej po Salme:( to kupiłam tamtejszą gazete lokalna żeby sprawdzic jak tam sie umieszcza ogłoszenia! postaram sie tam wsadzic Sułtana!
Zuzia czy wiesz co to za psina jest w Jeleniej w 1 kojcu-taki buszkoptowy,nie za wielki ,młody ala wilczek? chce go zabrac do Sycyna!! tam bedzie biegał luzem

Posted

Magdina napisał(a):
sprawdze czy umiescili Sułtana w Wyborczej!jak byłam w Jeleniej po Salme:( to kupiłam tamtejszą gazete lokalna żeby sprawdzic jak tam sie umieszcza ogłoszenia! postaram sie tam wsadzic Sułtana!
Zuzia czy wiesz co to za psina jest w Jeleniej w 1 kojcu-taki buszkoptowy,nie za wielki ,młody ala wilczek? chce go zabrac do Sycyna!! tam bedzie biegał luzem

Dziekujemy, Magdina za wszystko, mimo, ze sie nie udalo z Salma, jestesmy dobrej mysli, ze reszcie psiakow sie powiedzie ....

Posted

Zuziu, kolezanka ma w naprawie drukarke wiec dopiero wydrukuje konic tygodnia- ale pamietam!

do zoologicznego to dalam takie wydrukowane czarnobiale o Sułtaniku . Jak tylko bede miec ladna wersje to podmienie a i do Ciebie wysle.
Przepraszam za opoznienie ale to przez zlosliwosc rzeczy martwych i psujace sie drukarki :crazyeye:

Posted

A wiesz Jowituś, że Twoja koleżanka z liceum, pani doktor weterynarii mi pomaga z ogłoszeniami :)
Nie będe z nazwiska, ale wiesz o kogo chodzi. W końcu wylądowaliśmy u niej z Sarą bo nasz stary wet daje d... (sorry ale inaczej już tego nie da się wyrazić:angryy: ) a tu w ciągu dni full wypas badania nam robią :multi:
No i oczywiście zostawiłam za sobą całą stertę ogłoszeń :)
A i ciumki dla dzidzi bo podobno do rozwiązania leżycie obiboki :)

Posted

Seaside napisał(a):
A wiesz Jowituś, że Twoja koleżanka z liceum, pani doktor weterynarii mi pomaga z ogłoszeniami :)
Nie będe z nazwiska, ale wiesz o kogo chodzi. W końcu wylądowaliśmy u niej z Sarą bo nasz stary wet daje d...

No podobno jest bardzo dobra, jest chyba najlepszym wetem w tych rejonach, dobrze ze do niej trafiliście.